Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Charlie Lee ‏@LitecoinCoblee 8m
I'm going to be speaking at DOGECON SF tomorrow. Should I wear a Litecoin shirt, a Coinbase shirt, or dress up as a Doge?

:d

Nije KNC Asic nikom isporucen vec su poceli da kopaju za sebe..zauzece jedno 70% mreze brzo ..naravno krice se po raznim poolovima da rasporede snagu . .a asice se da isporucuju na kasicicu kad dif ode u nebo

Što bi kopali na nečijem pulu,ako imaju toliku snagu,podigli bi private i ne bi ni znao da postoje :) .Dečko al su oni tebe smorili :)

Scrypt mreza raste iz dana u dan, prosle nedelje je bila max 380 ghs, sada je 420 ghs. Za cca mesec dana videcemo pravi bum

Pa krenuce masovno asici, ovo je jos slabo. Krece eksponencijalno da raste

Jel sme neko da se kladi da ide ltc ispod 0.02 ?

Ponuda ne vazi za Saja, ok je lik, ali radi za ltc, pa se ne racuna :D

Poslednja izmena:
Ko i uvek, ici ce pa ce da se vrati, treba to kupiti

Kao sto zmaj kaze, jos je ovo slabo. Ne da ce rasti nego ce da ubrzava kao ludo. Proizvodnja samo prsti punom parom.
Pricao sam malo s Conotronom, kaze da su mu sve velike farme iz Kine. Znaci asici iz prve ruke. To je ono sto Dzoni ne razume nikako. Knc je malo dete za kineze.
Uskoro ce diff krenuti po 10-15% svakih 3 dana. To ne moze da se izdrzi.
Takodje, coinotron od sinoc razmatra da uvede DRK. Pozitivan sam skroz sto se tice toga, nagovoricu ga. Verujem da cemo uskoro imati jako pouzdan pool da kopamo nesto drugo. Za sada je uveo VTC ali na moj nagovor verovatno ubaci i DRK.

Charlie Lee ‏@LitecoinCoblee 8m
I'm going to be speaking at DOGECON SF tomorrow. Should I wear a Litecoin shirt, a Coinbase shirt, or dress up as a Doge?

:d

Kad god Charliee pokusa da bude duhovit, daleko bilo, LTC mu se sunovrati. :smoke:

Bolje mu pisite peticiju da se sto manje oglasava u javnosti.

@Saj to ce biti dobro i vrv ce jedan od tih algoritama da zazivi, jos da ubace DRK u guiminer kao VTC i sve OK, da li ljudi vide kako se pale masine koje kopaju po 10 i vise Gh, mreza skoci u trenutku po 50G

i šta bi koliki je sledeći ltc diff?

ne treba da me pitaš za 6 dana, biće i 20000 za koji mesec, poenta je da sledeći nije 7000

Ja stojim iza toga sto sam video i napisao, dok ovo pisem mreza moze da ode sa 144G na 214G i imaces u trenutku dif od 7000, to sam i u gornjem postu napisao, oni se igraju i taktiziraju, kad ce da okinu to zavisi od njih. Svima nama je u interesu da bude sto manji dif ali to postaje proslost i hvala im i za ovo do sada,pouceni iskustvom sa BTCom gase masine pred promenom difa, uopste mi nije jasno sta cekaju, mozda ih zeza hardver ali sumnjam. Na kraju videcete za desetak dana:whip:

ti onda ne shvataš kako radi taj mehanizam. dal neko pali ili gasi razna čudesa pred promenu difa i šta se dešava u trenucima nema nikakve veze, bitno je prosečno vreme bloka u celom retarget periodu (2016 blokova). ciljano vreme je 5040 minuta, ako se tih 2016 blokova reši za npr 4500 minuta onda sledeći diff ide +10% itd.
i verujem ja da si ti video to što si video, al poenta je da gledaš na pogrešnom mestu, to ti ljudi i pričaju. gledaj ovde https://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty, oni računaju onako kako i ltc mreža računa. evo sad tu piše da je sledeći diff veći nego što piše na litecoinpoolu :) i opet treba verovati wisdomu, milion puta potvrđeno

Ok, pricate o istoj stvari... Snaga skace nenormalno. Treba par dana da se izvuce prosek i opegla diff ali cinjenica je da snage ima na pretek i to ce tek da poleti.

ne znam da li je neko izvalio odnos LTC / YC? otprilike 160/120 ghs. što znači da će ltc lagano i na 10k čim ponestane boja za te gluposti koje su sad hit

Malo je i 10K. Drugi novcici se kopaju samo zbog isplativosti, kada nje ne bude to ce se rasporedjivati na LTC. Snaga ce skakati na svim scrypt valutama, to je sigurno.

dobro, ja pričam kratkoročno, u narednih nedelju-dve.

inače i na dogeu ide polovljenje nagrade za koji dan, a tamo je skoro 70 ghs.

Jesi li najzad svatio da od kopanja litecoina grafickim nema vajde ?

Gpu je najisplatljivije nešto što se pojavilo zadnje 3 godine i mislim da će biti još godinu. 7mh za godinu napravio 50 btc. Koji asic je napravio 50 btc ? :) isto će i sad biti za ltc kroz dark,max,vtc ...

N-scrypt nije siguran, bice modela asic-a sa variabilnom N podrskom.....

pišeš to kao da ih ti lično dizajniraš

Nazad
Vrh Dno