Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Sa obzirom na kolicinu novih novcica gpu rudarenje nece skoro u penziju, bice kao i do sada manje i vise isplativo
Jedan uvoznik je uvezao u Martu mesecu 900 grafickih kartica 280x, 280, 270x, 270, 290x i 290 i danas ima samo par primeraka na stanju.
verujem!
hocu samo da kazem da ce upravo rudari omasoviti graficke od 250~300 eur.
pre su retki zaista mogli toliko da izdvoje za igranje. ako se ne varam voodoo3 kartice su bile tako oko 250 maraka. a vidi danas, vec za 100 eur mozes se izigras kao covek.
sumnjam samo da je narodu toliko do igranja.![]()
sve jace od 270x je "overkill"... ne bih se slozio sa ovim.Realno za igranje na full HD-u i jednim monitorom sve jace od 270x bi bio 'over kill'
Jako su retki ljudi koji bi uzimali nesta jace da nije kopanja.
Kapiram da postoji gomila gamera koji su usli u ovu pricu po sistemu "Daj da kupim jaku graficku katricu nema veze isplatice mi se" na kraju krajeva i ja sam jedan od njih![]()
Bilo nekada..ja sam samo zbog WoT-a prebacio iz rudnika jednog 280X-a i to dignut na 1150/1600..a ako cu glatko da "teram" na max,moracu i sa CPU-om da se ponovim. :trust:Realno za igranje na full HD-u i jednim monitorom sve jace od 270x bi bio 'over kill'
Jako su retki ljudi koji bi uzimali nesta jace da nije kopanja.
Aj posto tamo vecina ne prati temu da kazem i ovde... Coinotron ubacuje DRK, definitivno. Upravo sam dobio potvrdu od poljaka.
verujem!
hocu samo da kazem da ce upravo rudari omasoviti graficke od 250~300 eur.
pre su retki zaista mogli toliko da izdvoje za igranje. ako se ne varam voodoo3 kartice su bile tako oko 250 maraka. a vidi danas, vec za 100 eur mozes se izigras kao covek.
sumnjam samo da je narodu toliko do igranja.![]()
Dobra vest bice i posle LTC-a DRK-anja![]()
Ma da, krenuo sam 23-eg da ga nagovaram i covek je imao sluha. Nisi pratio tamo temu, pisao sam. Zato i imam inside informaciju. Realno, samo Bench zna da ce coinotron da ubaci drkBravo Saj, svaka cast nisam znao da je od tebe krenulo.
Ubacuju masternode payment support. Dobra stvar za novcic@SAJ, hardfork je zbog.....?
Ma da, krenuo sam 23-eg da ga nagovaram i covek je imao sluha. Nisi pratio tamo temu, pisao sam. Zato i imam inside informaciju. Realno, samo Bench zna da ce coinotron da ubaci drk
Ubacuju masternode payment support. Dobra stvar za novcic
Izvinjavam se ostalima za off, odgovarao sam na pitanja. Za sve ostalo nastavicemo u onoj temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari