Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Znaci za godinu dana je duplo skocio tako da ako se rast nastavi tim temom mozda u maju naredne godine bude i preko 20 $.

Dobro, nije bas tako. Slucajno ispade ovako za godinu dana. Mozes gledati i lepse periode. A naravno i gore.

Ali analizirajuci periode rasta i pada cene, najpametniji su zapravo bili oni koje smo najvise kritikovali. Oni koji su odmah prodavali. Pa jos ako su za te pare kupili pri dnu cene...Cena mnogo vise dana pada nego sto raste, sto dovodi do zakljucka da treba prodavati odmah, svakodnevno, dogod je trend pad. Kad se isplativost priblizi nuli, kupovati svaki dan pa malo.

Poslednja izmena:
@student
Ti sto su prodavali, 95% je pare izvuklo tako da nisu profitirali sugurno na trgovini.. :) jedino su izvukli kes u povoljnom momentu (manji procenat njih)

Na zalost cu ipak biti u pravu ode dif na 6000, videcemo za 3 sata:S:

Bice brzo 7, total scrypt je bio na momenat danas 520ghs

Aha, cak i sada polako raste estimated diff.
Ja sam upravo pola grafika prebacio na DRK, polako napustam brod. Druga polovina je jos uvek na LTC-u ali od 1-og i to ide. Taman cu da vidim koliko cu da ustedim kilovata za mesec dana, bas me zanima :)

@Saj a ova VTC nisi probo poljak ga drzi ali dali je stvarno toliko profitabilan

Ne znam, nisam ga probao i ne znam zasto ali ne zelim ni da probam. Mozda gresim jer stvarno nemam pravi razlog ali znas li onaj osecaj koji ti govori da preskocis to?
Pricao sam ja s poljakom i o VTC-u, jako je lepo sto ga je uveo i mozda cu se odluciti da bacim neku grafiku i na to ali samo zato sto je coinotron u pitanju. Ja cekam ko ozebo sunce da coinotron uvede DRK, nadam se da nece odustati jer ce pola gpu rudara otici negde drugde.

ne prelazite na DRK jos je rano , ja od jutros prebacio masine i evo smrzavam se u stanu .... :S:
vracam se ja na LTC dok ne otopli vreme ...

Po vasim konstatacijama vrv upola manje opterecuje resurse karte tj strem procesore, vrv i daju upola manje hash

ne znam kod vas ali ja imam gige 7950 V2 (one samozapaljive) i ako verujete da sam morao da smanjim temp terget na 65C da bi palile vent koji se inace nije palio i po 2-3 min na temp target 75C....
Sta ima da ti ne verujem, imam jednu i kopa ko mutava s jednim klapavim ventom. Radi na 52c i 1300rpm, sinoc sam bas gledao kad sam prebacio. Vapor je na 49c i 1300rpm a Asus na 49c i 1100rpm. Rigovi mi se cuju tek toliko da kazes da su upaljeni i to je to, nema razlike dali kopaju DRK ili stoje idle ;)

E nadam se onda da je DRK (ili slicno nesto) sledeca najbolja stvar za kopanje, jer struja za LTC postaje malo skupa za ovu cenu :D. A ide i leto tako da navijam za neki "hladniji" coin koji stedi ventove i karte :).

i kuda dalje? kopuckam bc, drk, imam nakopane ultre, hevija, svega imam, a imam li išta zapravo pokazat će vreme. :D tko kopa na "svoju" struju u ova gluva vremena ima moj respect!

Estimated Next Difficulty: 6,772 (+11.94%)
Cena: <10$

neko rece cena prati diff, ili nesto tako :D :)

Nazad
Vrh Dno