pišeš to kao da ih ti lično dizajniraš
Pa vec su u proizvodnji... dizajnirano vec sta ja tu imam da pogadjam, scrypt N je samo jedna varijacija istog
http://blissdevices.com/faq/
Poslednja izmena:
pišeš to kao da ih ti lično dizajniraš
Ziveo SHA-3![]()
Pa vec su u proizvodnji... dizajnirano vec sta ja tu imam da pogadjam, scrypt N je samo jedna varijacija istog
http://blissdevices.com/faq/
C, X11 all the wayZiveo SHA-3![]()
a sa deda mrazom kako stojimo? pošto vidim da generalno imaš naviku da veruješ u sve i svašta što se piše po internetu.
našao sam ove likove još prvi put kad si to pisao. u terms of use su imali prekopiranu stranu od neke druge firme sa sve imenom te druge firme, a kao primer scryptN coina su između ostalog imali i YAC. ne bih stvarno dalje komentarisao takve tehnološke gigante, nema smisla.
X11 suffers from the problems stemming from increased propagation latency and slow verification, and adds even worse susceptibility to ASIC advantage. It is a mere mishmash of 11 separate algorithms that are now GPU mineable (according to Darkcoin’s homepage). Anything GPU mineable can be implemented in custom hardware. To make matters worse, ASIC’s could even have a major speedup advantage over GPU’s. adam3mus said, “it does seem likely that eg if the unused space due to heat can be filled with the other hashes, then it can all be pipelined together and no slowdown. the only cost is replicating different hash functions which doesnt seem particularly hard”
Verovatno kontas da sha 256 i sha3 su veoma slicni... razvoj asic-a verovatno bi bio kao tepsija bureka![]()
C, X11 all the way![]()
Ako se razmišljate, n scrypt i vtc ima najbolje izglede. I bobi lee ja ne početku davao iste izjave za ltc da će forkovati i prilagodjavati ltc gpu čak je bilo i glasanje,sve to dok asic nije ni postojao već se samo spominjalo da je tako nešto moguće.
LTC
26.04.2013. diff 405, cena 3.8$
26.04.2014. diff 5250, cena 10.5$
Danas tuzno deluje ovih 10.5$...
BTC ne smem ni da pomenem.
Ako ne mozes da otplatis masine zasto si usao u ovo? Jer hoces da zaradis a zarade ipak ima. Masine ne mogu da se otplate za 2-3 meseca u normalnim uslovima a ko je pametan sigurno ce zaraditi.
Cifre govore sve, ovome zaista nije potreban nikakav komentar.
Stvarno skidam kapu ko je i dalje optimista u vezi svega ovoga, nemam sta drugo da kazem.
Dosadan si stvarno s tim. Stvarno neko mora da ti kaze. Razumem ja tu tvoju racunicu i sta zelis da kazes ali zar mislis da mi svi ovde ne znam u sta se upustamo?Ponovicu jos jednom zarade na kopanju Litecoina vec duze vreme nema ili je ona bedna. Posto te je mrzelo da racunas uradio sam to ja umesto tebe.
3 meseca rudarenja koje spominjes znaci da je neko rudario februar, mart i april. Za to vreme mogao je da iskopa litecoine sa jednom grafickom u vrednosti od oko 10 000 dinara sto zvuci kao ogromna zarada da nije jedan mali problem a to je cena hardvera. Za jedno napajenje i graficku trebalo je u februaru pod uslovom da ih nađes izdvojiti 10 000 dinara vise nego danas sto znaci da je nas vredni rudar posle 3 meseca zaradio oko 0 dinara![]()
Il' pokojnik il' pukovnik. Ovo je jedna od retkih sansi da se sa relativno malo ulozenih para promeni zivot. Dok sa 3-4 mhash mogu da iskopam i 1,2 ltc nedeljno - kopacu, s obzirom na to da necu prodavati 1 ltc ispod 100 evra.
LTC
26.04.2013. diff 405, cena 3.8$
26.04.2014. diff 5250, cena 10.5$
Danas tuzno deluje ovih 10.5$...
BTC ne smem ni da pomenem.
Dakle $1.7 vs $10.5, uopste nije lose.
Znaci za godinu dana je duplo skocio tako da ako se rast nastavi tim temom mozda u maju naredne godine bude i preko 20 $.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari