A pre toga koji ROM si imao? Ja nemam takav problem, puni se bez problema.
Probaj na isti nacin da flashujes i AT&T-ov V30, valjda ti srpski jezik nije bitan. Pa da vidis da li ce ti problem biti resen.
Ljudi, koji je po vama (trenutno) najstabilniji i najbrzi rom. Pitam cisto da ne bi morao sada sve da ih testiram.
Koji stock ics koristis i kako si ga flesnuo? I jel ostaje ovaj root od Gb?
Znaci nema bagova i resetovanja. Kako radi jel mu fali jos rama?
Napredovao je Android dosta, sta vise videces i sam kad flesujes jer jedno je kad citas sta drugi kazu a sasvim drugo kad to i sam dozivis na svom fonu. Ja sam ozbiljno razmisljao da prodam moj telefon i kupim neki bolji ali posle ICS updatea nemam vise tu zelju jer telefon radi i izgleda kao neki drugi uredjaj.Ok probacu ga sutra ne mogu vise da gledam ovaj glupi dzindzer. Pa nek neko kaze da android nije napredovao za samo 2g. A jel moze istom metodom da se vrati na gb ako nesto lose krene. Zbog garancije
Nema na cemu, i ovom prlikom pozivam i druge da se jave i podele svoja iskustva u vezi sa ROM-ovima.Hvala puno na savetima. Hteo sam,naravno, da probam najnovije (4.2.2) ali ako je baterija tako losa bolje da odustanem. Trenutno sam na V28 i mogu reci da je posle dana drndanja i instaliranja raznih gluposti opasno poceo da koci pa sam ga oziveo factory resetom. Posle 2 godine sam se vratio androidu, pa sam malo ispao iz stosa 🙂
To je bio bug na GB verzijama pre 21e, ako nisi na 21e preporucujem ti da uradis update.E da baterija tj status ne mogu ni da vidim. Kad god udjem pise 10tak sekundi aktivno. Nesto se ovde silno zaglupilo
Ne zna se tacno kad ce izaci ali i kad izadje verovatno ce biti verzija 30A koju vec sad mozes da skines i flesujes, tako da ti preporucujem da ne cekas evropsku verziju vec flesas ovu koju sad imamo, stvarno radi odlicno.Pa oko 30 tak hiljada novi polovni mogu od 150e zavisi od garancije.
Jel zna neko kad izlazi ovaj ics za evropu da ga ne budzim
Prouci prvo ovu offline metodu a onda radi sve redom po slikama odavde i trebalo bi da ti prodje bez problema, na prvi pogled deluje komplikovano ali je zapravo veoma jednostavno.Pa krenuo da uradim flash al nece. Ako sta volim kod samsunga to je odin. Ovde konfuzija cela. Lg tool mi puca kad treba da raspakuje kdz a ona druga metoda koju si okacio nece. Upali update lg al kod provere kaze da je to ta verzija
Skini LG KDZ offline fix raspakuj i pokreni Automatic Offline Procedure i prati uputstvo ne mozes nikako da pogresis. Naravno pre toga moras da imas skinuti P920V28B_00.kdz koji ces da preimenujes u V28B_00.kdz, instaliran Lg usb driver i u meniju ukljucen usb debugging.Pa krenuo da uradim flash al nece. Ako sta volim kod samsunga to je odin. Ovde konfuzija cela. Lg tool mi puca kad treba da raspakuje kdz a ona druga metoda koju si okacio nece. Upali update lg al kod provere kaze da je to ta verzija
@dejanpb
I ja sam video na mobilnom svetu da je oko 170e,ali hunder rece da je oko 30 hiljada,pa ne znam ko je upravu... 😀
Skini LG KDZ offline fix raspakuj i pokreni Automatic Offline Procedure i prati uputstvo ne mozes nikako da pogresis. Naravno pre toga moras da imas skinuti P920V28B_00.kdz koji ces da preimenujes u V28B_00.kdz, instaliran Lg usb driver i u meniju ukljucen usb debugging.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari