- Učlanjen(a)
- 23.10.2013
- Poena
- 69
Zato ti uzmi lepo kopaj Maxcoin i DRK-aj...pa cekaj neki mega pump...Znaci za godinu dana je duplo skocio tako da ako se rast nastavi tim temom mozda u maju naredne godine bude i preko 20 $.
Zato ti uzmi lepo kopaj Maxcoin i DRK-aj...pa cekaj neki mega pump...Znaci za godinu dana je duplo skocio tako da ako se rast nastavi tim temom mozda u maju naredne godine bude i preko 20 $.
Znaci za godinu dana je duplo skocio tako da ako se rast nastavi tim temom mozda u maju naredne godine bude i preko 20 $.
Na zalost cu ipak biti u pravu ode dif na 6000, videcemo za 3 sata:S:
1 LTC = 0.0805 $
ide i diff na gore (na 23) za par sati.
ne znam kod vas ali ja imam gige 7950 V2 (one samozapaljive) i ako verujete da sam morao da smanjim temp terget na 65C da bi palile vent koji se inace nije palio i po 2-3 min na temp target 75C....Al zato reci koliko je tise![]()
Sta ima da ti ne verujem, imam jednu i kopa ko mutava s jednim klapavim ventom. Radi na 52c i 1300rpm, sinoc sam bas gledao kad sam prebacio. Vapor je na 49c i 1300rpm a Asus na 49c i 1100rpm. Rigovi mi se cuju tek toliko da kazes da su upaljeni i to je to, nema razlike dali kopaju DRK ili stoje idlene znam kod vas ali ja imam gige 7950 V2 (one samozapaljive) i ako verujete da sam morao da smanjim temp terget na 65C da bi palile vent koji se inace nije palio i po 2-3 min na temp target 75C....
i kuda dalje? kopuckam bc, drk, imam nakopane ultre, hevija, svega imam, a imam li išta zapravo pokazat će vreme.tko kopa na "svoju" struju u ova gluva vremena ima moj respect!
...10$....da ne pomisli neko da je diff u pitanjuИиии одосмо на испод 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari