Mozda i dize ali tebi i nekima ovde uopste nije jasno da sa NULA dokaza unististe coveku aukciju?
Mozda i dize ali tebi i nekima ovde uopste nije jasno da sa NULA dokaza unististe coveku aukciju?
Sve u cilju jer je VAMA ista sumnjiva...
Sad tu vas par bidovalo i sami sebe pobijate a u glavi kontate da neko dize, smesno
Ma smesni ste.... ja nista netvrdim ni da neko dize ili ne, ali vi vec sve znate...
Inace nek se javi ovde ko je digao cenu iznad 4k :
Zato je i lumundo klasicna pijaca, jer deo mulja, deo pametuje... normalnih sve manje
Evo jos jedan biser
http://www.limundo.com/kupovina/Palit-GeForce-GTX260-DDR3-896mb-448-bit/20289397
Pratio sam prethodnu aukciju tako da znam ko je prodao karticu, prodato je kao ispravna. Kupac sada prodaje karticu kao da je netestirana jer nema napojni kabl za karticu...pa ljudi...zivimo u 21 veku...dodatni napojni kabl kosta oko 300 rsd...
Meni nije jasno da je limundo napravio takvu gresku kao sto je nemogucnost uvida u to ko je sta kupio i prodao sto otvara prostor prevarantima.
Mislim da ce ih stici sudbina allegra.
Svima smeta to sto ne mogu da vide koji je proizvod u pitanju za koji je clan dobio ocenu....
i mnogi drugi razlozi, ne znam sta ce im to.
1. Neispitano – (ispitano i ne radi)
2. Netestirano – (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini – (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno – (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz Austrije – (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam procesor da je probam – (imao je procesor, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se – (razume se on odlicno, probao je i ne radi)
8. Trebalo bi da radi – (trebalo bi, ali ne radi)
Ja ih pitao, kao nikako. Decko priznaje da prodaje kopije parfema pod punim imenom brenda i nista...
A radar detektor spada pod opremu za izvrsavanje potencijalnog krivicnog dela, kao i noz i puska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari