Šta je novo?

LG V30

Bolje nego da su zakinuli na jos necemu na jeftinijem modelu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim iskreno da ce biti cena 749$ , ali bih voleo da bude niza , odlicno deluje u svakom pogledu , bilo bi lepo oba oka kamere imaju OIS , nisam siguran da li to moze softverski da se nadogradi ili da u pravoj produkcijskoj verziji ubace i to , posto su ovo sve preprodukcijske jedinice i fali IR blaster....prednja kamera nije nista specijalno , mogli su da stave neku kameru od 8 mpx i bilo bi top

Pitanje da li ce dolaziti , ja bih iskreno voleo da ga vidim , narocito u crnoj boji , a i ona plava bas elegantno izgleda....

@ICE

Mislim da ce 'nasi operateri' i u ovom slucaju biti na KP. :)

Nadam se da nece . Ja sam bas planirao da ga uzmem preko telenora . Svraticu za par dana da pitam da li imaju neke informacije .

Kako čkalja misliš da softverski ubace optičku stabilizaciju u kameru... Mogu samo neku elektronsku, ali to nije isto...

Ako su naši operateri uzeli Note 8 ne vidim razlog da preskoče ovaj. Cena će biti, naravno, uf... Ima da ga otplaćujem pola života.

Ako neko sazna nešto u vezi naših operatera, molim vas javljajte odmah.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Ma znam , nego sam mislio da ubace i opticku na drugu blendu , cisto da se poklope sa Note serijom , jer verujem da imaju vremena , cak i da odloze release date za lupam 10 dana , ja mislim da bi vredelo.....

@pretomator , Ne mozes porediti Note seriju i V seriju , Samsung je daleko vise zastupljen kako u celoj Evropi tako i kod nas , dovoljno je sto V20 nije bio plasiran na evropsko trziste , najavljeno je da ce V30 biti dostupan u Evropi sto je odlicno , ali to nije garancija da ce biti kod nas. Cak i dalje na sajtu LG-a mozes da vidis V10 kao predstavljen model....ja bih iskreno bas voleo da ga dobiju i operateri , samo sto nisam siguran da oni ta 2 uredjaja posmatraju bas kao konkurenciju , ja ih licno ne vidim tako , V30 je ono sto je trebao da bude G6 , a V30 je trebao da nastavi da fura svoj fazon sa sekundarnim displejom i slicno pa bi onda LG mogao da prodaje i premium flegsip uredjaj , a i uredjaj za ljubitelje multimedije....

Pa u telenoru je note 8 na 6 meseci po 18 000 , msm znam da je mnogo , ali opet ko moze da izdvoji super . Kapiram da ce malo jeftiniji da bude v30 od note-8 . Opet veliki plus sto je garancija 2 godine - platis malo vise ali si posle siguran. Slazem se sa ckaljom , ali trebalo bi da bude kod nasih operatera , ipak je flagship .

Poslednja izmena:
Bice super ako bude....ako je LG normalan bice u cenovnom rangu U11 za Evropu , mozda za nijansu skuplji....

Mozda fejluje u LL?

Ma nije do toga nego su verovatno dobili takve instrukcije od strane LG .. šatro nije final sw

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa što su onda uopšte i kretali sa rw!?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na svim klipovima koje sam gledao video zapis katastrofalno secka,videcemo da li ce finalna verzija da se popravi

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nije samo do otvora blende

Evo na yt se vec pojavljuju mane ljudi koji ga koriste par dana,i koliko god ja zeleo da konkurencija bude bolja ipak ostaje samsung na mestu broj 1,zada domaci pocetkom godine proda milione tekefona,onda se svi trudi da ga stignu i taman kada nesto urade on izbaci novi model i opet im zada domaci i tako u krug,nadao sam se da ce lg da razvali i ovo jeste dobar uredjaj ali ako ne srede ois nista od njega a mogli su da ubace i 6gb rama kao standard

Zar je izašao iz faze preprodukcije? Mislio sam da kreće tek u oktobru. Koje se mane navode? Ne postoji telefon bez mana, nikada nisam video takav. A što se tiče samsunga - nakon što sam se opekao sa S4 i updajtem na lolipop za mene nisu ni na listi, osim možda po vrsnom kvalitetu ekrana. A cene koje je samsung oterao do neba. 1.000 i kusur evra za telefon koji je veličina i izgleda cigle? Da ga kupim pa me potera maler i ispadne mi i pukne ekran... Odmah da se ubijem na licu mesta. Neka hvala. Hajde da vidimo šta nude i drugi, LG, ozombirana Nokia i sl.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Naveli su par softverskih mana koje se nadamo da ce biti resene do finalne verzije ali mislim da ce ois tesko resiti softverski toliko,ostaje da vidimo uskoro,ja bih ga zbog dac-a odmah uzeo ali ako budu kiksnuli na ois-u zaobicicu v30,ono katastrofalno izgleda cak i u ovoj fazi

Ovaj prvi klip što si postavio u kolima je loš, zvuk pobija. Ovo nije ni blizu Nokia 808, zapravo ja ovde postavih klip sa S7E sa vidno boljim zvukom, još je zvuk glasniji bio koji sam snima, DJ uživo, neka ludnica, bubne opne otpadale, a snimak bolji od ovog ***! I posle Samsung ovo ili ono, džabe, odradili su najkompletnije telefone, dipslej, izrada, kamera, zvuk. Druge klipove sa YT nisam ni hteo da gledam, a ovde dižu u nebesa taj V20 u zadnje vreme. Lepo kažem, nekom je top jer dolazi sa dosta slabijeg telefona koji je koristio par godina, a ako pogledamo konkurenciju, ovo nije to to što se hajpuje ovde i po YT. Ništa dok se ne postavi realan snimak. Isto važi i za slike, top, vhunske, najbolje... ma ok, samo da se postavite koje nisu preko TT da uporedimo sa drugim aždajama i budemo realni, jesu one vrh, ali ako dolazite sa nekog Kineza ili digitrona... Ovde pod slikama nisam mislio na V20/V30, već uopšteno po temama. Što se tiče snimka video klipa, Nokia 808, Samsung i HTC.

PS.
Radi poređenja sa snimkom u kolima V20, evo moj stari snimak sa Nokia 808PV iz 2013 god:
https://www.youtube.com/watch?v=Mj2qZlEBi0M

Neka proslava, nemam pojma, davno beše, Nokia 808PV:
https://www.youtube.com/watch?v=pxIOuZ-V1H0
Ista meta, isto odstojanje LG G2:
https://www.youtube.com/watch?v=PmLOBsjkaWQ

S7E, DJ uživo, zvučnik tačno iza mene:
https://www.youtube.com/watch?v=Hr9KuJA2mc8

Ovo mi je promaklo.

Odlicna 808, i mora da bude s obzirom na hardver mikrofona.

Vezano za primere V20 koje sam postavio - prvi je verovatno sa auto gain opcijom, ostali su bolji u manual gain (low ocigledno).
Ne vidim zasto bi bio problem podesiti gain pre snimanja, ne uvek jer auto mod na vecini uredjaja radi ok ali se snima u bilo kom bucnom okruzenju low gain je jedino resenje a da ne pominjem sto V serija ima jos par podesavanja, dakle to moze samo da bude plus u odnosu na ostale uredjaje.

A snimak sa S7E je sve samo ne sjajan, donekle korektan jeste, basovi ne probijaju u vecoj meri i to je dobro ali zato ima ocajnih distorzija i treble clippinga, zbog toga je zvuk u ovom klipu los :) Da nema takvih distorzija bio bi dobar.
Bolje bi bilo da basovi i malo probijaju ali da nema ovako ocajnih distorzija visokih tonova, lakse bi sve to usi podnosile, ovako sam hteo da padnem sa stolice jer sam pojacao zvuk preko slusalica ocekujuci ''ravan'' snimak na osnovu tvog komentara.

Poslednja izmena:
dule mislim da bas preterujes sa komentarima tipa "katastrofalno"...uredjaj je odlican , ne moze biti savrsen , Note ima OIS na oba oka kamere , slazem se za 6GB RAM-a , ali isto tako je mogao i Samsung da ubaci 3500,600 mAh bateriju pa nije na primer....

Pričamo o automatici (nema vremena ili ne želim da podešavam). I dalje ne kapiram šta fali snimku S7E u onim uslovima? Topovi i ona čuda sa svetlima šibaju, kakav bi snimak bio? Zvuk nema probijanja, uživo isto ne ide ravan snimak, baš tako je uživo, nisam snimao Anu Bekutu ***.

Brate, ne verujem sta citam :)

Ja ne znam da li trolujes ili samo vrdas ali sam si poveo pricu o kvalitetu zvuka a zvuk u tom S7E semplu bi bio ok da nema katastrofalnih distorzija i probijanja visokih tonova, nemoj da se vadis na non-bekuta zurku jer to skupo ozvucenje sigurno nije postavljeno da bi isporucilo baraz rdjavih zileta do usiju posetilaca :d

A sto se podesavanja tice pa i taj Samsung moze bolje kada mu se mikrofoni postave na low gain (valjda ima to podesavanje), ne mogu da razumem da je nekome tesko da pred ulazak u bucno okruzenje podesi to da bi dobio sto bolji snimak (dakle podesis jednom i to je to za narednih x casova dok si tu), mislim razumem ja da je danas jbni idiJot 21. vek, sve insta-sve auto ali sunce mu, ako se ovako nastavi ljudi za 10 godina nece znati da obavljaju osnovne zivotne funkcije bez ''auto moda'' smart pomagala :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno