Šta je novo?

LG V30

ne zaleći te se, sačekajte da uredjaj postane dostupan malo se pokaže i ubedite sebe da je to to.... učite iz tudjih iskustava.....

from komsa's edge

Jel se zna datum puštanja u prodaju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa generalno tako sam i ja sa vecinom telefona prvo narucivao zastite, pa kad stignu onda uzimao fon, s tim sto nikad nisam ganjao ovako fon na nevidjeno koji je tek izasao i o kome se zna jako malo...

Ja cu da sacekam do novembra - decembra . Za sada zelim da ga uzmem , videcemo kako ce se pokazati na kraju . I mene je najvise kupio taj quad dac .

[YOUTUBE]dKk7F9uEWJ8[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

to je plaćena reklama od strane LG-ja pa je treba gledati sa rezervom :d

Ma nemoguće, samo je rekao, pa čak i napisao :D
f556070a6ff9a777cc664712d9debb27.jpg

Tu spigen masku uvek kupujem ili ne nosim ništa :)
Svaka preporuka za nju bez obzira na telefon!

Kreće prodaja V30, prvo južna Koreja pa USA, pa onda Evropa:

LG just sent us a press release about the V30 global launch today, and it is starting with its home turf of South Korea, of course, but the phone will be gradually rolled out to North America, Europe and other markets in the coming weeks, tips LG. In fact, Korean media claims that the V30 will land in the US "next month," which is two weeks from now, so not much left to wait.

Poslednja izmena:
Predobro izgleda....

Pa pocinje sutra koliko znam , tako je i najavljeno , samo da vidimo jel ce da nas zakaci....mozda tako oko 10. ili 15. u Evropi je realno...mozda i ranije

Povećava gabarite svakog telefona, ali je zato baš kvalitetna i ne boli glava kad ispadne telefon :)

s-l1600.jpg

Mnogo je kvalitetna maska,vec sam pisao u par tema,imam je na svom telefonu nista kvalitetnije nisam nosio iako sam za svaki telefon imao po nekoliko case-a. Kad padne imas osecaj kao lopticu da si ispustio,posle pola godine nemam ni jedan trag korišćenja na case-u. Vredi tih para,ali da ne plaćamo shipping ne bi ni bila mnogo,mislim da je oko $14 ovako. Moze da se naleti na eBay i bez shipinga od nekog preprodavca.Medutim sad sam narucio Ringe isto tu crnu mislim da je od istog materijala videcemo kad stigne. Slažem se da je spigenova dosta lepsa.

[Youtube] https://youtu.be/Fabh0rhoJU0[/youtube]

Sent from my iPad using Tapatalk

CAT V30 :d https://www.amazon.com/Mangix-Resistant-Shockproof-Protection-Protector/dp/B07548BJH7/ref=as_li_ss_tl?s=wireless&ie=UTF8&qid=1504594010&sr=1-9&keywords=LG+V30&linkCode=sl1&tag=rana08-20&linkId=e60d5e5e8ad90fd304dfb41ead28d146

Au, ovaj Dzeri je bas prop'o, prvo ona sakrivanja mana nekih uredjaja i GG stakla a sada tvrdi da V30 verovatno ima najbolji kamera hardver ikada :)
Ok, V30 nudi solidan ''paket'' - dual kamere + dobar softver ali sam hardver tih kamera je objektivno daleko od najboljeg.

Poslednja izmena:
Definitivno sam odustao od v30 zbog rama,koga bude zanimalo.prodavacu one folije i maske

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ahahahah oce piski, nece piski
Pa zar ovde samo kucaju neka deca od 15 god ili ima i onih starijih koji znaju sta hoce a ne slusaju sve i svasta ,samo najmanje sebe

Sent from my G8141 using Tapatalk

Definitivno sam odustao od v30 zbog rama,koga bude zanimalo.prodavacu one folije i maske

Zasto mislis da je 4Gb rama malo za uredjaj za dobro optimizovanim softverom? Jeste i LG UI relativno ''heavy bloat'' ali je ram menadzment dobar.

Naravno da bi bilo bolje da su ugradili 6Gb ali i 4Gb je optimalna kolicina, uz SD835 i 64-128Gb brze interne memorije ne vidim sta to moze da uspori ovaj fon u narednih nekoliko godina, osim ako ga sam LG ne osakati apdejtovima.

Kao prvo moja je stvar sta cu da kupim,cackao sam.n8 juce i osetno se vidi razlika razlika u 2gb rama i to je jedino sto je prelomilo u mom.slucaju i nemam 15 god kao neki ovde koji dolaze da pljuju a top modele su videli samo u prodavnicama,to je moje misljenje i imam pravo da ga iznesem i smatram ako su vec hteli da pobede konkurenciju da su morali da ubace tih 2gb jer se u multitaskingu svakako vidi ,toliko od mene za duzi period a deca neka ostanu ovde da kucaju i pljuju

@dule , sto zbog ram-a , pa ima isto koliko i S serija na primer i sasvim fino se ponasa sa tom kolicinom , to su flagshpi ove godine , u11 , p10 , S serija....svakako da su mogli da ubace i tih 6GB ili da Plus verzija ide sa 6GN , ali za ovogodisnji flagship ne pada daleko od konkurencije.....tj. ne pada uopste , ram management verujem iskreno da je bolji nego na samsungu iskreno. Kad pogledas celu godinu ispadne da LG kaska za ostalim konkurentima na trzistu , ovo sto je V30 je trebao da bude G6 i onda bi to bio top i pravi flagship uredjaj , a ne onako da stave G6 sto kaze hsv sa proslogodisnjim S820 i ostalo....

Veruj mi posle jucerasnjeg cackanja n8 n8 sam tek video razliku u ta 2gb rama,ni jednu aplikaciju mi nije zatvorio od 15ak otvorenih,sve drzi u ramu sto nije slucaj i sa s8 ,probaj ako budes bio u mogucnosti uporedno ,videces razliku 100%

Ma ok ,nekako mi delovalo da si pao pod uticaj ljudi koji zaista nisu videli zadnje bar 3 godine vise od 1 do 2 premium modela ali sve znaju o njima
Na zalost x puta se pokazalo da u praksi to bas i nije tako,nekada je bolje nekada losije
Inace sto se tice s8 serije ,kao i uvek odlicna imao sam s8 plus ali posle mnogo mnogo godina koriscenja samsunga totalno razocarenje
Najgore mi je sto sam imao osecaj da drzim plasticnu igracku u ruci koja mnogo mnogo kosta
Inace samsung koristim jos od neuspesnog wave modela pa s,s2,note1,note2,note3,s5,s6 edge plus,s7 edge ,s8 plus
Nabrojah ne da se hvalim nego cisto da se vidi da poznajem samsung poprilicno
V30 ne poznajem ali bih mu da me Sony nije zaintrigirao dao sansu
Ne.bih previse slusao ljude da foruma jer su vise nacitani nego prakticni znalci,a to bas nije dobro
Sto se Samsunga tice daleko je od savrsenog mogao bih svasta napisati,ali ko ce sa vetrenjacama se bori
Imao je i htc svoje promasaje i to debele ,imao je i lg a bogami i samsung.Neki su pokusavali ubede ljude kako v20 ima problem sa bootloadom itd
Ne znam kako hoces ,ja bih mu dao sansu ,prelepo izgleda ima odlican hardver verovatno i po neku sitnu manu a koji ih nema

Poslednja izmena:
Obrisano pola poruka :D

Pa dobro ,to sad zavisi od aplikacija isto dule , naravno da vise aplikacija moze da "stane" u onaj RAM kojeg ima vise , to je apsolutno logicno...

Ja bih svakako dao sansu v30 i to i planiram , pre S8 ili n8 sigurno , da li je neko mozda kontaktirao LG predstavnistvo kod nas da sazna da li ce pojavljivati u nasoj drzavi ?

Poslednja izmena:
Odličan rezultat za V30, napokon ispravljaju najveći nedostatak koji imaju kod zadnjih 3 modela. Jos kad bi i cena ostala pristupačna kao i dosad, bice to dobra kupovina.

Ako se uzima preko KP ili oglasa od provajdera ,mislim da treba sacekati prodje prvi udar ,a mozda mesec dva pa onda pazariti

U zavisnosti od toga da li ce se pojavljivati kod nas normalno kod operatera , treba videti i koja ce cena biti , mislim da treba sacekati bar tamo do pred decembar , zvanicno je pusten u prodaju danas ili gresim ?

Joj razlike,drasticne ,upucao ga lepo v30
Ako i ostatak price bude bio ovakav bice to opasan model

Nazad
Vrh Dno