Možda neko pamti da sam imao onu "kolekciju" brojeva, broj kao broj nije bio lep, osnova, ali sam imao u svim mrežama , razne pozivne ...
061/1340-467
062/340-467
063/340-467
064/2340-467
065/2340-467
066/340-467
069/1340-467
069/2340-467
Par puta sam stavljao na oglase, reko, ko oće za 100 evra za reklame i slično, TAXI, itd itd .... nije otišlo, ja ih malo zapustio,
neke sam zaboravio da dopunjavam, i ugase ih. Ebi ga ... Uglavnom, ostane 4 komada, ja prenesem u VIP na ovaj ekstra prepaid, i ono, nek bude koliko bude, da ne brinem ja više brigu o njima ...
Na limundu je ovako to izgledalo:
Došlo dokle došlo, nebitno, malo, ali OK, nekome možda treba.
Prvo, javlja se
budući student, trka oko prijemnog, ovo ono, ne može da stigne u roku ... (naglašavam budući student, zbog "pismenos")
OK, nije problem.... Sačekam. Prodjoše svi rokovi. Nema veze. Uplati. Pošaljem.
I .... sledećeg dana (copy-paste njenog rada, nisam ništa ispravljao niti bilo šta) :
postovani gospodine,mislim da je ovo velika prevara.naveli ste brojeve koje sam iylicitirala na vasoj aukciji t.j. 4 broja da su NEKORISCENI.posto imate toliki broj ocena ,mislila sam da ste stvarno posteni kao sto sebe i opisujete,a poslali ste mi stare brojeve,koristene i to cak prebacene iz vipa u telenor i cak ni jedna kartica se ne slaze sa svojim kartoncetom gde se nalazi PIN i PUK kod.ako ste naveli na aukciji da je NEKORISTENO i stavili sliku od svih operatera MISLIM DA TREBA DA BUDE I UPAKOVANO.u ovom slucaju smatram ovo prevarom,o cemu sam prinudjena da obavestim i limundo tim.kada vas je moj otac pozvao da vam kaze da vam je uplaceno vi cak niste hteli ni da se javite vec ste poslali poruku da se javi na sajt.ja se stvarno izvinjavam i molim za razumevanje jel je za mene ovo cista prevara ,da posaljete stare brojeve a i sami znate kako ste naveli u aukciji da su nekoristeni.pozdrav milena
my response:
Dobar dan.
Brojevi jesu nekorišćeni, u smislu da ih niko nije koristio, nećete imati pozive na njih. Kartice su takodje nekorišćene, jer su pre nekoliko dana i uzete iz VIPa, posle prenosa broja.
U opisu aukcije je pisalo da su u VIP, i da su na VipZaSve opciji.
Normalno je da broj koji počinje sa 062 ili 069 ne može da bude izvorno u VIP mreži, već da je prenesen u VIP mrežu, zbog trenutno najbolje prepaid opcije koja postoji na našem tržištu.
Takodje je normalno i da ću posle prenosa broj i da ubacim karticu u telefon i da proverim da li ista radi. A da bih je probao, moram da je odlomim sa velike plastike.
Kako to mislite da se ne slažu? Svaku karticu sam ubacio u telefon i pozvao sebe, da proverim da li rade, i izašao je odgovarajući broj na ekranu.
To što stoje drugi brojevi, je tako jer VIP tako radi prenos, da vam novu karticu koja več ima neki broj, i posle 4 dana vam je aktivan broj koji ste preneli.
Ako vam je nepohodno da bude sve nedirnuto, uvek se kod operatera može tražiti nova kartica.
Ako i dalje smatrate da ste prevareni, i da sam vas na neki način oštetio, naravno da ćemo rešiti problem.
Šta su vam odgovrili iz Limundo Tima, koje je njihovo mišljenje?
U vezi nejavljanja, eto, upravo zog ovakvih stvari volim da sve imamo napismeno, da ne bi posle došlo do nesporazuma ko je šta rekao i kakav je bio dogovor. Kad napišemo, tu je.
Javite šta mislite kako bi trebalo da rešimo problem.
Pozdrav.
SUtradan, (tj. jutros) vidim njenu reakciju:
postovani ja i dalje stojim pri stavu da sam prevarena ja ili bilo ko drugi da ih je kupio.ako pise nekorisceno znaci da je nesto novo u original pakovanju.,i sami dobro znate kako izgleda original broj nekoristen a ovo su ipak koristeni i stari brojevi ,jel se cak ne podudaraju ni kartice sa kartoncicima a ni pin i puk kodovi koje sam vam i danas naglasila.KARTICE SU STARE >I NISU NEKORISCENE KAO STO STE NAPISALI U OPISU>prema tome nemojte da mi solite pamet i zasto bi ja kod operatera trazila nove kartice kad sam kupila od vas nove i nekoriscene.pozdrav
my response:
Dobro jutro.
Dakle, da ponovim još jednom:
Brojevi NISU korišćeni, niko ih nije koristio.
Brojevi koji su na VIP karticama su takvi, (ne podudaraju se) jer VIP tako radi prenos brojeva: odem da prenesem broj, oni mi odmah daju drugu karticu sa već postojećim njihovim brojem, koji za par dana preuzima funkciju prenesenog broja. Sigurno neće da štampaju posebno za mene karticu sa brojem koji prenosim.
Kartice kao kartice ne mogu da budu stare, ako su uzete pre nekoliko dana, i stojale u fioci. To što imaju tragova korišćenja, normalno je, jer su PROBANE, dakle morao sam da odlomim malu od velike kartice, da ubacim u telefon , i da proverim da li je uradjen prenos broja kako treba.
Kao što rekoh, predložite kako da rešimo problem, a čekamo i mišljenje Limunda, pa ćemo srediti situaciju.
Pozdrav.
Jedan moj dobar prijatelj kome sam poslao na mejl prepisku:
Drugi, preko skajpa:
Otprilike u tom trenutku bi ja krenuo sa pominjanjem uze i sire ( nepismene ) familije i tu bi bio kraj rasprave
Izgleda da ću morati do VIPa da uzmem glanc nove kartice, i da šaljem o svom trošku
A ekstra što je u trenutku kupovine taj paket na kiosku koštao 300 dinara, a onda dobila 4 "složena" za 1100 ....
A možda se i predomislila, pa ne zna kako da iskamči pare nazad ....
Čekam sad da mi se javi Limundo tim, šta će da "presude" .....