Šta je novo?

LG V30

Stigao u DE, cijena - prava sitnica :900 eura.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Ma te pare mogu da zaborave, brzo će to dole ;)

649£ - LG V30+ Dual Sim 128GB - https://www.wondamobile.com/mobile/lg/lg-v30-plus-128-gb-dual-h930ds-unlocked-and-sim-free.html
700€ - LG V30+ Dual Sim 128GB - https://www.eglobalcentral.com.es/lg-v30-h930ds-dual-sim-4g-128gb-libre-azul-marroqui.html
800€ - LG V30 - http://www.mediamarkt.at/de/product/_lg-electronics-v30-h930-blau-1614995.html

Poslednja izmena:
Taj v30 je bolesno blizu predstavljanja s9 i s9+.. ponovo rade istu glupost , predstave mob a onda tek za 2,3 meseca krenu sa prodajom.
Mada ako to urade sledeće godine to će i biti dobar potez , G7 sa s845 predstave kada i s9 a zbog Samsunga i manjka soc u prodaju ga puste u junu .

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tesko da ce S9 bas tako skoro. Ista prica je bila i prosle godine pa je S8 stigao “tek” u aprilu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@fkloznica
To u Evropi, u Koreji i USA V30 odavno u prodaji ...

Tu je i HTC U11+ koji sredinom decembra dolazi u Srbiju i trebalo bi da krene sa cenom od 800€.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ako na S9 budu vratili fingerprint na "normalno" mesto niko neće ni primetiti V30 za tako visoku cenu. Bolje bi bilo da su ekrane i još neke druge stvari kopirali a ne samo cenu....

edge

@fkloznica
To u Evropi, u Koreji i USA V30 odavno u prodaji ...

Tu je i HTC U11+ koji sredinom decembra dolazi u Srbiju i trebalo bi da krene sa cenom od 800€.

Pa nije baš tako .. ima onaj review na pocketnow I bas na početku lik priča o ovome što pišem .
Mada lg kao lg , niti meni u džep niti iz njega. Samo komentarišem koliko imaju loših poteza u malom vremenskom periodu.
Što je najgore u većini zemalja si " primoren " da uzmeš ili samsung ili iPhone , i onda priča zašto oni dominiraju ..

Poslednja izmena:
Nisi razumeo, kažem da je V30 u USA odavno u prodaji kod svih operatera, u Koreji još ranije ...
Evropa im je očigledno manje bitna ;)

Pa nije odavno.. opet 40+ dana od predstavljanja .. samo kod USA reviera je bio 30dana u posedu a niko nije smeo da izbaci full review

.... previše loših odluka i procena od strane LG-ja....

edge

Nece valjda biti stvarno 1100 na KP , pa Note nije toliko....mnogo je 900e , jebase mu kevu.......slazem se skroz sa komsom sto se tice toga ako vrate fp na S9 ili ako slucajno stave onu foru ispod ekrana , v30 ce brzo u zaborav....a pored u11+ tesko da ce neko juriti v30 iskreno

@Sumadinac , jel ti sigurno to da dolazi u SRB ?

Pa to ne zna niko :)
Ma kakvih crnih 1100, note 8 ti je trenutno 750+€ na KP ...
Biće jeftiniji V30 100€ koliko je i sada jeftiniji u saturn ili mm prodavnicama.

Poslednja izmena:
A valjda ce biti , kad su dali u11 , sto ne bi i + ...

Realno na kp ce biti nekih 850 , a pitanje da li ce se pojaviti kod nas generalno ( operateti i slicno ) .... na v30 mislim kad ovo pisem

Pa to ne zna niko :)
Ma kakvih crnih 1100, note 8 ti je trenutno 750+€ na KP ...
Biće jeftiniji V30 100€ koliko je i sada jeftiniji u saturn ili mm prodavnicama.

Salio sam se,naravno za 1100,ali ce cena koja se prva pojavi biti totalno nekonkurentna , pored Note 8, S8+ .
Verujem da ce mu ,kao i obicno kod LG flagshipa , vrlo brzo cena pasti na razuman nivo , jer V30 koliko god dobar bio ne moze da parira Samsungovim modelima u srbalja .
Jednostavno nije u kategoriji " za na astal " i to mu znacajno smanjuje popularnost ,a samim tim i cenu.
Ispravite me ako gresim ...

To je sigurno , sam se LG zahebao sa pocetnom cenom npr. u DE....

Bolji je meni licno V30 od S8 na primer , ali ne moze da se poredi sa Note-om , ne zato sto je los nego ih ja jednostavno ne posmatram kao isti tip uredjaja , ne delim telefone po dijagonali ekrana , v30 je klasa sa S serijom , ne sa Note i glupo ga je uvrstaviti u isti kos sa Note serijom. Kao kad bi poredio audi a3 koji sad postoji i u sedan verziji sa BMW serijom 5 , apsolutno nije za poredjenje....ne pripadaju istom segmentu

V je tu negde sa S serijom , a to sto je LG nesposoban da napravi G seriju da se bori sa S serijom Samsunga to je vec neka druga tema....sto kaze hsv , odlican je G6 , samo sto je to flagship za 2016.

Ako vec hoce ili su hteli da budu konkurentni lepo su trebali da stave neku cenu od max 750e pa da se covek zamisli....

Note je na kp.oko 800e ali samo zato sto je skidan sa mreze,ukoliko lg ne bude bio kod operatera ne ocekujte ga ispod 950-1000 pa nece niko za dzabe da ga donosi,ako je 900e u Nemackoj minimum.toliko mora da bude ovde i to pod uslovom da neko radi samo za povracaj poreza

Upravo to....nije mi jasno kojom logikom su dosli do te cene u Evropi zaista , ako je na US trzistu 800-820$ onda je valjda u Evropi mogao da bude 700-750e prostom racunicom , ne znam sta su istripovali da su napravili.....sa tom cenom pa i nekako da ga pogledaju ljudi , ovako pored Note-a npr. je smesan kad su u istom cenovnom rangu....

Ovo ti je 899 eura, preterao si sa zaokruzivanjem na manju cifru. ;)

Pošto su brisane poruke zbog onog nesrećnika, ajde opet objašnjenje...
Nisam ja ništa preterao niti smanjivao nego su oni promenili prvobitnu cenu:

JlrMQe8s_o.png

Upravo to....nije mi jasno kojom logikom su dosli do te cene u Evropi zaista , ako je na US trzistu 800-820$ onda je valjda u Evropi mogao da bude 700-750e prostom racunicom , ne znam sta su istripovali da su napravili.....sa tom cenom pa i nekako da ga pogledaju ljudi , ovako pored Note-a npr. je smesan kad su u istom cenovnom rangu....

Kad bi tako formirali cene ...
Biće HTC U11+ sredinom decembra najbolja kupovina ;)

Poslednja izmena:
Ma sve ok...

Poslednja izmena:
Ma kakav Htc u11+ .. prosto pored Samsunga ne postoji nikakav drugi izbor . U srbiji svi njega preprodaju sa validnom garancijom i kako god okreneš uvek nudi više od svoje konkurencije za manje para.
Primera radi u decembru s8+ nov za oko 580e a u11+ ako bude bilo sreće za 750,800.

Tek kada uzmeš ovaj pogani s8 shvatiš da si bio navučen da ga uzmeš jer konkurencija ne postoji ( što je za nas kupce u Srbiji užasna situacija )

Poslednja izmena:
Razumem ja sve Sumadinac , ali mislim da drugi proizvodjaci poput Samsunga ili Huawei-ja imaju bolji balans kada su cene na razlicitim trzistima u pitanju...tako mi deluje , voleo bih sada da nadjem podatak kad su izasli s8 i plus verzija koliko su kostali u US , a koliko u EU , ne verujem da je bio bas ovoliki odnos , jer kada pretvoris malo i promozgas ispada da placas u Evorpi v30 celih 200$ vise....pa mozda i jace od toga , sto ipak nije ok.....

za u11+ se slazem u potpunosti , Google se zahebao sto to nije bio Pixel 2 XL definitivno , samo se nadam da nece biti toliko dugacak kao Note , Note ima bas ozbiljne dimenzije , po slikama i proporcijama od svih telefona sa 18:9 odnosom stranica , najbolje je spakovan V30 , bez sumnje

Poslednja izmena:
Ma kakav Htc u11+ .. prosto pored Samsunga ne postoji nikakav drugi izbor . U srbiji svi njega preprodaju sa validnom garancijom i kako god okreneš uvek nudi više od svoje konkurencije za manje para.
Primera radi u decembru s8+ nov za oko 580e a u11+ ako bude bilo sreće za 750,800.

Tek kada uzmeš ovaj pogani s8 shvatiš da si bio navučen da ga uzmeš jer konkurencija ne postoji ( što je za nas kupce u Srbiji užasna situacija )

Sve to stoji, ali ako U11+ dođe kod operatera sa validnom garancijom ne vidim šta mu fali za 750€ ?
HTC U11+ vs LG V30 vs Samsung Galaxy S8+ - https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8908&idPhone2=8712&idPhone3=8523

Poslednja izmena:
@fkloznica , mislim da je preterano reci da za S8 ne postoji konkurencija , daleko od toga....prvi je pokrenuo trend sa tim tipom ekrana i zato je masovno kupljen , daleko od toga da nema konkurenciju globalno , mozda kod nas , ali kod nas ljudi gledaju velikom vecinom ono sto je u trendu i to je bitno....zato se prodaju Samsung i Apple proizvodi , eventualno uleti neki htc ili u poslednjem periodu sto je poceo da se probija Huawei...kako kod nas tako i globalno , da ne pricamo o tome koliko Samsung ulaze u marketing.....

@Sumadinac , +1 , nek bude 750 , to je za danasnje cene i trendove dobra cena za ono sto nudi.....bez razmisljanja....

Sve to stoji, ali ako U11+ dođe kod operatera sa validnom garancijom ne vidim šta mu fali za 750€ ?
Dok V30 ne prođe kao stariji brat V20, pa posle pola godine bude "most underpriced". Kada se proizvod izbaci i prođe hajp koji si napravio reklamama i leakovima, doviđons- počinje silazna putanja (ljudi ga zaborave)

Da ne idemo u off , modovi me drže na nišanu :) ali fali mu to što je to Htc i što nema osnova da košta 200e više od s8+ ( iako imam veoma loše mišljenje o s8/s8+) . Prosto je takva situacija.

@ckalja
Pričam o konkurenciji na našem tržištu. Tu bukvalno nemaš izbor , ili Samsung ili apple. Naravno ako pričamo o flagship uređajima

Poslednja izmena:
+1

Iskreno mislim da ce biti bas ovako kako je bongec napisao , a ipak ne zaluzuje to , nije uopste los uredjaj.....sam sebi puca u noge LG.....

A cekaj , sto bi morao da kosta vise od S8+ ? Kosace u trenutku kada se pojavi ( daj Boze ) kod nas , ali je i logicno jer ce biti , koliko , 6 meseci mladji uredjaj ? Sa Oreom out of box ako se ne varam ? Ima nekoliko prednosti , skoro stock android itd.

Svakako na papiru ce biti bolji uredjaj , mnogo ljudi kupi brend , ne razmislja sta je stvarno bolje ili slicno....

Mene iskreno najvise interesuje sta te je toliko zadrzalo na S8, posto znam da si imao zamerke na njega?
Mozes i u njegovoj temi da odgovoris, da ne bismo isli u off. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno