Ovo je odlično za početnu cenu, još je + verzija, a prodavac proveren 🙂
Da, ovo je odlican prodavac.
Ovo je odlično za početnu cenu, još je + verzija, a prodavac proveren 🙂
Hmmm. Zašto bi neko pri zdravom razumu kupio ovaj mob bez ikakve garancije pre npr note8 sa odličnom garancijom operatera i to za istu lovu ? Totalni rebus.
Da je 500e pa i nekako
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da da,na to sam mislio. Mislim da vazi za sva trzista.U Americi su dobili onu foru da imaju 24 meseca kao full garanciju , ako se nesto zaglupi i pokaze kao neispravno mogu da traze novi uredjaj , moraju da se registruju u prvih 90 dana od kupovine uredjaja , ja bar mislim da je tako. Ne znam da li vazi i za ostale delove sveta.
Ja iskreno mislim da je bas to u pitanju , da su sigurni da su napravili konacno kvalitetan uredjaj.
@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)
Nesto razmisljam, ako krenu da crkavaju ploce opet, sa tim sistemom garancije bankrorira LG za pola godine. 🙂 Mora da su onda bas sigurni da su konacno napravili kvalitetan uredjaj.
@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)
Pa prosto , gde to piše ? Da lg ima takvu garanciju bio bi rame uz rame sa applom i to bi reklamirali na svakom uglu.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari