Izvini, promakla mi je notifikacija da si odgovorio..Bio je uključen, ali me vidim neku promenu ni kad isključim.
edit: zapravo mi deluje još gore kad ga isključim.
Два питања за кориснике, пошто ћу вероватно један од ова 2 узети:
Знам да имају бољи ОЛЕД модели, али се ТВ узима у А1 уместо телефона, тако да је избор сужен. У сваком случају, на ТВ се везује Nvidia Shield Pro и барем наредних неколико година се неће везивати никаква конзола, тако да 120Hz из тог разлога није битан. И да - ТВ је постављен на зид који је до подне "осунчан".
- Има ли неко UP77003LB 50" или 55" и како ради HDR садржај? И ако неко гледа Eurosport 4K - каква је слика пошто је HDR HLG?
- Има ли неко овај најјефтинији ОЛЕД - 55А13LA? Вреди ли то чему?
Унапред захвалан на одговорима.

to je do signala. sad, da li je problem kod SBB-a ili kod Eurosport-a, pitanje je. žale se i u Hisense temi na ovo. možda da pitaš u SBB temiputem eon aplikacije imam Eurosport 4k, koji emituje HLG. Problem je što je slika katastrofa: nema dovoljno konstrasta, nijanse se ne vide... Bukvalno je lepša slika na Eurosport HD nego na tom 4K.
Skini ako nisi i zadnju foliju negde procitah da moze zbog nje biti problema sa burn in-om.Izvini, promakla mi je notifikacija da si odgovorio..
Zbun sa moje strane je nastao jer sam mislio da si slikao oba puta TV samo sa drugog inputa, tek sad vidim da je ovo drugo zapravo monitor.
Resenje je prosto, nazalost, geknulo ti je pozadinsko osvetljenje (odnosno segment istog) koji je zaduzen za plave piksele te zato sve ima plavu tintu. Jedino resenje je da ga otvoris i zamenis to...
A13 iako je entry level model po svemu je daleko bolji od ovog UP. E sad, ima i on mane u porednjenju sa uobicajenom B i C serijom ali si svestan i sam njih tako da ne moram da ulazim u to 😀 Steta je dati velike pare a ne imati 120hz panel i usb 2.1, ali sta je tu je..
Sto se tice refleksije, tu moram da te "razocaram" da ti niko ne moze pomoci. Ja sam bio ubedjen da ce moj C1 bolje hendlovati to od starog SM8600 zato sto ima veci brightness medjutim premaz preko ekrana je toliko reflektivan da je to solidan horor. Zena mi je u sali rekla klincu da mu je tata kupio veliko ogledalo za dnevnu sobu 😂
Ono sto je sigurno je da ako gledas taman sadrzaj moras da spustis roletne (ili sam ja previse picky). Ako gledas normalnu televiziju nece se to primetiti toliko. Kod mene je tv direktno na zidu naspram prozora i mogu da vidim komsije bukvalno, ovde dole na slici sam slikao radnu verziju kad smo ga okacili na zid previsoko 😀
Do prozora ima jedno 6 ili 7m.
Pogledajte prilog 334397
Edit: Kad smo ga postavili bolje/nize i skinuli foliju sa ekrana, cak je i odsjaj postao "cistiji" 😂
Pogledajte prilog 334402
A na ovoj refleksija na starom SM8600
Pogledajte prilog 334400
Na ovoj dole je refleksija na drugarovom b9 😀
Pogledajte prilog 334399
Mozda ti i nisam pomogao sa ovim slikama, ali u sustini od refleksije ne mozes da pobegnes (osim ako ne pricamo o high end QLEDu) i dokle god si spreman da spustas roletne ako gledas nesto bitno - nemoj da te to odvraca 🙂
Sve ovo stoji što je rekao kolega iznad za oleda, a ja cu ti dodati da znaš da su dijagonale od 50" VA paneli i da imaju bolji contrast ratio od 55 koja je IPS.Два питања за кориснике, пошто ћу вероватно један од ова 2 узети:
Знам да имају бољи ОЛЕД модели, али се ТВ узима у А1 уместо телефона, тако да је избор сужен. У сваком случају, на ТВ се везује Nvidia Shield Pro и барем наредних неколико година се неће везивати никаква конзола, тако да 120Hz из тог разлога није битан. И да - ТВ је постављен на зид који је до подне "осунчан".
- Има ли неко UP77003LB 50" или 55" и како ради HDR садржај? И ако неко гледа Eurosport 4K - каква је слика пошто је HDR HLG?
- Има ли неко овај најјефтинији ОЛЕД - 55А13LA? Вреди ли то чему?
Унапред захвалан на одговорима.
Ma ja ti kazem kao neko ko ima sve te televizore ispred nosa i ko kaze da ima razlike taj laze 🙂Vidim sada da ima i za 64k.. U principu magicni daljinski bih voleo da imam. Je l ga koristis kao primarni tv ili?
Sludeo sam se sa silnim modelima i recenzijama, skontao sam da ce ovo zavrsiti posao za gledanje tv-a, povremeno netflix i igranje pes-a i nba na soniju.. 😀
Ikonica sa utičnicom i kablom pretpostavljam da te upozorava da ne gasiš tv iz struje jer je u toku neki update. A zujanje probaj da rešiš tako što ćeš isključiti onu "fast boot" opciju u podešavanjima. Malo zujanje može da smeta, ali u većini slučajeva se ne smatra kvarom.Pozdrav,
Imam problem sa Lg tv-om, a to je da cujem neko zujanje kad je iskljucen. Ali to kad bas pridjem tvu i bukvalno stavim uvo uz tv.
Ocigledno dolazi od ovog kabla za struju.
Jedino sto me buni jeste ikonica (krug u kome se nalazi uticnica i kabl, i kao precrtano) nekad se pojavi kad ukljucujem tv, ali sam proverio ovaj kabl za napajanje, lepo je ubacen u tv
Posto sam tv uzeo pre 15tak dana, ne znam da li je ovo normalno ili ne.
Hvala unapred
Model je inace,
LG 50UP76703LB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari