Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da pitam samo da li vam radi Limundo/Kupindo, ja nemogu da pristupim ni jednom sajtu?

Kad pokusam da otvorim Limundo i Kupindo dobijam sledecu poruku :

Limundo i Kupindo su trenutno nedostupni, zbog tehnickih problema van nase kontrole.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti, sajtovi ce biti vraceni cim to bude bilo moguce.

Limundo Team

Sta sad tu ima nejasno!? Pokusajte nekad kasnije ponovo dok ne proradi i gotovo.

Nije planirano odrzavanje sajta, tehnicki bag

Zbog problema sa serverskom infrastrukturom sajtovi Limundo i Kupindo su trenutno nedostupni. Radimo na otklanjanju problema. Sve aukcije koje su se završavale u toku trajanja prekida će biti produžene za 24h. Hvala na razumevanju.

PS. ni kupujemprodajem nije dostupan, na istom su hostu , mora da je do njih

Poslednja izmena:
Hahahahahahaha

Ako se to desi izacicemo na stepenice skupstine i proliti 500l limunde :)
344029-mleko-prosipanje-foto-robert-getel01-ras.JPG

Meni radi Limundo il je mozda proradio :).....da da, kilavo radi evo sad ga vrti i otvara stranu sto godina

Poslednja izmena:
u fazi ozivljavanja je. ima na limundo twitter malo vise info-a

Deru sa provizijama i dižu konstatno cene svega, a nisu u stanju da zakupe normalne servere. Da ne pričam o odnosima sa korisnicima, bukvalno 10% izlaze u susret ako i toliko. Odbija se svaki zahtev, predlog.

Ovo je krajnje neprofesionalno , njima sajt za aukcije ne radi 18 sati. Potrefilo se da sam pre pet dana stavio neku svoju odeću koja mi je mala, na aukciju, prvi put posle više godina. Naplatili su regularno proviziju a meni će propasti aukcije, danas oko 4 ističu.
Nisu mi isporučili uslugu koju su naplatili, klasični lopovi i pilićari.
Nikad više na Limundo, dabogda se ugasili.
Ako slučajno proradi do kraja licitacije, za koju god cenu bilo izlicitarano, ništa neću prodati, zabole me za minuse na pilićarskom sajtu.

Poslednja izmena:
Vec od ranije imaju politiku da ako je server pukao, da se kraj aukcija odlaze 24h

Produzavaju se aukcije za 24 sata svima ce biti javljeno, ima fb. A taj stav za koliko god bude necu da prodam govori o tebi...

Produzavaju se aukcije za 24 sata svima ce biti javljeno, ima fb. A taj stav za koliko god bude necu da prodam govori o tebi...

Pa neću da prodam, neću dinara više da im ostavim. Šta me boli uvo što se produžava aukcija? Nisu sposobni 18 sati da srede server, šta to govori o njima? Da su pilićari, ni traga od ozbiljnosti.

a meni će propasti aukcije, danas oko 4 ističu.

Nece ti propasti, produzice za neko vreme, bilo je slucajeva ranije, nije da ih nesto branim.

Ma šta god, sitne su pare u pitanju, samo sam se iznervirao bezveze. U svakom slučaju me više neće videti.

mislim da mogu da zapale svecu, odrze parastos i ne pojave se slobodno vise, toliko o njihovoj ozbiljnosti, a kad sam im javno kritikovao koncept i arhitekturu celog projekta brisali su poruke na kafeu. Sad su se samo nasli na kraju nizbrdice koju su sami napravili. Pocivajte u miru!

Stvarno dugo traje ovaj problem, malo mi je to sve čudno. Mada s obzirom na njihovo ponašanje u poslednje vreme - ako i treba im tako.

Limundo FB je veoma aktivan:

https://www.facebook.com/Limundo

stim sto je objasnjenje situacije daleko od istine.

[VAŽNO] Limundo i Kupindo su nedostupni od 03. februara u 17 časova,
zbog hardverskih problema našeg provajdera, koji se odražava na slike.
Sve aktivnosti na Kupindu i Limundu su onemogućene do daljnjeg.
Pratite sveže vesti na ovu temu na @Limundogradnja i putem Limundo i Kupindo facebook stranice.
Sve aukcije koje ističu u periodu u kojem je sajt nedostupan biće produžene. Hvala na razumevanju.

Imamo problema sa NetApp storage sistemom na kome je 20.000.000 slika. Radimo na otklanjanju problema. OM

Mislim da je ovo bilo neminovno, ne bi me cudilo da potraje par dana. Neko je odavno napisao na fb cini mi se, da su od sajta pokusali da naprave apoteku, a upropastili ga sistemski. Kresajuci broj kategorija,pretragu, ubrzavajuci sajt kako su znali i umeli, tako se doslo do toga da su se neke slike mesecima otvarale do pola, thumbnail-s kasnio sa ucitavanjem i kocio sajt i td. Negde je moralo da pukne kad tad.
Aukcije ce se produziti, za dan mozda dva, kakve ce posledice biti na dalji rad to ce se videti

sto se tice fb,sinoc su mi obrisali sve postove kao i mnogima i blokirali nalog, nista nisam teoretisao o hakerskim napadima i tako nesto, prvi sam napisao da je verovatno do hosta jer i KP jedno vreme nije radio a na istom su hostu, to sto oni vole da ih korisnici jadikuju i sazaljevaju a ne da im se kaze u lice napravili ste s*anje, je odraz njuhovog poslovanja. gospodjica koja je radila sinoc fb moderaciju nema veze sa zivotom, ne moze 5 sati da stoji 10 postova koje je videla, i onda odjednom svi da zasmetaju, sto nije obrisala ono sto joj se nije svidelo nego sve. srozali su se odavno , karma je kucka

Voleo bih da se ugase.I nadam se da hoce. Nemam vise nista da dodam u ovoj temi.

Inače, u čijem je vlasništvu Limundo/Kupindo? Gde ide profit, a ko je zadužen za politiku poslovanja? Ako se zna...

Hvala na likovima, znači Limundo drže stranci. Zanimljivo da braća Nikolić imaju udeo 0,36%, nisu digli ruke i zadovoljili se dobijenom sumom. :)

Interesuje me samo još ko upravlja poslovanjem i donosi odluke. :trust:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno