[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Cacanin je ustvari jedini ovde na forumu koji je prodao na 48$mislis tada kad su isti rasprodali za par centi? :smoke:
Cacanin je ustvari jedini ovde na forumu koji je prodao na 48$mislis tada kad su isti rasprodali za par centi? :smoke:
znam i ja jednog koji je prodao na 0.05 BTC, ali slucajno, ostavio sell order jedno 2 meseca pre pumpa na Vircurexu i kad vido nasmjo se covek od srece ....Cacanin je ustvari jedini ovde na forumu koji je prodao na 48$![]()
Cacanin je ustvari jedini ovde na forumu koji je prodao na 48$![]()
onaj ko je prodavao na 4 i 7 moze sad da kupi i ne bude u minusu
Zato ja i kazem da je ltc ulaskom u asic vode izgubio jedinu stvar koju je imao: interesovanje sitnih gpu kopaca.Lepo je objasnio u tekstu sta nedostaje litecoin-u: "Scarcity", ne znam da li je tacan prevod na srpski "retkost". Niko ne moze da izmisli ili kreira jos plemenitih metala, ima ih tacno koliko ih ije priroda stvorila i ni jedan vise. Takodje ne moze da bode jos jedna prva i noseca kriptovaluta, to je za sva vremena bitcoin, dok je jos valuta kao sto je litecoin-a lako stvoriti i to se radi svaki dan. Covek je duboko u pravu, hteo to neko da vidi ili ne, sanse da neki drugi altcoin pretekne litecoin su ne samo realne nego i velike, dok nista po prirodi stvari ne moze da bude zamena za zlato, srebro i bitcoin. To je osnovni razlog zasto litecoin ne moze da bude "srebro za bitcoin-ovo zlato".
Stadijum u razvitku koina
Videcemo sa FTC da li je korak u napred ili nazad. Vec 10-ak dana ni jedan ASIC nije dao ni jedan sher na FTC, vec to rade gpu sekcija kao nekada....
Ltc nece nikada zameniti btc jer je klasican klon btc-a ali bice dobro ako uspe da ga prati i isprati skok.
Videcemo sa FTC da li je korak u napred ili nazad. Vec 10-ak dana ni jedan ASIC nije dao ni jedan sher na FTC, vec to rade gpu sekcija kao nekada....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari