Nije to stvar nepoznavanja pravila ili ekonomska situacija nego cist bezobrazluk i sistem APP koji mnogo ljudi u ovoj drzavi koristi a niko ne odgovara. Hoces da mi kazes da joj nije nijednom palo na pamet da postoji sansa da neko nece da da vise od 2000 dinara za poniku? Jeste nego zna da je ta ponika kod nje i da ne moze niko da joj otme a ljudi nek se cimaju, nadaju i takmice, pravila nek se krse i nikom nista. Ili je glupost u pitanju, u sta cisto sumnjam, ili cist bezobrazluk.
Ovo vec x puta procitah do sad, da vecu cenu dostignu stvari koje krenu od 10 dinara, sad me zanima zasto???
pravila koliko god da su striktna ljudi ih cine fleksibilnim
ma ajde sramota živa... postovao si to tu misleći da je većina članova lopovski orijentisana kao ti i tvoja ujna al ono naprotiv. zamisli benchmark nije facebook i sl. gde bi ti ljudi slični tebi rekli: bravo brate uuuuuu al si ih zaebo to bre ujna idemo rokaj sine cccc aaaaaaaaa nek crknu dušmani bre što oće da daju 2k dinara za poniku *** breopasna ,da znas![]()
Apropo "Ujne", mislim da nije toliki greh kad se nekom ne svidi cena i odustane od prodaje, sve dok prolaze cepanice i prodavci sa falš robom a puno pozitivnih ocena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari