vamostamos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.04.2013
- Poena
- 169
Prico je pre par mesci Kurajber da ce do juna porasti na 100 $. :eyebrows:
Nije još jun, svašta može da se desi do tada...
Prico je pre par mesci Kurajber da ce do juna porasti na 100 $. :eyebrows:
Ima ljudi koji zaista veruju da ce LTC jednog dana vredeti 100$, cak i danas ih ima koji cekaju tu, pa i vecu cenu!
Interesantno je da nijedna od tih izjava nije zavrsila kao neciji potpis![]()
ako je posle 5 god skocio sa par ceni na 1200, zasto ne bi mogao za 75 godina da vredi stotine hiljada? isto to i za litecoin, mislite da je granica vec dostignuta za 5 godina?
Video sam i razocarao sam se potuno. Bilo je snage, nije da nije nego se ljudi prebacili na nesto drugo.
Nema to veze, ista je bila taktika i na BTC-u. Palili-gasili farme. Tek kada su poterali cenu, nasrafili su sve asice da sljakaju, napravili hype rast diff-rast cene da bi prodali masine. Bolje prati liteshack. Tu ti je ukupan hash za scrypt. Videces kako pale-gase po 100-200 GH/s
Evo jedan dobar sajt,cisto ako ste u nedoumici sta da kopate kao 3. valutu...jasno se vidi da je onaj darkcoin klasicna muljaza,a i vec postoje "asici" za njega.Ima love koliko hoces, samo kad se sve sredi pa da lova moze i da utrci legalno i bez rizika.
Meni je veca enigma sada, koji treci coin? Sada se nekoliko algoritama kopa. Mozda se desi i da bude svejedno ali mozda i ne bude bas toliko jednostavno.
Ko hoce time da se zamlacuje treba da nastavi da kopa Litecoin dok jos moze jer on trenutno pored bitcoina ima najvece sanse da uspe.
Nije stvar dal je prevara,poenta je to da je block reward bio 500 novcica i novcic se nije zvao Darkcoin nego Xcoin...a onda odjednom kad se devu cefnulo, smanjio je maxsupply na 22 miliona,promenio ime,on lepo nakopao milionce i prst u uvo... (*****ao je cak i maxcoin oni su sa 90 i nesto smanjili na 48) Sto se asic-a tice mrzi me sad da trazim po bct,ima u nekoj temi je okacio lik. Secam se da je pisalo da je trenutno ne isplativ.Ma sta nam naprica? Pa jel ti citas o cemu se tamo radi? Pise lepo koliko je novcica napravljeno za prvih par dana. Aj samo da te pitam, koliko se novcica pravilo jednom kartom kad je LTC poceo? Kolikose pravilo i kad je BTC poceo? Mali diff, puno se pravi, logicno. Sto je kraci period od starta novcica do izvlacenja onih statistika to ce biti izrazenije.
Coa, ti nemoj ni slucajno da kopas drk, to je prevara
De da vidim taj asic, bas me zanima kako izgleda.
Milioce? Please stop spreading FUDNije stvar dal je prevara,poenta je to da je block reward bio 500 novcica i novcic se nije zvao Darkcoin nego Xcoin...a onda odjednom kad se devu cefnulo, smanjio je maxsupply na 22 miliona,promenio ime,on lepo nakopao milionce i prst u uvo... (*****ao je cak i maxcoin oni su sa 90 i nesto smanjili na 48) Sto se asic-a tice mrzi me sad da trazim po bct,ima u nekoj temi je okacio lik. Secam se da je pisalo da je trenutno ne isplativ.
Evo jedan clanak...
http://www.cryptoarticles.com/crypt...umours-heres-why-they-probably-arent-true-yet
Nije stvar dal je prevara,poenta je to da je block reward bio 500 novcica i novcic se nije zvao Darkcoin nego Xcoin...a onda odjednom kad se devu cefnulo, smanjio je maxsupply na 22 miliona,promenio ime,on lepo nakopao milionce i prst u uvo... (*****ao je cak i maxcoin oni su sa 90 i nesto smanjili na 48) Sto se asic-a tice mrzi me sad da trazim po bct,ima u nekoj temi je okacio lik. Secam se da je pisalo da je trenutno ne isplativ.
Evo jedan clanak...
http://www.cryptoarticles.com/crypt...umours-heres-why-they-probably-arent-true-yet
gpu od 300 eur nema svako.
videcemo kada budu uskoro pocele rasprodaje koliko ih je zapravo.
vidim na oglasima cena grafike u eur + 10 % ako se placa u btc-u, a zapravo bi trebalo obratno> ako placas u btc-u 10 % manje. realno, vrednost ATI grafickih definise rudarenje, a ja licno uskoro ocekujem veliki pad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari