Ovo je odlično za početnu cenu, još je + verzija, a prodavac proveren![]()
Da, ovo je odlican prodavac.
Ovo je odlično za početnu cenu, još je + verzija, a prodavac proveren![]()
Hmmm. Zašto bi neko pri zdravom razumu kupio ovaj mob bez ikakve garancije pre npr note8 sa odličnom garancijom operatera i to za istu lovu ? Totalni rebus.
Da je 500e pa i nekako
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da da,na to sam mislio. Mislim da vazi za sva trzista.U Americi su dobili onu foru da imaju 24 meseca kao full garanciju , ako se nesto zaglupi i pokaze kao neispravno mogu da traze novi uredjaj , moraju da se registruju u prvih 90 dana od kupovine uredjaja , ja bar mislim da je tako. Ne znam da li vazi i za ostale delove sveta.
Ja iskreno mislim da je bas to u pitanju , da su sigurni da su napravili konacno kvalitetan uredjaj.
@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)
Nesto razmisljam, ako krenu da crkavaju ploce opet, sa tim sistemom garancije bankrorira LG za pola godine.Mora da su onda bas sigurni da su konacno napravili kvalitetan uredjaj.
@fkloznica , kako mislis ne postoji ? Pa moze da ima international warranty kao sto je Sony imao ranije imao za Playstation (verujem da ima i dalje , ali ne smem da lupam...)
Pa prosto , gde to piše ? Da lg ima takvu garanciju bio bi rame uz rame sa applom i to bi reklamirali na svakom uglu.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari