Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma za devojke ima "leka". :D Samo da prvo skoči već jednom... cena, naravno.

Šalu na stranu, ja verujem da hoće. Em ste me ubedili, em sam i sam nešto tako promislio iz svega iznesenog ovde od kako pratim šta piskarate i iz onog što vidim da se misli na mreži.

Ja mislim da ozbiljni trgovci ne spavaju. Odnosno njihovi botovi. Ako i bude jos krvi, bice zbog jos losih vesti. Najlepse u celoj ovoj ******stini je to sto niko ne daje zvanicno saopstenje. Malo se pribojavam da imaju previse da prodaju, pa ne mogu odjednom, spustili bi cenu na 0. Nego na rate...vruce hladno. A da li prodaju da bi shortovali, jer veruju u buducu raketu, ili izlaze, videcemo. Naravno, kao i svaki put do sada, kasno. Pametni su u fiatu odavno (nisam medju njima)

ako vec hoce ''ti ljudi'' da prodaju, valjda bi plasirali neke bolje vesti, da bi oziveli cenu pa polako prodavali da bi izvukli maximum
ja bih pre rekao da neko plasira dezinformacije da bi dosao do jos jeftinijeg ltc-a, da napravi FUD, neko ce se upecati a drugi kad vide da cena ide dobar deo ce odgovoriti isto prodajom, e tad onda ovaj kupi, saceka da se cena oporavi dolar dva,tad proda sa profitom i onda napravi slicnu pricu... i tako u krug vec mesec dana (cena bas zbog toga je sve niza i niza)

Poslednja izmena:
Svaki coin je imao svoj dan, ko je iskoristio, odlično, višestruko je umnožio fiat.
Nema potrebe čuvati u nedogled, možda 10-15% za slučaj da podivlja.

Prognoziram da ce do kraja ove nedelje diff preci 7 hiljada

Tuga je sto treba da se radujem ovom "mini-pumpu" na 10.3$ ...
Ipak vise volim da vidim dvocifrenu vrednost LTC-a, od jednocifrene... Mada i dalje je jednocifren ako gledam vrednost u EUR :)

Litecoin Difficulty: 6,050
Estimated Next Difficulty: 7,004 (+15.77%)
Adjust time: After 221 Blocks, About 7.7 hours
Hashrate: 217,168 MH/s

Znaci,svi se vratiše na stari-dobri LTC... :d

Ja nisam, napustam ltc brod definitivno. Ovo asic razbija. Kako je krenulo nema isplativosti nigde vise. I ko sad da bude pametan pa da zna sta da kopa i sta ce skociti prvo? ;)

Kopam dok se ne zakopam

Pa dobro nije kraj sveta... ima brdo X11, keccak, Scrypt-N, Groestl novčića... još svi su, osim eventualno Scrypt-N, idealni za leto koje nailazi.
Sl. situacija je bila kad su ASIC preuzeli BTC hash, kopao se LTC/FTC i sl. za šaku jada... GPU mining je daleko od dead.

Poljak bi mogo da skine FTC i ubaci DRK

ja sam od prvog u punom kapacitetu na Vertcoinu. vjerujem u njegovu buducnost.

Ne bih da budem lenj, ali samo kratko pitanje, jeli LTC trenutno manje isplativ od ostalih coina ili se samo ljudi spremaju za poletanje diffa?
Skakanje sa coina na coin mi je nemoguce pored ostalih obaveza, posao, deca itd. Pa mi je LTC bio najbolja opcija do sad.

Ala bije mreza na LTC, hash skoro 300G, dije ovaj @Vojkan, ista prica kao sa BTC, daj boze i sa cenom

nemoj ti sad di je vojkan, vojkan je rekao da će u narednih nedelju-dve diff i na 10k otići, al ko što vidiš ovaj nije 7 kako si ti tvrdio :D

Diff skace jer su skoro svi presli na ltc a ne zbog nekih ultra mega giga asica. Ne kazem da nisu i asici krivi ali nije zbog njih ovoliki diff na ltc.

Realno WC se ne kopa, DOGE se kopa duplo manje, MAX se kopa duplo manje nego pre 30 dana, a jos su malo dodavane grafike pre 30 dana i sad se i one vide + nesto ASIC-a i eto 7000 diff-a.

Nije problem sto je doguralo do 7000 nego sto je stiglo dotle za par dana. Losa isplativost ostalih novcica jeste razlog ali cinjenica je i da asic jase. Jos sutra i napustam ltc potpuno.

CInjenica je da je WC "stao", a bio je fino popularan i jos se poklopilo da DOGE prepolovi nagradu, a kad na to dodamo da se LTC "podesava" po pitanju diff-a na svaka 3 dana meni je ovo onda sasvim logicno.

Ljudi da li je dobra ideja da se ono iskopano menja za ltc? npr juce sam racunao i za 2 dana i 6h kopanja maxa iskopano je 0.6 dolara vise nego kopanjem ltca koji je pritom scrypt, tako da scrypt mi nije u planu samo razmisljam da li da menjam u ltc i ocekujem big and mighty pump ili stekam tipa u maxu ili darku...

Ljudi da li je dobra ideja da se ono iskopano menja za ltc? npr juce sam racunao i za 2 dana i 6h kopanja maxa iskopano je 0.6 dolara vise nego kopanjem ltca koji je pritom scrypt, tako da scrypt mi nije u planu samo razmisljam da li da menjam u ltc i ocekujem big and mighty pump ili stekam tipa u maxu ili darku...

Mnogo je veca sansa da DRK ili MAX skoce 5-6 puta u narednom periodu nego LTC, ali takodje i isto toliko veca sansa da propadnu pre nego LTC. Po meni vredi rizikovati i sad iskopano cuvati u toj valuti.

Mnogo je veca sansa da DRK ili MAX skoce 5-6 puta u narednom periodu nego LTC, ali takodje i isto toliko veca sansa da propadnu pre nego LTC. Po meni vredi rizikovati i sad iskopano cuvati u toj valuti.

ja nesto sve racunam ono kao ltc 100$ okruglo pa kao da se ima 10-20-30 komada :)

Vrh Dno