Šta je novo?

LG V30

Nije mi jasno kako ovakve stvari prolaze quality control
Slozio bih se sa postom koji je mod obrisao u vezi cene.
Ovo sa cenama nama korisnicima nikako ne odgovara. Na kasicicu povecavaju cenu i uskoro ce preci granicu od 1000 i niko se ne buni, i dalje se kupuje. Apple zbog ovoga polako gubi simbol statusnog simbola, na ciju kartu je igrao poslednjih godina.

Obrisao je mod i tvoj post a ti ga ponovo pišeš. Tema je v30 a ne nečija osećanja u vezi sa cenom. Nekom skupo nekom ne i šta sad. Nećemo valjda sad u svakoj temi iste prazne priče da pričamo.

Nahvalio sve sem prednje kamere :)

Poslednja izmena:
Pa ova prednja kamera je žali bože :(

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nemam pojma, meni prednja nije bitna ...
6P ima vrhunsku prednju kameru, pa je ne koristim :)

Treba za video poziv jednom u par meseci (a za to je svaka više nego odlična), a selfi ne praktikujem...
Kad me žena i natera na slikanje, tajmer na 3 sekunde i slikanje zadnjom :D

Zanimljivo Erika koja najviše kuka na pixel 2 xl nema primedbi na V30 displej :)

The point of this tweet is to show why I don't think shift of #LGV30 is an issue but #PixelXL2 is. Hope this clarifies.
Yeah don't worry about V30. I never complained of its blue shift, these images show why. Ppl asked why I talked of XL hardly & not V30.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    314.1 KB · Pregleda: 199
  • 2.jpg
    2.jpg
    310.8 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Po poslednje prilozenom ne vidim nikakav problem sa displejom , vidljivost je dobra na beloj pozadini , sasvim je ok , jel Erika menjala dok joj nisu dali dobar ili sta je radila ?

Pa ne vidi ni ona :D
Svi ti manji igrači u početku seru kvake i naglašavaju mane kako bi dobili što više pratioca, veću gledanost na YT, komentare ...
"Nećete verovati šta se dogodilo" novinarstvo :)

I haven’t seen a single phone that doesn’t at least shift a little bit or lose brightness but the V30 is fine unless at extreme angle.
Yep, I'm not worried about the V30 in thus regard. Just the 2 XL
That is strange because I have 3 V30s lol and they all shift similarly. I prefer V30 screen to 2XL.

Poslednja izmena:
Hahahahahahahaha :D
Naravno ;)

Nadam se da ce biti nekako dostupan i kod nas , zaista mi se svidja :) takodje se nadam da se drimenzije ne razlikuju previse od G6 koji solidno lezi u ruci :)

A side-by-side comparison of the Pixel 2 XL (left) and LG V30 (right) at low brightness with an all-grey screen.

nexus2cee_img_59edd5b5b4d61.png

Ko plitak potok, još kad su ubaci u priču i wide-angle opcija :)
Jedino prednja kamera bolja na S8...

Sumadinac jel moze objasnjenje sta znaci poredjenje "ko plitak potok" , hahahaha :D

Prednju da su stavili od 8 bilo bi taman....

^Pregazio ga ko plitak potok...
Da li je uređaj stigao u Evropu?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Otvorim V30 temu da vidim ima li sta novo kad ono ''V30 kamera pregazila S8 k'o potocic'' :)

Ne znam da li iko zaista moze da poveruje u to da V30 kamera dere bilo koju 2016/2017 GS/Note Samsungovu, da ne pominjem da su generalno razlike izmedju flagship smartfon kamera nikada manje i da se uglavnom svode na Guglov hdr+ vs fabricki post-processing.

Poslednja izmena:
Sta te jos iznenađuje po LG temama.
Nego ovog cuda jos nigde kod nas,Mate 10 izasao pre 10 dana evo ga vec na kp. V20 su vec prodavali u ovo vreme.
Izgleda da nista ni od operatera,steta,ako zazmuris na displej :D i nije ovo toliko los telefon,dobar zvuk ***,lepuskast telefon.
Jos ako zabodes full ekran na konju si.
Naravno pricamo o periodu kad padne na ispod 500€.

Poslednja izmena:
Baš sam se pitao ko će prvi da se upeca, vidim standardna ekipa sa starim pričama :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:

Krenuo u UK da se isporučuje (sa B&O slušalicama), valjda će i ostatak Evrope uskoro ...

Poslednja izmena:
Normalno da ne uzimam "čim stigne".
Pixel 2 XL ili V30, ali sa trenutnim cenama će sačekati oba :)

edit: A tu je sad i ovaj HTC U11+

Poslednja izmena:
Nadam se da ce stici do nas i da ce stici sa slusalicama....

Ako slusalice budu kao sa V20 ,bolje da ih ni nema............kakve su prognoze za cenu V30

Poslednja izmena:
nisu oni normalni definitivno [emoji107][emoji107][emoji107]

edge

Jedva čekam prvi V30 na KP da vidim cenu... Otvaram kladionicu: ispod 1100 neće biti [emoji14]

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno