Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da ali bi to trebao da napomene, *****ace se svako jer neko prvo cita gledanje televizije preko telefona ostalo ga ne zanima..ne zna svako da u srbiji radi samo dvb t2...isto kao kad bi recimo prodavao kazem sony4 za americko trziste NTSC i neko ga kupi i beskorisno mu je

pa da ali bi to trebao da napomene, *****ace se svako jer neko prvo cita gledanje televizije preko telefona ostalo ga ne zanima..ne zna svako da u srbiji radi samo dvb t2...isto kao kad bi recimo prodavao kazem sony4 za americko trziste NTSC i neko ga kupi i beskorisno mu je

taj koji procita samo gledanje televizje,a ostalo ga ne zanima i treba da se za****

taj sto kupuje nesto,a nece da nauci sta kupuje,ni ne treba da ga dobije

oglas koji si okacio je skroz korektno napisan,ne zelim da ispadne da ga branim,ali stvarno nema nikakvih problema i nedoumica u oglasu

pa u opisu i pise da je dvbt
u cemu je problem?

iskreno,ako se neko za**** i kupi dvbt,a treba mu dvbt2,sam je kriv

Ja bi se zezno da nisam pročitao ovde , zato prodavac i treba da mi ukaže na zvčku ako postoji . Vidi ovo :
Ona pretvara vaš Android tablet u kvalitetan digitalni prenosivi TV prijemnik . Elegantan i kompaktan dizajn čini vaše putovanje lako i zabavano . Možete uživati u digitalnoj zabavi kad god želite i gde god da idete !
Prevara ?

pa ne radi se o nikakvoj zvrcki
prodaje dvbt tuner i to je napisao

a za ovo drugo sto si kvotovao se slazem delimicno...nije trebao da napise to,ali samo zbog ljudi koji nisu procitali na pocetku da je dvbt -.-

Zeznuto je to sa rezličitim standardima . Pošteno je reći "Džaba kupujete ako ... " :)

Al nije neposteno i da ti ne kaze. Lepo pise dvbt.

DVB-T je neupotrebljiv na teritoriji Srbije, i najmanje što može je da se to navede. Ajd' od buvljaka ne očekujem neka pravila, pa samim tim ni da se zabrani prodaja ovakvih uređaja, problem je što je dozvoljen zvaničan uvoz televizora i uređaja koji podržavaju samo DVB-T, a ne i DVB-T2. Ne znam kakva je trenutna pravna situacija, ali mislim da elektronski uređaji moraju posedovati atest da zadovoljavaju uslove korišćenja na teritoriji Srbije, a DVB-T uređaji to svakako ne zadovoljavaju. Sad bih mogao da nastavim o Chiquiti, bananama, i sl. ali nije svrsishodno...

:d Ma jok, bre, burazer ga zezao plasticnom maketom tog telefona :d telefon je citav. Nego videste li mu ocene? Mislim na negativne. Ko sa ovakvim ljudima hoce da trguje stvarno mi nije jasno :lupko:

Jednom mesečno odem na vaš sajt ali dovoljno da doživim nervni slom od onog sistema poruka i komuniciranja.

Jel toliko teško to promeniti?

Jeste li videli kolko duplih naloga ima ?

Ne zna on ni sam koliko naloga ima

Odmah "negativna" zbog provizije-mada ne voli al mora,sta da se radi

08. Jan. '15
21:03 Kupac se ne odaziva ni na poruke na limundo ni na sms poruke, izgleda odustao od kupovine..zato bojim se negativna i ako ne volim negativne ocene.
NEGATIVNA
(od prodavca) markodeki89

A ovo ispao pa se digo je klasicno lozenje i dizanje tenzije-pecanje potencijalnog pacijenta
Kao "nemojte licitirati" a pola ovih naloga sto licitiraju njegovi ,)

Da je prepostenom Limun timu stalo do zrnca osecaja za zastitu kupca,uveo bi da prodavci koji imaju negativne
ocene ne mogu skrivati svoje profile pod maskom "privatnosti"

Od toga naravno nema nista-prvo i jedino bitno je PROVIZIJA

Poslednja izmena:
Nije bre, nego mu neko ponudio da kupi telefon u toku aukcije, pa se taj predomislio.
A ovaj napisao da se prekida aukcija zbog manje provizije :).

Zna li neko koliki je neki optimalni rok da dopunim račun na limindu pošto ode u minus?

Da nema neko upustvo na tom lumundu?

Ili je bench vlasnik limunda :laugh:

Upustvo nema. Možda uputstvo... Svakako na pet mesta piše kako da se dopuni, ali ne i koji su rokovi. To nije popularna tema

Zna li neko koliki je neki optimalni rok da dopunim račun na limindu pošto ode u minus?

Ja sam u minusu jos od pre pet meseci, od poslednje prodaje. Mislim da nema nikakvog roka, jedino ne znam da li je moguce da postavljas aukcije dok to ne uplatis.

Znam da nije moguće, nego sam.mislio da ne ugase profil i slično

Ma kakvi. Valjda bi poslali neko upozorenje, tipa "uplatite do ponedeljka iznos minusa". :d

evo i ovaj prevarant sa 10 negativnih, prodao kao ispravno a u stvari neispravno, i posle se gubi svaki kontakt....

http://www.limundo.com/Clan/Francuska75

licno sam mu zavalio negativnu posle prepiske sa limundo timom, ali me cudi da ima 10 negativnih a nije suspendovan.
Ima nalog i na kupujem prodajem pod Beograd - Stari grad, prodaje fiksne telefone, stavlja jedne te iste slike od prodatih telefona.

Poslednja izmena:
Verovatno nije blokiran kako bi ljude ispostovao pod uticajem limundo tima, jer kad ga blokiraju onda sigurno nece nikog ispostovat... sa tim da su mu verovatno zabranili da postavlja nove aukcije... mislim da im je to sad nova taktika resavanja problema sa muljatorima

Izgleda da su mu telefoni slaba tačka. Ne treba nikada kupovati tehniku od ljudi koji valjaju sve od gaća do komputera.

Telefoni i neki secko :).
Sad dal ih je sa namerom prodavao neispravne...verovatno jeste.

Jel zna neko kako mogu da ukljucim da mi se vide ocene ?
imam ih samo od prodavaca.

Odes na Moji podaci, pa onda Ne prikazuj na mom profilu za koje transakcije sam ocenjen.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno