Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudska gramzivost, pisao sam već. Ako svoj mozak programiraš da za sve u životu tako funkcioniše, da sve na ovom svetu možeš da kupiš ispod cene, onda čovek stvarno skrene.

Drzava duradi nesto povodom toga

Dajte ljudi...
Ako imate sta da napiset u vezi teme pisite, ako ne, ne postoji obavezna dvnevna kvota postova koja se moraju ispucati na ovom topicu.

http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung-S4/27361509

Najnovija kopija koja se vidi iz aviona, koja li ****** za ovo licitira...

Ja decku skrenuh paznju da je kopija, i lik ni 5 ni 6 nego nemoj da se bavim teorijama zavere, ako mi dosadno gde nadje njega da smaram... !? Rekoh izvini ako si ga sam sebi prodao onda nista, ako nisi plati ga i 30 000, tako ti i treba!! On naravno opet nesto kako on nema nameru da ga plati toliko, kako je znao da je kopija i pre nego sto je licitirao jer je nosio pravi S4 u Dubaiju jos pre godinu i jace... Ja ****** sto hocu da ispadnem dobar covek, prema bolidu...

Ma prodavac semena, tu cene bile od 10 do 99din.. ko zna sta se desilo... mozda je neko upoznat

Ja decku skrenuh paznju da je kopija, i lik ni 5 ni 6 nego nemoj da se bavim teorijama zavere, ako mi dosadno gde nadje njega da smaram... !? Rekoh izvini ako si ga sam sebi prodao onda nista, ako nisi plati ga i 30 000, tako ti i treba!! On naravno opet nesto kako on nema nameru da ga plati toliko, kako je znao da je kopija i pre nego sto je licitirao jer je nosio pravi S4 u Dubaiju jos pre godinu i jace... Ja ****** sto hocu da ispadnem dobar covek, prema bolidu...
I takva ce reakcija da bude skoro svakog drugog koji kupuje ovakve telefone, i ako znaju da je kopija briga ih, vazno da se nosi S4 i da se od preko puta vidi kada ga izvadi da se javi na poziv.

A realno upravu je, nisi ni limundo pa da trosis vreme na njega, da te bar placaju pa i da ga upozoris, nema za sta da mu cinis uslugu kada je dobar procenat ljudi na limundu em sto prodaju em sto kupuju tako nadrndan.
Ko ga sisa, nisu tvoje pare.

Jeste da je u pitanju bilo seme i da su cifre verovatno male, ali u ptanju je princip...
Limundu je bilo potrebno da se nakupi 32 negativne ocene i da prođe 6+ meseci, pa da suspenduju nalog, što je po meni bezobrazluk bez presedana.
Pustiš da na tvom portalu neko krade ljude 6 meseci i ne preduzimaš ništa, a uzimaš pare za to!!!!

Sve se verovatno izdesavalo za par dana, neko ocene daju nakon mesec, dva a neki nakom pola godine (jer je ranije bilo moguce dati i tada)... a ta zena/starija mozda je i vec R.I.P. zato kazem ko zna sta se tu desilo

Ne znam za 32 negativne . Nisam još video člana od 5 negativnih ... Ono sa 52 mi malko čudno . Isti članovi po više puta , sve iz 10.2012 . Imali su problem sa platformom , da nije to ?

Ja lepo prijavim ovog clana da ga pregledaju i suspenduju jer zeza ljude okolo : http://www.kupindo.com/Clan/stu.iks

A dobijem odgovor : ,,Svi nalozi članova, a posebno oni sa većim brojem negativnih ocena se redovno proveravaju, pa je nalog člana stu.iks ispraćen na isti način.''

Sta god im ovo znacilo... Umesto da oni sami cesljaju svaki dan i suspenduju clanove koji prave probleme i prevare, ja im javljam za to i pored toga nista, ma neka ga neka dobija jos malo negativnih, sta ima veze...

Ima takvih svugde, ja jednog zovem kaze na guci sam preuzet cu kad dodjem kuci.. pa ga nema par dana, pa posle obecava kaze sutra uplacujem itd... na kraju mu roknem 2 negativne...
Jednostavno neodgovorne bitange i lazovi... ima ih na svakom koraku, lazu cim zinu oglavnom

Posto retko kad kupuju, kad im ukines profil sutra otvore drugi lazan pa ni neznas da imas posla sa bitangom, ja sam pre da ih neko navuce po dzepu od suspenzije naloga nema nista jer odma otvaraju novi

Ovo i ovaj krenuo tim putem, minus 400din na povracaj, i sta mu mozes, nista
http://www.kupindo.com/Clan/zimonja1

Ja imam predlog da se takvima koji zeznu za povracaj posiljke isti iznos skida sa limundo racuna.. ali neverujem da bi i to imalo efekta jer bi onda sami gasili profile i otvarali nove....

Poslednja izmena:
Ja imam predlog da se takvima koji zeznu za povracaj posiljke isti iznos skida sa limundo racuna.. ali neverujem da bi i to imalo efekta jer bi onda sami gasili profile i otvarali nove....

Ne znam sta se desava u slucaju da limundo nalog ostane duze vreme u minusu sem naravno blokade naloga...Da li se pokrece neki postupak naplate dugovanja tipa ako si ostao malo vise duzan 2000-3000 dinara, za ovu sicu pretpostavljam da se odustaje u startu...

Mozes li mi reci ako ne ovde onda na pp koja ti je nabavna cena ove alfa kartice, koja pretpostavljam da je kopija i ako ne mogu tvrditi dok ne bi video unutrasnjost same kartice ?

Nabavna je bila oko 16$, na netu imas samo infomaciju za stariji srebrn model i sliku PCB-a, ja mislim da se ovaj vise ni ne proizvodi...
Inace sam ralink 3070 je tesko djubre od cipa koje se greje i crkava, masa njih se ranije zalila na original alfe dok su samo one postojale..... sada imas vani da biras boju, kutiji, pcb i hologram :)
A na youtube svaki preprodavac postavi svoju verziju i kaze da je original

Poslednja izmena:
Nabavna je bila oko 16$, na netu imas samo infomaciju za stariji srebrn model i sliku PCB-a, ja mislim da se ovaj vise ni ne proizvodi...
Inace sam ralink 3070 je tesko djubre od cipa koje se greje i crkava, masa njih se ranije zalila na original alfe dok su samo one postojale..... sada imas vani da biras boju, kutiji, pcb i hologram :)

A konkretno u ovom slucaju mogu da nam pljunu pod prozor, samo je potrebno naci postenog prodavca koji nece da slaze za podatke sa uredjaja.

Lepo kontaktiras alfin support i kazes zelim da kupim vas uredjaj, ali zelim original ne kopiju i dostavis im lepo podatke sa uredjaja i pitas da li je uredjaj sa ovim oznakama proizveden kod vas ili ne...

E sada jedino ako naidje covek na nekog prodavca koji je jednom kupio original zapisao identifikacione kodove i svima salje te ko pita a prodaje posle kopije.

Ova im je opaka kartica : AWUSO36NHA, Atheros AR9271 cipset.

Inace samo sam jednom prilikom naisao na lika na kupujem prodajem koji je prodavao originale imao je dva komada, sve ostalo i na limundu, kupindu, KP su bile kopije a veoma cesto su prodavci stavljali u opis Alfa ..... original made in Taiwan.

Licno sam imao ralink 3070 kineska kartica od 7 dolara i izvanredan je cip,ne greje se nimalo
Taj cip koristi i Tp link 7200 nd-isto izuzetna kartica
Potpuno podrzan od Xiaopana(reaver) i radi perfektno sa njim

Licno sam imao ralink 3070 kineska kartica od 7 dolara i izvanredan je cip,ne greje se nimalo
Taj cip koristi i Tp link 7200 nd-isto izuzetna kartica
Potpuno podrzan od Xiaopana(reaver) i radi perfektno sa njim
Ja trenutno imam ralink 3070 i prezadovoljan sam. SignalKing.

Pitam koliko je stara ploca i da li ima garanciju, a lik mi odgovara:

Poslato25. Avg. 2014 07:08

ne znam....ja nisam pravno lice,ovo je aukcijska prodaja,a pošto nisam pravno lice ,po zakonu ne mogu da dajem nijednu vrstu garancije,,,za garanciju kupujete novu ploču u prodavnici koja konretno za ovaj model košta 12.000 dinara

Pa kako ne zna koliko je stara, nit prima reklamacije a tvrdi da je ispravna... U prodavnici je 9500, a ima jos 3 dana do kraja aukcije, tako da ce do 5 soma da dogura sigurno..

Radna garancija se podrazumeva kod Limunda imas rok 14 dana da se zalis od prijama robe (mada bi ovo trebalo skratiti na max 7)... kad neko pita na garanciju uglavnom se misli na dodatnu...

U uslovima je naveo da nema garancije nikakve:

Ovaj predmet aukcije namenjen je isključivo stručnim licima za dalju ugradnju,predmet je proveren i testiran pre postavljanja na aukciju.Nije namenjen entuzijastima i kućnim majstorima,hobi gekovima,shodno tome ne uvažavam nikakve reklamacije..

U uslovima je naveo da nema garancije nikakve:

Ovaj predmet aukcije namenjen je isključivo stručnim licima za dalju ugradnju,predmet je proveren i testiran pre postavljanja na aukciju.Nije namenjen entuzijastima i kućnim majstorima,hobi gekovima,shodno tome ne uvažavam nikakve reklamacije..

izvini leba ti, ne zanima me aukcija, samo me zanima KAKVA ploca je u pitanju .. ? maticna ?

onda ovo -

"Nije namenjen entuzijastima i kućnim majstorima,hobi gekovima"

dobija sasvim drugaciju perspektivu ... ja bi izbegavao ovakvu dalabu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno