Evo ga jedan "original" Samsung S5 :d
http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung-galaxy-s5/27642549
Daj banujte ovakve clanove zbog obmane
Aha a PROVIZIJA
Ovome bi trebalo dati neko priznaje za opis--------,telefon je napravljen u Vijetnamu a, zavrsen u koreji ,radjen je za Azijsko trziste http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/samsung-s5-8x1-9ghz/27665897
Pa što veći promet imaš, veće su i šanse da nešto zezneš, meni je to razumljivo. Niko nije savršen. Neumoljiva je statistika. Evo šta se meni dogodilo sa statistikom. Povećali mi u Kanadi osiguranje za kola (no fauult insurance tamo) i kada sam se pobunio zato što sam imao vozačku već 30ak godina bez i jednog udesa oni rekoše: "Gospodine baš zato, posle 30 godina bez udesa mnogo su veće šanse da će vam se nešto dogoditi, svakome se nešto, nekada dogodi, doći će i na vas red".To mozda na ebay-u ima smilsa, ali na balkanu tesko
imas 100 ljudi 100 cudi, za polovne stvari se slazem da opis ili slika govore najvise, ali imas ti masu ljudi koji kupuju i ocekuju nemoguce, masa njih ne cita opis, ne gleda sliku pa posle kad zove pita a sta ovo radi...
Cak nekad pozelim da izbacim opise zbog takvih
Takodje nekako na ebay-u je normalno da vecina prodavaca imaju rating od oko ~99%, na Limundu ako imas jednu negativnu odma si prevarant![]()
Pa što veći promet imaš, veće su i šanse da nešto zezneš, meni je to razumljivo. Niko nije savršen. Neumoljiva je statistika. Evo šta se meni dogodilo sa statistikom. Povećali mi u Kanadi osiguranje za kola (no fauult insurance tamo) i kada sam se pobunio zato što sam imao vozačku već 30ak godina bez i jednog udesa oni rekoše: "Gospodine baš zato, posle 30 godina bez udesa mnogo su veće šanse da će vam se nešto dogoditi, svakome se nešto, nekada dogodi, doći će i na vas red".
Iskreno, jeste statistika, ali je jaaaaakooo bezobrazno ovako nešto insinuirati... Ne znam, možda mi je ovaj Balkan poremetio sistem vrednosti, ali da meni neko ovako obrazloži zašto mi uzima pare iz džepa, da mogu, n@jebao bi mu se slatko mile majke.
Bolje je da ga pitas koliko dugo je u braku, da li ga je za tih X godina zena prevarila. A onda mu ponovis njegov zakljucak
Kad nasrne na tebe ti se onako posteno "odbranis". Sve lepo i kulturno![]()
Nije to,covek odgovara,ali mu ne ide u prilog da obajvi pitanje tako da bi svi videli.To je glupo,trebalo bi da dozvole javna pitanja.
Nije to,covek odgovara,ali mu ne ide u prilog da obajvi pitanje tako da bi svi videli.To je glupo,trebalo bi da dozvole javna pitanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari