Danas na kupujemprodajem lg v30 128 GB Dual = 683 eura
Jel kupujes ili prodajes
Danas na kupujemprodajem lg v30 128 GB Dual = 683 eura
informišem i održavam temu živom - sad je palo na 680 eura:smash:Jel kupujes ili prodajes![]()
The Korean company even made an announcement talking about the update, stating that they’re the first manufacturer in Korea to deliver the Oreo update to its devices.
The update is currently rolling out for users in Korea, but it should be available in Europe and other regions in the next few days.
Mene više zanima ova brzina u njihovoj mreži koja je na navedena.... Pa to je vise od 5 puta brze nego kod nas ako ne gresim.Da li je moguce?dobra vest iz VIP-a ali Hrvatske :
Zagreb, 19. siječnja 2018. – Dugoiščekivani premium pametni telefon LG V30 dostupan je putem predbilježbi u ponudi Vipneta. Predbilježeni kupci će na poklon dobiti vrijedan poklon – LG 360 CAM i Bang & Olufsen BeoPlay H3 slušalice. Uređaj je u Vipnetu dostupan u mobilnim tarifama S+, M i L tarifama koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Primjerice, u tarifi Mobilna L LG V30 je dostupan za 9 kuna odmah i 170 kuna mjesečne rate za uređaj. Uređaj će biti dostupan u Vip shopovima od 5. veljače.
valjda će uskoro i kod nas...
I kod nas je to maksimalna brzina na vipu za 4g+ (u teorijiMene više zanima ova brzina u njihovoj mreži koja je na navedena.... Pa to je vise od 5 puta brze nego kod nas ako ne gresim.Da li je moguce?
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
E pa.kbg,ja imam telenor i mts,vip ne pa ne znam,mislio sam da jed nas brzina 42,nisam.znao da je tolika na vipuI kod nas je to maksimalna brzina na vipu za 4g+ (u teoriji)
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
@cigla , jel sijecanj januar ?
Pa to, taman tamo kad me smori i kad ga prodam, sledeci vlasnik dobije nov Android [emoji3] To je njihovo "prvi telefon sa novim androidom".Ahahhahahaha, pa je*o mi pas mater kad sam kupio LG.
Znači oni će 'ladno da izbace Oreo za G6 tipa u maju mesecu! Za V20 znači da očekujem u septembru..
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pre par dana devojka na J5 2016 dobila 7.1 android.Pa V20 prvi telefon sa v7 androidom, a i zaključno sa današnjim danom manje od 1% telefona ima Oreo (8.0 - 8.1)
Mnogo skuplji telefoni od V20 su tek mesecima kasnije dobili nugat ...
https://developer.android.com/about/dashboards/index.html
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari