Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to niko nemoze reci, samo LT ako je IP ista...

Masa novih korisnika se registruje kad vidi da ih nesto interesuje..

Aha, pa kako sam skapirao iz teme to su neki pokazatelji, nalog tek registrovan, obicno bez osvojenih aukcija pre te, obicno dize cenu bar do realne cene na trzistu, a ovde je sve to slucaj, samo sto nije dizao izgleda peske nego agentom...

Za aukcije od 10din, bar 35% onih sto licitiraju su oni sa 0 ocena... mada vecina misli da ce predmet dobiti badava pa zato i licitira sa 10din ima i onih sto odma ponude krajnju cenu mada su dosta redji

Ko god želi da kupi nešto čeka zadnjih par minuta.U zadnjih par sekundi daje ponudu.Tako radim ja i, verujem, 90% kupaca.
Ako predmet koji me baš interesuje stoji na svih 10din ponudiću recimo 1000, a ne 20 din.Zašto bih ikome dao do znanja da sam zainteresovan?
Ponudiću onoliko koliko taj predmet vredi MENI.
Ako me neko pre:hump: za 10 ili manje din neće mi biti žao jer sam ponudio svoju maksimalnu cenu.

Poslednja izmena:
To o cemu pises se zove Sniping kod ovih zapadno, ja to radim na eBay-u od skora, vidim kako se predmet krece, ne bidujem inace rano, tek od 2 dana do kraja, upisem koliko mislim da dam, i u otprilike 80% slucajeva dobijem!
I primetio sam da tako dajem i do 20% manje nego u pocetku kad sam "ratovao ponudama" sa ostalima, ako ih bude...

Crkla ZVER! LOL

Pa zato što sam i diže, da nema kupca, pa je ukapirao da će mnogo da plati proviziju, pa ajd da proba ovako ....

Sad treba neko se napravi lud, pa da ponudo 50 000 ... pa nek plati 2500 proviziju :) :)

Opet srpske teorije zavere, ja da se lupam glavu sta se desilo... rekao bi da je graficke pecena ili pri crkavanju i da je napakon riknula, i da ju je ubio 100% u rerni...

E sad mozda dize cenu, mozda i ne a to da nema sanse da iko da 6000din od onih sto imaju 0 ocena, grdno gresite, ima noobova samo treba naici da im nesto treba i da zapaze aukciju...

Ja ti tvrdim da je 99 % ovo moje .... pokušava da kupi sam od sebe, pa kad video da đavo odneo šalu ..... ;) ;)

Postoji varijanta da covek pogresi i da napise u toku aukcije da je nesto poslo naopako. Ali varijanta gde je to vecito sa mobilnim telefonima i tehnikom, i to uglavnom od slicnih prodavaca je nesto sto LT ne bi trebao da tolerise.

http://www.limundo.com/kupovina/Mob...PANASONIC-VS-3-kao-nov-samo-99dinara/17601633

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...4”/DELL-Latitude-d630-Odlican-malisa/16133809

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...ice/SAPHIRE-ATI-RADEON-HD-5670-512mb/17338409

http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/LG-kp502-i-LG-u900/18827505

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...ija-cetvorka-samo-1499din-TV-Kartica/18538481

http://www.limundo.com/kupovina/Mobilni-telefoni/Mobilni-telefoni/HTC-TATOO/19148933

mnogo je ovo "kvarova" u poslednjem trenutku. sve neki uredjaji koji stoje po par meseci i cim ih stavis na aukciju, dodju "Limundo leprikoni" i pokvare ti ga. Ovo bi trebalo da bude kaznjivo sa iskljucenjem, samo kad bi se LT uzobiljio .. al bitno je da su uveli "promene" od kojih je svima svejedno bas dal ih ima ili nema.

Limundo mora da uvede drasticne promene, a ovo "veliko spremanje" je nista drugo do sitnih gluposti i gomile beneficija za prevarante. Remeo ako citas, pogledaj i sam, ne treba trece lice da ti objasni da sajt zahteva promene, al ne estetske nego sustinske. Izbrisi tablu sa kredom koju ste iscrtali pre par meseci, i napisi novu celu tablu. sve vise prevaranata, i sve manje ljudi spremnih da licitiraju i SVIMA obezbede profit zbog prevaranata, losih pravila, gomile smeca, itd ..

@Dzekson
Vecinom je to tezak skart... sve servisirano, nimalo cudno da crkava... (grafike i laptopovi uglavnom peceni, mobilni ???), naravno ima i onih prodavaca koji ako im se neko javi pre isteka aukcije prodaju ali kako reci ko je ko, jedino pratiti pa ko bas preteruje lupati mu opomene

Isto kao na ebay-u gde kinezi stavljaju aukcije, ma 50%+ dizu cene, i sta kako dokazati, gde god nije isti IP ebay im nemoze nista..., znaci problem vise mentaliteta nego nekih pravila

Opet srpske teorije zavere, ja da se lupam glavu sta se desilo... rekao bi da je graficke pecena ili pri crkavanju i da je napakon riknula, i da ju je ubio 100% u rerni...

E sad mozda dize cenu, mozda i ne a to da nema sanse da iko da 6000din od onih sto imaju 0 ocena, grdno gresite, ima noobova samo treba naici da im nesto treba i da zapaze aukciju...

mozes da lupas glavu jer clan je istu karticu hteo da prodaje po 8-9k dinara...
Cudno mi je da neko ko je doziveo toliko na ovom forumu sa preko 4000 postova veruje jos da deda mraz postoji...

Ne veruje Zeljko u deda Mraza. Valjda :D

Vec je verovatno i sam bio nebrojeno puta u toj situaciji, telefon star 10 godina, ispadao na beton bar 1 mesecno :) Das ga na Licitaciju, i kad zbog ko zna kog razloga odlucis da ga ne prodas, napises, da ti se zdrobio u ruci, ili eto ovaj dok ga je pakovao u sundjere, 4 sata pre kraja ,bas tada mu sundjer razneo ekran :D ili zna takav telefon da padne na jastuk i da se zdrobi u parcice :D

I to sve bez ikakvih dokaza, bar u vidu jos jedne fotografije.

I prica o istoj IP je na tom nivou za malu decu iz obdanista. Pa na Telekomu dovoljno da na 1 sekundu, ako ne znas drugacije izvadis trafo iz struje i da dobijes novi IP, svaki put. Kod drugih provajdera malo teze, ali ovi Prevaranti zato i koriste Telekom :)

Ai sami "genijalci" sa Limundoa tvrde da ne beleze i ne cuvaju IP adrese sa kojih se pristupa. Kada mi je neko hakovao nalog, i na svu srecu kupio samo neku knjigu za 10 dinara , pa je to lako izgladjeno sa vlasnikom knjige, od Limundoa nista. Tada su mi to i rekli da niti beleze niti cuvaju IP adrese, jer bi se po tome lako dokazalo da kupovinu nisam obavio ja. Cak su i demantovali uopste mogucnost da nalog bude Hackovan.

P.S. ovaj sto je napisao ne kupujte, graficka je crkla. Pa savet da neko ponudi 50.000 . Pa valjda bi odmah proradila, isto onako Volsebno kako je i crkla.

Poslednja izmena:
Postoji varijanta da covek pogresi i da napise u toku aukcije da je nesto poslo naopako. Ali varijanta gde je to vecito sa mobilnim telefonima i tehnikom, i to uglavnom od slicnih prodavaca je nesto sto LT ne bi trebao da tolerise.

http://www.limundo.com/kupovina/Mob...PANASONIC-VS-3-kao-nov-samo-99dinara/17601633

Ahahaha kako "malerozan" covek "dok sam upakivao telefn ispao mi je i sada nece da se ukljuci i naprso je.izvinjavam se i nadam se da me razumete,ja sam u najvisem gubitku" :D :d

u cemu je poenta, za nas koji ne zivimo Limundo svet? sto mu nabijaju cenu?

verovatno trolovi, koji oce da mu skinu proviziju sa racuna, kao i likovi koji jednostavno ne citaju celu aukciju.

Ne bi ste verovli kako nenormalnih ljudi ima, znaci meni je napisano ogromnim slovima samo sto nisam baner stavio: kontakt preko Limundo poruka, ne moze licno.

stize mi na mobilni: ja sam u gradu pa mi donesite.

Kako da se covek ne iznervira posle :)

mozes da lupas glavu jer clan je istu karticu hteo da prodaje po 8-9k dinara...
Cudno mi je da neko ko je doziveo toliko na ovom forumu sa preko 4000 postova veruje jos da deda mraz postoji...

Na ja neverujem u nista, cak ni u teorije zavere na svakom koraku... o tome se radi
Ne glumim strucnjaka, na primer onog Evdju a sad ovde vidim da je vas podosta slicno kao on (to neznaci da Evdza za 50%+ stvari nije bio u pravu vec da puno poametujemo) :)

zao mi je sto nije dostigao cenu bar od 100 000 rsd pa da vidi hoce li opet da dize cene...

Mozda i dize ali tebi i nekima ovde uopste nije jasno da sa NULA dokaza unististe coveku aukciju?

Sve u cilju jer je VAMA ista sumnjiva...

Sad tu vas par bidovalo i sami sebe pobijate a u glavi kontate da neko dize, smesno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno