Sto sam cuo jedan dobar biser, ujna nesto pomene Limundo u kontekstu "nikad vise", ja je pitam sta se desilo, kaze uclanila se, stavila poniku na licitaciju koja realno vredi 50e (kao nova, stavljene nove gume, dinama,svetla i td) , stavila fiksno 2000 i kao polako ce oni da dizu cenu, htela da se igra i vidi kako to ide, zavrsi se aukcija sa 2500din ako se ne varam, gleda ona sta je ovo ovako malo i odustane od prodaje

. Pocne Limundo tim da je smara na telefon, kao morate da prodate, ovo, ono, tek ce ti ona ne moram nista, niakakav ugovor ja nisam sa vama potpisala a i nisam znala da to tako ide. Posle par puta ona im zapreti tuzbom zbog uznemiravanja

, digli ruke.
Poznavajuci nju, kada bi im se popela gore i savatala ih pola tima bi poiskakalo kroz prozor ,xaxaxax.
Salu na stranu, jeste da nije korektno sa njene strane, al isto tako znam da nije znala pravila igre, nece da proda i ok, niko je na to nece ni ne moze naterati, zabole nju za Limundo i ocene. Ljubazna gospodjica iz tima kada joj se ova majke po spisku naredjala, kaze pa nemojte tako, zatrebacemo jednog dana i mi vama, komentar na to je bio nema sanse.
Ex, kada bi ljudi znali koliko faktora utice na cenu licitacije, od ocena prodavca, vremena zavrsavanja, dana, lokacije, sta prodajes, kakav je opis, kako si slikao ... digli bi ruke i pre nego sto pocnu.
Eto, al slatko sam se nasmejao kada sam cuo da su je zivkali, na pogresno drvo laju, al lepo sto su se potrudili da kupac dobije svoju poniku :beat: