Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahhahaha. Ne veruje u teoriju zavere, a optuzuje benchmarkovce da su bidovali kao da nemaju pametnija posla :D
Smesno.....

Mozda i dize ali tebi i nekima ovde uopste nije jasno da sa NULA dokaza unististe coveku aukciju?

Sve u cilju jer je VAMA ista sumnjiva...

Sad tu vas par bidovalo i sami sebe pobijate a u glavi kontate da neko dize, smesno

Sta ti treba dokazati? Ajde molim te objasni mi, ko je toliko neskolovan ovih dana, da za 9800gtx daje vise od 4000 rsd, kada jedna 6850 kosta cca 8k rsd...objasni mi, molim te.

Objasni mi zasto mislis da kada svako gleda svaki dinar, zasto bi neko nudio duplo vise od MAX vrednosti, kada ima izbora za manje, a taj izbor je duplo bolji...

Daj neke argumente, jer to je van svake pameti, a ako je van svake pameti, a ti ga ovako branis, ja mislim da 90% clanova ovde mislice na isto, na sta mislim i ja, i verujem da od tih 90% ljudi 99,99% je u pravu.

Poslednja izmena:
Ma smesni ste.... ja nista netvrdim ni da neko dize ili ne, ali vi vec sve znate...
Inace nek se javi ovde ko je digao cenu iznad 4k :

Zato je i lumundo klasicna pijaca, jer deo mulja, deo pametuje... normalnih sve manje

Poslednja izmena:
Ma smesni ste.... ja nista netvrdim ni da neko dize ili ne, ali vi vec sve znate...
Inace nek se javi ovde ko je digao cenu iznad 4k :

Zato je i lumundo klasicna pijaca, jer deo mulja, deo pametuje... normalnih sve manje

Mozda je i lagao da ne mora da dize nego da neko licitira 15 000 da ga zezne, a ustvari pobedi na aukciji? A??? Tebi su ovo teorije zavere, a vrlo je moguce :p.

Poenta je da je sve moguce, da naizgled 100% OK aukcija moze biti namestena, takodje i ludacki cudna aukcija sa 50% vecom cenom gde se nadmecu svi sa nula ocena moze biti 100% validna......

Neki ovde i dalje ne kontaju da masa ljudi koji su prvi put u zivotu videli komp licitiraju, sa neke cuke, dok se jedino secaju clanka iz SK da je 9800GT ZVER, i da im je najbliza prodavnica 250km!, IQ takodje verovatno ispod proseka

Pa ako je poenta da je sve moguce, kako mi paranoisemo onda :d? Sve se slazem sa tobom, osim da je iq ispod proseka, jer je upravo to odlican primer prosecnog IQa u Srbiji ;).

pobednik je benchmarkovac, pogledajte mu profil sve ce biti jasno :)

Kod:
Saznajte vise u Limundo ovde, bez cenzure:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?255794-Limundo-veoma-lose-iskustvo-vodite-racuna

Poslednja izmena:
Evo jos jedan biser

http://www.limundo.com/kupovina/Palit-GeForce-GTX260-DDR3-896mb-448-bit/20289397

Pratio sam prethodnu aukciju tako da znam ko je prodao karticu, prodato je kao ispravna. Kupac sada prodaje karticu kao da je netestirana jer nema napojni kabl za karticu...pa ljudi...zivimo u 21 veku...dodatni napojni kabl kosta oko 300 rsd...

Pa sa aukcijom je sve po pravilima, karta definisana kao Neispravna... sve ostalo je nevazno da li ju je kupio ili nije, ili sta vec nimalo vazno... ko kupi zna sta kupuje (macku u dzaku)...

Cemu li sluzi ovo pracenje teme kada ne radi kako treba...

Koliko sam samo aukcija imao u pracenju a koliko li ih je samo bilo ponisteno,suspendovano,to je za nepoverovati. Onaj sat sto sam pominjao ranije, evo prodavac suspendovan, a kupac krenuo sa pozitivnim ocenama, ili mu nije dvojni pa mu nije prodao, ili je krenuo da na dvojnom gradi reputaciju za neku buducu prevaru.

Kupac onog robota,nabio 4 negativne i suspendovan, kako god okrenes neko muljanje, samo mi nije jasno zasto prodavac ne ponavlja aukciju ako nije prodato.

Ovaj ako nije fiksirao cenu onda je ovo bio tezak fail,moj fotoaparat od 4Mpx vredi ovoliko :)
http://www.limundo.com/kupovina/Teh...talni-fotoaparati/Fuji-Finepix-S5500/20280493

edit: evo ga i moj fail, mislio sam da fotoaparat ima 10Mpx a to mu je zoom, ima "samo" 4, tako mi i treba kad ne gledam sta pise
onda i nije veliki fail, po oglasima je od 3 do 4.000din, ovih 2.200 i nije toliko strasno ali opet mi se cini da je podcenjen

Poslednja izmena:
Meni nije jasno da je limundo napravio takvu gresku kao sto je nemogucnost uvida u to ko je sta kupio i prodao sto otvara prostor prevarantima.
Mislim da ce ih stici sudbina allegra.

Definitivno, ali tek kad se pojavi neko treci. Inace bi dosad 180 puta propali.

Sledeće što će skloniti je broj novih aukcija. Tu se vidi kako se smanjuje broj aukcija.

Meni nije jasno da je limundo napravio takvu gresku kao sto je nemogucnost uvida u to ko je sta kupio i prodao sto otvara prostor prevarantima.
Mislim da ce ih stici sudbina allegra.

sta bese alegro, ime mi je nesto poznato, verovatno iskakalo na google?
sta im se desilo?

Pojavio se posle prve pobune korisnika na Limundu 2010. godine. Lepo je startovao, bio je besplatan, radio je korektno, ali nije bilo ljudi. Posle godinu i nesto se povukao, posto je bila poljska licenca. Imas i dalje allegro.pl koji je u Poljskoj popularniji od ebay-a. A moras jos nesto da znas, braca Nikolici su dobili ideju za Limundo upravo kad su videli Allegro u Poljskoj:

Poslednja izmena:
Svima smeta to sto ne mogu da vide koji je proizvod u pitanju za koji je clan dobio ocenu

1. Kupac moze da vidi da li jos neke interesantne predmete/dealove ima prodavac, ako njih dosta narod kupuje znaci da je provereno
2. Da li je prodavac prodavao mobilne telefone ceo zivot ili stipaljke, i koliko se razume u to sto prodaje koliko prica da se razume
3. Da li ce predmet mozda biti ponovo na aukciji ili prodaji, ako je recimo kupac dobio negativnu zbog tog predmeta a neko se interesuje sad recimo za taj isti

i mnogi drugi razlozi, ne znam sta ce im to.

Da me ubijes ako sam razumeo sta si ti ovim hteo reci.

Same here ....

Ova aukcija je iskrena...

nema ostecenje.PNG

Nema mana, samo neće da se upali/uključi. :) :)

Poslednja izmena:
Svima smeta to sto ne mogu da vide koji je proizvod u pitanju za koji je clan dobio ocenu....
i mnogi drugi razlozi, ne znam sta ce im to.

Nego sladoled, sto ne oglasis svoj steam account za Limundu, mozda izlicitiras i preko 500E ?

Vidjao sam svakojake "potpise" tj. uslove, i tekstove u onom delu ukratko o clanu, najbolja mi je bila ona definicija sta znaci neispravno,netestirano i td. ,umro sam od smeha kada sam je prvi put procitao.
1. Neispitano – (ispitano i ne radi)
2. Netestirano – (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini – (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno – (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz Austrije – (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam procesor da je probam – (imao je procesor, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se – (razume se on odlicno, probao je i ne radi) :p
8. Trebalo bi da radi – (trebalo bi, ali ne radi)

ja sam ovo dodao u svoj cisto da se zna :D
lim.PNG

Poslednja izmena:
ti kazani kostaju vise nego vecina jugica ;)

ovo sam morao da sacuvam za slucaj da im dune da obrisu
0esv.png

Ja ih pitao, kao nikako. Decko priznaje da prodaje kopije parfema pod punim imenom brenda i nista...

Ja ih pitao, kao nikako. Decko priznaje da prodaje kopije parfema pod punim imenom brenda i nista...

Treba kaznjavati prvo Limundo pa onda onoga ko prodaje plagijatge i te kopije. Po meni, nema nikakvog izgovora da je napisao da npr adidas patika ali nije original. To nije dozvoljeno po zakonu i to je to, kraj price.

Drugo, bas sams e nasmejao kada sam video jednu aukciju, neko je prodao proteinski suplement, a posle nekoliko dana vidim da je aukcija ponistena, jer nije dozvoljeno prodavati suplementaciju i hranu na limundo...ali te hebene falsikovane bulshit stvari i dzidzabidze, operene/zalepljene malo koriscene prezervati to se moze...

Ja sam pokusao da prodam proteine koji su mi ostali nakon sto sam prestao sa teretanom, novo, zapakovano, rok istice tek za godinu i po i ubise mi aukciju. Nije po pravilima...
Tuga...
A kopije patika, odece, obuce, parfema koliko hoces, tj da bi nasao original, moras kucati adidas original u pretragu kako ti ne bi izbacio 99% fejkova.

^^ to te je neko prijavio, zato su uklonili.

Meni su isto tako uklonili radar detektor pod obrazlozenjem da je zabranjena roba, i ako se isti kod nas moze kupiti regularno u radnji.

suplementi, droge, lekovi i slicno se ne mogu prodavati zbog ociglednih razloga. A radar detektor spada pod opremu za izvrsavanje potencijalnog krivicnog dela, kao i noz i puska. Ne branim limundo ali i ja da imam aukcioni sajt isto ne bih te stvari dozvoljavao.

Stani malo, mozes da udjes u pansport i kupis suplement ishrani koji ima sve ateste za slobodnu prodaju u Srbiji a na limundu ne mozes, koji su to ocigledni razlozi? Lekovi i droga ok, ali suplemente ishrani ne mozes stavljati u isti kos sa time...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno