treba da se obriše, jer je sve tražio mimo napisanih načina isporuke.
E, sad, .... zeza ga i to što je prodavac PRISTAO, a samim tim je i on prekršio pravilo, a Limundo kad to vidi, jedva čeka da opere ruke. (lično iskustvo, poslao sam na drugu adresu, onaj se žalio da mu nije stiglo, a ovi me samo otkačili u fazonu: Zašto ste slali na adresu koja nije u bazi podataka? I za njih je Case Closed. )
Može da se napravi lud da i on njega oceni negativno, da mu vrate proviziju, i da napiše: Kupac tražio slanje i to na drugu adresu, iako jasno piše koji su uslovi prodaje ... Pa da čeka reakciju.
Pa kad pitaju_ Šta kako? Eto, tako lepo ...
Jer sad kupac razmišlja: "predomislio se, NEĆE da mi proda, ili prodao na drugom sajtu, saću mu ja 3b3m mater ..."
i zato je zalepio negativnu.
OK ....
Neka se žali opet, lepo sročite sve to kao sada ovde, i ako tupe, onda i on njemu neka zalepi negativno, jer isto tako ima puno pravo ... pa nek teraju mak na konac ....
Treba paziti na pravila i kad te neko zavraci iskoristiti ista pravila u svoju korist!
Ako ti je dao drugacije podatke za salnje od onih iz kontakt podataka limunda na onsovu toga si trebao sam odbiti slanje i dati nagativnu, ovako te je kupac namagarcio prvi
Genericki odgovor, 99% uopste nisu skontali da ti je kupac dao neodgovarajucu adresu za slanje, zato da si ti njemu udario zbog toga negativnu ti bi bio u prednosti
Da, ali vi to niste prijavili i ako to limundo trazi, kapiras razliku?On mora biti suspendovan zbog toga sto je vise puta prekrsio limundo pravilo. Sto je veci problem, tek kasnije je ispalo da je dao drugu adresu u sms poruku, kolega nije to ni primetio, nego samo kada je slao prijavu LT-u.
Ne, tebe prodavac da pozove i kaze da je kartica riknula i da nije u redu da ti je takvu posalje prvo sto bi pomislio je da te laze i da sad nece da proda, zar ne?Ja ako ne bi dobio izlicitiran predmet zbog kvara, ocenio bi prodavaca sa pozitivnom ocenom jer je bio korekt i fair igrac. Ovo samo govoro kako je neko g*vno, slag na tortu oni radnici u L...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari