Šta je novo?

LG V30

Biće za godinu dana 300e [emoji23]

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

S obzirom da su razorazni trolovi ovde mesecima pričali o ceni od 900€ (i to za slabiju 64GB singleSIM verziju bez slušalica) ovo je odlična početna cena!

715€ - LG V30+ DualSIM 128GB + B&O H3 slušalice

Valjalo bi da dođe kod MTS/VIP/Telenor-a zbog dodatne godine garancije i pada cena!

Android Oreo for the LG V30: Check out all the new features!

VibrantConstantGartersnake-small.gif

https://www.phonearena.com/news/Android-Oreo-for-the-LG-V30-Check-out-all-the-new-features_id100467

Poslednja izmena:
evo i crni da se vidi u "live"
36cceeb3f651d6809fce721b359cce60.jpg
b5c7a8ce61634da9a95f4897b13a963c.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Plavi je najelpsi generalno , spakovan je predobro , a ni crni ne izgleda lose...

po meni je isto plavi lepsi,stvar ukusa!

Hmmm. Zašto bi neko pri zdravom razumu kupio ovaj mob bez ikakve garancije pre npr note8 sa odličnom garancijom operatera i to za istu lovu ? Totalni rebus.
Da je 500e pa i nekako

Zar Lg nije ponudio sa ovim modelom onu internacionalnu garanciju od 12 meseci ili 24,nisam siguran??

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

U Americi su dobili onu foru da imaju 24 meseca kao full garanciju , ako se nesto zaglupi i pokaze kao neispravno mogu da traze novi uredjaj , moraju da se registruju u prvih 90 dana od kupovine uredjaja , ja bar mislim da je tako. Ne znam da li vazi i za ostale delove sveta.

Hmmm. Zašto bi neko pri zdravom razumu kupio ovaj mob bez ikakve garancije pre npr note8 sa odličnom garancijom operatera i to za istu lovu ? Totalni rebus.
Da je 500e pa i nekako

Zato sto vecina ljudi ne voli tolike telefone. A Note 8 je osetno veci, i u ruci i u dzepu. S8 je vec druga prica.

Poslednja izmena:
U Americi su dobili onu foru da imaju 24 meseca kao full garanciju , ako se nesto zaglupi i pokaze kao neispravno mogu da traze novi uredjaj , moraju da se registruju u prvih 90 dana od kupovine uredjaja , ja bar mislim da je tako. Ne znam da li vazi i za ostale delove sveta.
Da da,na to sam mislio. Mislim da vazi za sva trzista.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nesto razmisljam, ako krenu da crkavaju ploce opet, sa tim sistemom garancije bankrorira LG za pola godine. :) Mora da su onda bas sigurni da su konacno napravili kvalitetan uredjaj.

Taj sistem garancija ne postoji.. može li neki link ka tome gde piše da lg mob imaju globalnu garanciju ?

Poslednja izmena:
Ja iskreno mislim da je bas to u pitanju , da su sigurni da su napravili konacno kvalitetan uredjaj.

@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)

Ja iskreno mislim da je bas to u pitanju , da su sigurni da su napravili konacno kvalitetan uredjaj.

@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)

Ima Sony i za laptopove i sl.

Pa prosto , gde to piše ? Da lg ima takvu garanciju bio bi rame uz rame sa applom i to bi reklamirali na svakom uglu.

Pa prosto , gde to piše ? Da lg ima takvu garanciju bio bi rame uz rame sa applom i to bi reklamirali na svakom uglu.

Ja sam cuo to u nekoj recenziji, mozda je cak erica to rekla, dobila papiric u kutiji sa lg garancijom na 24 meseca. E sad dal je internacionalna i koja je fora u pitanju ne znam, nisam previse obracao paznju na to

To je za usa tržište , to je naglasila jer tamo svi daju garanciju 1god a lg je krenuo da nudi 2god

Fora je u tome da u USA daju garanciju od godinu dana standardno, pa su oni odlučili da to bude 2 godine - kao u Evropi ;)

EDIT:
preteče me

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

world wide, nažalost, ima samo Apple....

from komsa's edge

Poslednja izmena:
A ok , ja znam da sam cuo to na klipu , nisam znao da se odnosi samo na USA.....svakako je to + za njih tamo...

Skuplji od s8 plus koji je 580...

Danas sam u Zell am See-u u Media markt-u video lg v30 i košta 799e. Baš deluje "sitan" u odnosu na veličinu ekrana i u odnosu na mate 10pro. Baš sam se zamislio koji bih uzeo. Nekako mi mate deluje moćnije (možda zbog ekrana koji nekako šljašti i ubedljiviji je, a i deluje izrada nekako kvalitetnije, a opet su dimenzije na strani v30. Pričam samo o spoljašnjosti, ne o ostalim hardverskim karakteristikama.

Nazad
Vrh Dno