Pade mi na pamet iskustvo jednog preprodavca kola(ne na Limundu). Kaže: "Na početku sam bio skroz pošten, govorio sam i gde je čuknut,gitovan, šta sve ne valja i treba da se zameni u dogledno vreme... i niti jedna kola nisam prodao jer su ljudi mislili da ko zna šta još sve krijem. Kasnije sam počeo samo da hvalim,nisam isticao mane koje nisu očigledne,i počeo sam normalno da ih prodajem." Takav smo narod,i svi se pre ili kasnije prilagodimo jedni drugima...
Hoce kad PP pusti punu funkcionalnost, ne vidim razlog da ga nakon toga iko koristi.
Hoce kad PP pusti punu funkcionalnost, ne vidim razlog da ga nakon toga iko koristi.
Kakve to veze ima sa limundom?
Jel si ti uopste upoznat sa provizijama na ebay-u i PP-u , ako nas Limundo dere ovi gule kozu sa ledja, takodje sistem gde moze kupac da te jasi kao PP nije za Srbe jer mi nemamo obraz, bar 80%!
Imas limundo cash isti princip rada kao i paypla i?
Cekaj jel isti princip rada ili nije? Mozda je isti princip kao pp ali Limundo nema isti princip kao Ebay. Kada neko normalan dodje Limundo ce se ugasiti, a za to je potrebno da dobijemo 2-way paypalnjih bi sa ebay-a proterali za nedelju dana zbog nepostovanja pravila
Hahah, mora da ga zato pljuju, pogotovo benchmarkovci u ovoj temi, jer su retardirani i ne znaju da citaju pravila kupovine, pa kada ih banuju bune se. Sram ih bilo! Da li si uopste citao ovu temu, sta su sve ljudi iskusili na Limundu? To se nije desilo na Ebay-u ni pod razno.e sad limundo je krenuo takve da cisti i odma ga svi pljuju, toliko o nasem obrazu (mislim kao narodu u globalu)!
Za sada samo pozitivna iskustva sa KP.Svakakvih likova ima na KP, ali daleko od toga da je baš dno dna.
Evo, ja sam prošle nedelje kupio CD player od čoveka iz Jagodine, dogovorili se preko poruka, on poslao preko kurirske službe, stigao neverovatno dobro zapakovan i baš onakav kakav je i trebao da bude iz opisa (čak je lepši uživo, nego na slikama).
I radi besprekorno...
Tako da... Ima svega, samo treba paziti i rizik je već manji, ali uvek postoji kad se kupuje polovna roba.
Ja neznam gde si ti video da je ebay kupis i mirno spavas..., oces jeftino uvek ce nositi rizik ma kako se sajt zvao, takodje mi nemozemo biti konkurencija strancima tako da ebay NIKAD nece imati rs verziju, mozda bi postojala yu ali rs NIKAD
Ček si ti kupovao na ebayu kad ovako zboriš? Reklo bi se da nisi.....
A limundo što se mene tiče može i da propadne. Radije kupujem ovde ili u radnji....
MagicMaster
65000
Ne mozes bas duplirati plate![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari