Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde eksperti sada koji prate i cesljaju ovakve stvari usput neka provale koji mu je novi nalog za malverzacije pa neka javnu da znamo :wave:

Prilozi

• dolijao.jpg
    dolijao.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 358
Svaka im cast, konacno!
Nema veze sto kasne, cirka pola godine. Da... :smoke:

ma kakva cast,toliko je ljudi prevario,ovde se govorilo o tome non stop i tek su sad preduzeli nesto

Mozda mu veza u Limundo timu prestala da radi tamo :).

Pa i meni su dva naloga ugasili, bez negativne ocene na oba.

E a pazite ovo ljudi, sta ti je proveren i iskusan lopov i manipulator...
Samo me zanima jedna stvar kako i sta je prelomilo da mu sada zabranite pristup, javi se limundo bote i objasni nam lepo svima ???
Mislim da bi vam bilo jedno 4864564564164848048 puta pametnije da slusate na vreme sta vam mi clanovi ovde govorimo i sugerisemo, ako je pre izvesnog perioda nas 5-6 napalo jednog clana i pricamo vam sta se desava, vi terate svoju pricu i dopustate da neko zavitlava obican narod i da im pravi troskove u vidu postarine nekada i duple kao i da uvaljuje neispravne i poluispravne predmete, ostaje duzan, trosi dragoceno vreme kod ljudi i kredit na raznorazna objasnjavanja...

Tako samo rusite ugled sajta Limundo ako ne shvatate, zarad neke provizije koje bi svakako u buducnosti bilo i vise da svi imaju reci hvale za limundo.com, a ne ovako podrzavanjem muljatora i raznoraznih prljavih radnji vi terate ljude sa sajta, al ajde shvaticete valjda jednog dana...

Prilozi

• ujce.jpg
    ujce.jpg
    132 KB · Pregleda: 290
Pre ce biti da su ovi sto su mu dali negativnu planski nesto organizovali (prethodne njegove "zrtve") da mu smeste, samo tako izgleda i moze.

Pre ce biti da su ovi sto su mu dali negativnu planski nesto organizovali (prethodne njegove "zrtve") da mu smeste, samo tako izgleda i moze.

Ma da bre, pa sada ce da ispadne ne znam ni ja sta, samo da limundo ostane u pravu...
Evo jos se ljudi javlja sa negativnim posle ove slike sto sam postavio, po meni najiskrenije posto su ovi sa limunda bili ovde opomenuti XX puta a nista nisu preduzeli ni da provere situaciju a kamoli da ukinu nalog ili sprece dalje muljanje ( to jest mislim da su oni i sami znali i bili svesni situacije ), duzni su da ovim clanovima vrate novac koji im je zakinut i bez koga su ostali, jer ponavljam ZNALI SU STA JE PO SREDI, A NISTA NISU PREDUZELI, cak sta vise su i ignorisali sta mi ovde pisemo i mi smo ispadali majmuni jer smo pisali izgleda nikome. Ko zna koliko je ljudi naselo i na sta...

Duzni ? na osnovu cega ?

Na osnovu par stotina negativnih koje su mu obrisali svetlosnom brzinom.

pa nisu duzni uopste,ali bili su svesni sta se desava i svesno su forsirali clana koji je lopov i brisali mu negativne ocene,sto je na neki nacin kriminalno delo i saucesce u zlocinu

Baš tako!
Neko iz Limunda je konstantno i ekspeditivno brisao negativne prevarantu, a kada su ljudi ovde na to ukazivali pravili su se kao da se ništa ne dešava.
Vrhunac bezobrazluka.

Duzni ? na osnovu cega ?

pa nisu duzni uopste,ali bili su svesni sta se desava i svesno su forsirali clana koji je lopov i brisali mu negativne ocene,sto je na neki nacin kriminalno delo i saucesce u zlocinu

Ja sam vec rekao na osnovu cega, procitaj moj post jos jednom i nadam se bice ti jasno, a evo i covek ti objasnio.

Ako nisi znao ako pljackas vrsi pljacku banke i opljacka je a pritom ima coveka koji mu samo vozi kola i taj covek je saucesnik u zlocinu, istina dobija manju kazu, ali takodje odgovara krivicno i sudi mu se kao saucesniku u zlocinu.

Ja smatram da je limundo sve znao i bio XX puta upozoren i brisao i ocene i sta nije radio sve, ignorisao ovde sta mi pisemo, nije se cak potrudio da malo ispita sta se tu radi i na koji nacin, i samim tim indirektno doprineo da se ovo desava sto se desilo, ko zna koliko je ljudi ostalo bez novca i na koji sve nacin, da se to desilo tebi drugacije bi razmisljao, veruj mi... Da je limundo blagovremeno reagovao i kako treba sada ovoga ne bi bilo ili bi bilo u znatnoj meri smanjeno, ovako od svih tih transakcija ONI SU UZIMALI PROVIZIJU, a ljudi ostali bez novca, a pritom limundo je bio svestan sta cini, ajde nek mi samo neko kaze da nije tako ko je bio upoznat ovde sa desavanjima.

Izveo bi se zakljucak da limundo svesno stiti prevarante koji imaju dosta prodaja da bi samim tim sebi ostvarili profit a to sto kupac bude ostecen nije njihova stvar. Cini mi se kao zanimljiva stvar za novine :)

animal ja sam procitao svaki post u ovoj temi i to sto sam ja napisao malo pre nije nista razlicito od toga sto ti pricas,tako da ne znam cemu ceo post

zakon nije zahvalna tema za raspravu,jer moze da se tumaci na mnogo nacina

Razlog zbog cega sam rekao da sumnjam na to nije da branim limundo, naprotiv, vec da je cinjenica da su mu negativne dali ljudi od kojih je on nesto kupio, problem ceo sa njim je bio sto uvaljuje felericnu robu pa je posle vraca, kao prodavac.

animal ja sam procitao svaki post u ovoj temi i to sto sam ja napisao malo pre nije nista razlicito od toga sto ti pricas,tako da ne znam cemu ceo post

zakon nije zahvalna tema za raspravu,jer moze da se tumaci na mnogo nacina

Pitao me covek, lepo sam odgovorio ne vidim u cemu je problem ? A postovi su isli brzo a ja nisam proveravao sta je ko pisao izmedju nego sam davao odgovor na postavljeno pitanje.

Ovo za zakon se slazem, ja sam samo naveo primer kako on funkcionise, i sta se sve ovde desavalo i da neko treba i mora da bude odgovoran za to sto se desilo i za novac koji nedostaje, druge stvari necu da dovodim u pitanje, kao sto su izgubljeno vreme, stres, nerviranje i tako dalje.

Pozdrav svima :wave:

U vezi sa članom UjceMika:
Članu je data šansa da ispravi grešku, odnosno reši nesporazume sa kupcima
i to je bio uslov za poništavanje ocena.
Potrudili smo se da u uspostavljanju dogovora i komunikaciji pomognemo koliko god možemo.

S obzirom na to da je član i nakon nesporazuma koji su rešeni nastavio sa starom praksom,
odnosno kupce ponovo doveo u sličnu situaciju, nalog je trajno suspendovan.

Na svu sreću nisam jedan od onih koje je dotični prevario, pa me mnogo ne dotiče, ali odgovor vam je tako providan da vređa inteligenciju.
Pa koliko ste mu to dali šansi?
10? 50? 100?
Čovek je očigledno prodavao falš robu po sistemu "ako prođe prođe". Pošalje nešto falš, ako se kupac žali on mu vrati pare, vi mu obrišete negativnu, on zabaci udicu i ide dalje.
I vama je trebalo godinu dana da skapirate da je u pitanju prevarant????

Mislim...nismo deca...

Poslednja izmena:
Ko dete kad pokusava da se opravda kod nastavnika zasto nije dosao na pismeni...

Pozdrav svima :wave:

U vezi sa članom UjceMika:
Članu je data šansa da ispravi grešku, odnosno reši nesporazume sa kupcima
i to je bio uslov za poništavanje ocena.
Potrudili smo se da u uspostavljanju dogovora i komunikaciji pomognemo koliko god možemo.

S obzirom na to da je član i nakon nesporazuma koji su rešeni nastavio sa starom praksom,
odnosno kupce ponovo doveo u sličnu situaciju, nalog je trajno suspendovan.

zasto lazete? data mu je sansa i skoro nikada nije ispravio gresku,ali su mu negativne i dalje brisane

U početku sam se i ja bio zalepio za limundo kao i većina mojih prijatelja ali kako je vreme prolazilo tako sam sve manje imao živaca da se bakćem sa limundom.
Upoznao sam i neke članove lično i skroz cool likovi itd.
Milijardu pravila, sve neke zaštite ovog onog, neverovatna ljubaznost i predusretljivost zaposlenih "tamo" , komplikovanje jednostavnih stvari bez razloga.Pojava svakojakih likova što kupaca što prodavaca............ma mislim......
Najjača mi je bila histerija kad im je pao sajt pa kad su krenuli članovi i limundo tim ta tepaju jedni drugima sa neverovatnim rečima utehe na nivou patetike američkih patriotskih filmova.

I onda jedan dan odem u Savograd i sklope mi se sličice.Treba platiti sav onaj poslovni prostor! Mislim razumem ja njih ali ne razumem vređanje inteligencije drugih.

Mislim i onaj sa zvezdare je diler broj jedan na balkanu al' nekom je u interesu da se brani sa slobode.

Ja trenutno imam situaciju gde sam kupcu obecao da cu da mu platim odredjene troskove, i nismo stupili u kontakt, iako sam ja pokusao dva puta da ga pozovem (screenshot okrenutih poziva imam) i on daje negativnu covek, bez ikakvog pokusaja da me kontaktira, da pita sta kako .. Koliko je ovo nezdrava atmosfera za prodavce, sacuvaj boze. Svima uvazavam reklamacije, ako ih ima, svima izlazim u susret, coveku u pomenutoj situaciji sam na kucni prag odneo stvar ... A kupcu tesko da rokne negativnu iako je kupio polovnu stvar koja vredi 4 puta vise, pa to ti je. Zastita prodavca nigde.

i evo, dogovorili smo se da se resi sve, i posaljem poruku Limundo timu, i po ko zna koji put, cekam Godo-a ... bez prodavaca nema ni kupaca, prodavac NIKAKVU zastitu nema, mogli bi bar da PRIORITETIZUJETE nas prodavce, kad su ovakve situacije u pitanju. Kako Ujcemiki skidali negtivne u roku manje od sat vremena, a ja iako sam dobio Limundo tim na live-chat-u, dobijam instrukcije "da napisem kontakt formu i da cekam" .. To nikom nije od koristi, dok je ona meni iskucala "da napisem kontakt formu" mogla je da mi resi problem. Sobzirom da ce ovako nesto OPASNO da iskopa oci potencijalnim kupcima na mojim drugim aktivnim aukcijama, ne razumem zasto se ja stavljam u queue iza dva lika koji se raspravljaju oko postanske markice .. valjda bi mogli i na osnovu ocena i zvezdi da nas stave u neki hot-list. ovako ce meni da izbiju iz dzepa par hiljada, i sebi proviziju na to .. ne razumem majke mi. Ako sam vec dobio chat osobu, ovako treba da se radi cak i sa kontakt formom -

Gospodine, taj i taj, napisite kontakt formu, sacekacu ...

Limundo time, napisano je, molim vas procitajte.

3 min ..

U redu, dalje instrukcije su to i to, tako i tako

resen problem.

Ja sam vec rekao na osnovu cega, procitaj moj post jos jednom i nadam se bice ti jasno, a evo i covek ti objasnio.

Ne. Reko si zbog cega, ako ne razlikujes razlog i osnov, onda nema potrebe dalje da vodimo diskusiju.

Neverovatno kakvo rasulo i dalje. Nema ni šta da se kupi više. Kao da namerno hoćete da uništite firmu.

Na kakvo rasulo mislis ?

Ima na Limundu uvek nesto zanimljivo da se kupi.

Ako mislis na klasicne licitacije za neke dobre stvari, od 10din da krene, toga sve manje ima.
Ljudi koji nemaju pomagace ne zele da daju nesto debelo ispod realne cene, kako obicno zavrsi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno