ako ću da poklanjam, pokloniću kome ja oću.
Pravi Bogner, nema sta :d
Ti si onda jos jedan u nizu koji ne kapira Limundo i onda ovakvim postovima samo dajete povoda misljenju da za skoro nista sajt nije kriv vec srpska masa i srpski mentalitet. Jel te neko terao da stavljas pocetnu cenu 99 ako ti je 700 malo ... ?
super, onda nemoj vise na Limundo jer nisi u stanju da postujes pravila pogotovo aukcijskog sajta koji operise sa novcanim vrednostima, i takvim stavom ces stetiti kupcima, i biti los prodavac bez poverenja jer ces prodavati samo ono sto ti se svidi kao ponudjena cena.
Ja sam prodao Bogner Jaknu koja je nova kostala 10 hiljada za 9 hiljada, a prodao sam sestrinu Legend jaknu sa sve etiketom i cenom od 8690 dinara - za DESET dinara. I misljenja sam da ako pola internet srbije za 7 dana nije naslo za shodno da ponudi vise za odredjeni predmet onda taj predmet i ne vredi vise od toga i ne treba mi. Dok to ne skapirate kao prodavci na Limundo-u nemojte uopste dolaziti da prodajete tamo.
Ja imam 20ak pozitivnih ocena, nisam nikada ni sa kim imao najmanji problem.
Kupujem prodajem je 5 u čelo, godinama ga pratim, a od kada je limundo uveo sve one silne kontrole, filtere, provizije i ostala čuda - očigledno nisam jedini koje se prebacio na KP pošto je tamo ponuda 10x veća (bez preterivanja) a i čuh podatak da je KP trenutno najposećeniji Srpski sajt.
Dakle, em im je smešnija ponuda, em su cene ništa spektakularno (osim za specifične artikle koji imaju jako malo potencijalnih kupaca), em se osećam kao ****** kada dobijam kazne i pretnje od njih za svaku glupost. Ok, slažem se, pravila su jasna i niko me ne tera tamo da idem, ali ovo je čisto moj utisak kao posetioca sajta, ništa više. Može da se ubode i opšte dobra stvar povoljno, ali to svakako nije tako često kao nekada. Na kp je sve vrlo jednostavno, imam svu slobodu da zovem, dogovorim, razmenjujem poruke, cenjkam se i šta sve ne. Na toliki broj oglasa naravno da ima prevaranata, ali ne vidim kako može sam sajt da utiče na to osim da kazni krivca naknadno.
Ne kapiram zasto cackate coveka? Banovan je sa originalnog naloga, i sad treba svaki put neko da ga izaziva, jer ga valjda opet valja banovati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari