Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ako pukne LTC, puce ceo crypto svet... a to se sigurno nece desit sada, zbog kineskog ogranicavanja i manipulacije......

Sve pare ?
Koje su to sve pare kad nema ni za struju:smash:

Ja bih po ovoj ceni samo kupovao, bar nekih 50 komada. Malo samo da dopunim rezerve.
Edit: za 100$ imam i ja neki za prodaju ;)

Ja bih po ovoj ceni samo kupovao, bar nekih 50 komada. Malo samo da dopunim rezerve.
Edit: za 100$ imam i ja neki za prodaju ;)

Koliko sam skontao, ti bi samo kupovao i torbario. A prodaja, ikad? :)
Edit: ajd videcemo tih 100 nekad da nesto i prodamo

Poslednja izmena:
Ovog puta bih i ja uradio isto. Samo da docekamo tu stotku i nema problema nikakvih, istovaram i kupujem posle opet za pola para ;)

Stotku mogu da ubrzaju ASICi e sad dal ce to biti na jesen, svi bi voleli, al ne mora uopste ni da se desi, a moze i preko noci. Izazov ce nam biti ako skoci na 50-60 dal prodati sve ili cekati 100

Stotku mogu da ubrzaju ASICi e sad dal ce to biti na jesen, svi bi voleli, al ne mora uopste ni da se desi, a moze i preko noci. Izazov ce nam biti ako skoci na 50-60 dal prodati sve ili cekati 100
prodati deo da ima za qrve:d
EDIT:
i kafane

It's only 4:32 in China, do you think there will be more blood once the chinese will wake up?

sad bilo na BTC-E chatu :D

Ja mislim da ozbiljni trgovci ne spavaju. Odnosno njihovi botovi. Ako i bude jos krvi, bice zbog jos losih vesti. Najlepse u celoj ovoj ******stini je to sto niko ne daje zvanicno saopstenje. Malo se pribojavam da imaju previse da prodaju, pa ne mogu odjednom, spustili bi cenu na 0. Nego na rate...vruce hladno. A da li prodaju da bi shortovali, jer veruju u buducu raketu, ili izlaze, videcemo. Naravno, kao i svaki put do sada, kasno. Pametni su u fiatu odavno (nisam medju njima)

Poslednja izmena:

Ja prodajem sve na 50$,ako dodje do jeseni ,a jedno 20,30% vracam nazad u igru...

Al' ste se stisli, samo vas "čitam"! Pa kad "već imate" toliko kinte, nećete valjda jednu da delite! :D

Pa necemo da se sramotimo... Tri meni a vi se delite ako hocete :p
Ali kako je cena krenula izgleda da cemo stvarno da delimo tu jednu :d

Nazad
Vrh Dno