Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja nesto sve racunam ono kao ltc 100$ okruglo pa kao da se ima 10-20-30 komada :)

Propustili smo mi druze voz za LTC, sad samo od ovih starijih mozemo da slusamo logorske price kako se on nekad kopao. Mi smo ti MAX i DRK genracija. :d Nabaci 10 LTC cisto da se radujes kad skace a ovo ostalo stekaj i ne igraj se sa berzom dok ne izvuces pare koje si dao u hardver. I ovo je sam po sebi dovoljan rizik.

Poslednja izmena:
Propustili smo mi druze voz za LTC, sad samo od ovih starijih mozemo da slusamo logorske price kako se on nekad kopao. Mi smo ti MAX i DRK genracija. :d Nabaci 10 LTC cisto da se radujes kad skace a ovo ostalo stekaj i ne igraj se sa berzom dok ne izvuces pare koje si dao u hardver. I ovo je sam po sebi dovoljan rizik.

ja mislim da nismo bas propustili voz zauvek, zasto ne bi za godinu-dve skocio na par stotina dolara :p makar do kraja godine verujem da moze da se vrati
generacije novih algoritama :p ovo za stekanje cu i verovatno da radim kao sto si rekao. gl^hf :D

https://www.google.rs/search?q=LCT&...l5.324j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

:p

Litecoin Difficulty: 7,093
Estimated Next Difficulty: 7,775 (+9.62%)

Jeste da je tek promenjen diff ali izgleda da ovo nema nameru da se zaustavlja. Do kraja maja ide na 20K.

asic scrypt sekcija iz juznog Stokholma

Litecoin Difficulty:7,093
Estimated Next Difficulty:7,775 (+9.62%)

Jeste da je tek promenjen diff ali izgleda da ovo nema nameru da se zaustavlja. Do kraja maja ide na 20K.

Nece na 20k do kraja maja, pricali smo u Novembru do nove godine 6000...

Network Hash Rate199,481 MH/s
Expected Time per Block2 min 32 sec
Current Block558,488
Current Difficulty7,092.68051656
Next Difficulty Estimate6,941.46102773
Time to Retarget3 days 11 hours

asic scrypt sekcija iz juznog Stokholma

Otvorili hangare, napravili promaju i odvrnuli ASIC-e.

Poslednja izmena:
Nece na 20k do kraja maja, pricali smo u Novembru do nove godine 6000...

Network Hash Rate199,481 MH/s
Expected Time per Block2 min 32 sec
Current Block558,488
Current Difficulty7,092.68051656
Next Difficulty Estimate6,941.46102773
Time to Retarget3 days 11 hours

Otvorili hangare, napravili promaju i odvrnuli ASIC-e.

kako bre 6941 :p Estimated Next Difficulty: 7,671 (+8.16%)
PS: do 10k, valjda nece vise od toga

Sreca je sto ASICic nisu toliko efikasni kao za BTC pa na tom nivou nece tako brzo ici dif ali se zato menja na svaka 3 dana, sve u svemu bice puno kartica na prodaju vidite da se @nesic ne cuje samo trlja ruke, sad je preso na rigove :)

Sreca je sto ASICic nisu toliko efikasni kao za BTC pa na tom nivou nece tako brzo ici dif ali se zato menja na svaka 3 dana, sve u svemu bice puno kartica na prodaju vidite da se @nesic ne cuje samo trlja ruke, sad je preso na rigove :)

ko bude prodavao kartice mora da bude maloumnik...
koji k bi prodavao neko karticu kad ima 150 drugih novcica i 15 drugih algoritama?

E sto volim kad citate ta predvidjanja 5min posle promene diff-a koje veze s realnoscu nemaju..

Treba da prodje bar pola ciklusa da bi ista moglo da se predvidi.

kopam ja ltc i dalje i da poraste na 8k, jer ako skoci kolko se svi nadaju, bice itekako isplativo, makar kopao i sad sa minusom...

Isplativo je vama koji ste vec otplatili hardver ali novima koji tek treba da ga kupe bas i nije.

kopam ja ltc i dalje i da poraste na 8k, jer ako skoci kolko se svi nadaju, bice itekako isplativo, makar kopao i sad sa minusom...

A mozes ako si siguran da ce toliko porasti i da prodas hardver i kupis dok je jos jeftin za taj novac daleko vise ltc nego sto ces ikada iskopati. :p

Poslednja izmena:
Isplativo je vama koji ste vec otplatili hardver ali novima koji tek treba da ga kupe bas i nije.

A mozes ako si siguran da ce toliko porasti i da prodas hardver i kupis dok je jos jeftin za taj novac daleko vise ltc nego sto ces ikada iskopati. :p
Jeste i sta ce onda, nema grafiku da okopava druge algoritme :d Ne treba covek da se zaustavi na saci novcica, mora unapred da razmislja o tome sta ce za dve godine ;)

Motika može u bilo koje vreme!

Estimated Next Difficulty: 7,775 (+9.62%)

Izgleda da ima barem ovih par dana. Juce je cak doslo i do blagog pada snage mreze.

Estimated Next Difficulty: 7,087 (-0.09%)

Poslednja izmena:
Video sam i razocarao sam se potuno. Bilo je snage, nije da nije nego se ljudi prebacili na nesto drugo.

Izgleda da nece bas tako brzo. Ja se malo zezao s tih 20.000, ima previse novcica da bi se snaga na svima uvecala 3x tek tako, ali vec do kraja juna... :d

Sitni igracu su prestali ulaziti u igru bar dok cene ne skoce. Mnogi su i pogacili grafike ili tek ce to da urade kad dodju velike vrucine. Gomila je onih koji ne znaju da kopaju nista drugo sam LTC je im je to neko drugi podesio i ostavio.
I DRK je ozbiljno uzjasen i ni tamo diff nema nameru vise da sidje, isto ce se desi sa MAX cim mu skoci cena 2-3 puta i tamo i ostane (ako se to uopste desi) ali DRK mi za sad izgleda ozbiljnije.

Zaboravljate multipool-ove... pa samo waffle ima 43Gh/s.

Prico je pre par mesci Kurajber da ce do juna porasti na 100 $. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno