Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nece brate ovo prijavljuje mi gresku prilikom pokretanju. Sve je taze instalirano. Zar ne postoji neki drugi tool. Na optimus 2x bese neki lagani flash

Ni meni ta skriptica nije htela da radi, prijavljivala gresku cim je pokrenem bas kao i tebi, zato sam ti dao link od teme gde ti je detaljno objasnjeno kako da manuleno podesis sve i onda ce da ti radi KDZ procedura za koju sam ti takodje dao link.

evo ide nekako sta da izaberem kod zemlje i jezika
da stavim koreja i engleski

Odradio sve sljaka daleko brze. Rekao bi kao l9 sa 3d kamerom. Jos da vidim da prenoci da vidim kako ce baterija da drzi. Nego ne znam dal da uradim factory reset da legne sve kako treba? I primetio sam da skeniranje memorije traje vecnost.

Odradio sve sljaka daleko brze. Rekao bi kao l9 sa 3d kamerom. Jos da vidim da prenoci da vidim kako ce baterija da drzi. Nego ne znam dal da uradim factory reset da legne sve kako treba? I primetio sam da skeniranje memorije traje vecnost.
Da to je inace bug da se skeniranje uspori ali se resava jednostavnim factory resetom tako da ti preporucujem da ga uradis kad vec imas taj problem.

Obavezno factory reset, ja sam ga tek juce odradio i telefon je poleteo. Nisam radio reset jos od 2.2. 🙂 Problem je bio taj sto je nakon update-a na 4.0.4 prestao da radi google talk, uopste nije hteo da ode online, isti problem je bio i sa Cerberus anti-theft aplikacijom.

Stvarno drugi tel al ipak fali rama. Hvala svima na linkovima i pomoci. Lepo ovo radi za ove pare

Odgledah sinoć Wreck-It Ralph u 3D na telefonu. Fantastično. 🙂 Koga zanima, neka pogleda.

Skinem na računar, pa ga prebacim na telefon. Ne vršim nikakvo re-enkodovanje.

Naravno. Telefon pušta FullHD bez imalo muke. Nisam probao ove od 8-9GB, ali verujem da mu ni oni ne bi predstavljali problem.

prvi put sam probao da flesujem telefon po ovom upustvu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287236
u toku instalacije pojavio se problem u povezivanju telefona sa racunarom... tu sam prekinuo i sada ne mogu da upalim telefon :d
ima li kakve pomoci ili da ga nosim u servis?
Mani servis, dobro prouci ovu temu i uradi unbrick proces, ako nesto nije jasno slobodno pitaj, neko ce ti odgovoriti sigurno, dosta nas je ovde brickovalo svoje telefone i uspesno ih vratilo u zivot,zato ne ocajavaj i samo polako..

Srecno 🙂

Mani servis, dobro prouci ovu temu i uradi unbrick proces, ako nesto nije jasno slobodno pitaj, neko ce ti odgovoriti sigurno, dosta nas je ovde brickovalo svoje telefone i uspesno ih vratilo u zivot,zato ne ocajavaj i samo polako..

Srecno 🙂
hvala na pomoci. uspeo sam da povratim telefon koristeci Recovery Phone u LGMobile Support Tool-u. sada imam verziju 2.3.5

Koliko vam u proseku traje baterija sa stock ICS-om,posto sam cuo da inace na LG 3D nesto mnogo kratko traje baterija(u proseku manje nego na vecini drugih android telefona,tj.traje samo nekoliko sati),ili to mozda nije tacno? 🙂

Koliko vam u proseku traje baterija sa stock ICS-om,posto sam cuo da inace na LG 3D nesto mnogo kratko traje baterija(u proseku manje nego na vecini drugih android telefona,tj.traje samo nekoliko sati),ili to mozda nije tacno? 🙂

Da se odmah razumemo da baterija na O3D nije sjajna ali daleko od toga da je losa, pre bih rekao da je kao i kod drugih telefona, meni u proseku na stock ICS izvuce ceo dan i navece bude na nekih 20-30%, a dan mi je kao i kod vecine sms, malo pozivi, malo surf, poneka igrica u pauzi na faxu i to je to, naravno WiFi stalno ON, data i GPS po potrebi...screen on time bude oko 3h, sto znaci da bi do potpunog gasenja bilo 3 ipo sata ako ne i malo vise...ali daleko od toga sto ti kazes da traje samo par sati, to je nebuloza...

I kod mene isto,traje mi duze na ICS. Sasvim solidno trajanje s'obzirom na velicinu baterije i sta sve mora da nahrani.24h bez problema kao i vecina ostalih.

Izašao finalni ICS za P920. Na xda postoje linkovi za V30A. 🙂

Da li neko mozda zna koja je bila maloprodajna cena ovog telefona kada je izasao,tj.pre 2god,bas me interesuje? 😀

Ja sam ga pre dve godine u VIPu platio 30k a secam se da sam malo posle toga video u jednoj prodavnici da je bio 60k sim free.
Uuu,pa i nije bio jeftin... :d Jos samo kad bi hteli ovi sa cynagenmod-a da mu urade CM10.1 bilo bi extra,a sigurno moze da ga "Podrzi",ima dosta losijih telefona,pa imaju CM10.1,npr Optimus Black,jeste da je jos nightly,ali ce verovatno da ga zavrse 😀

Uuu,pa i nije bio jeftin... :d Jos samo kad bi hteli ovi sa cynagenmod-a da mu urade CM10.1 bilo bi extra,a sigurno moze da ga "Podrzi",ima dosta losijih telefona,pa imaju CM10.1,npr Optimus Black,jeste da je jos nightly,ali ce verovatno da ga zavrse 😀

Iskreno mislim da je ovaj telefon jako podcenjen u odnosu sta nudi. Imam jako veliko iskustvo bar sto se tice telefona jer sam imao bukvalno svaki telefon bar mesec dana u rukama i mogu reci da je daleko ispred ovih plastikanera sto sad izlaze. Sa Ics na sebi telefon leti. Jes da mu fali rama al za ove pare nemam zamerke. Da l9 ima ovo kuciste i 3d kostao bi bar 350e. Ovako ovaj malisa je tek toliko losiji za taj ram i nista vise

Iskreno mislim da je ovaj telefon jako podcenjen u odnosu sta nudi. Imam jako veliko iskustvo bar sto se tice telefona jer sam imao bukvalno svaki telefon bar mesec dana u rukama i mogu reci da je daleko ispred ovih plastikanera sto sad izlaze. Sa Ics na sebi telefon leti. Jes da mu fali rama al za ove pare nemam zamerke. Da l9 ima ovo kuciste i 3d kostao bi bar 350e. Ovako ovaj malisa je tek toliko losiji za taj ram i nista vise
Bolje sto je podcenjen,manja mu je cena zbog toga :d
Nego,jel ima neko ubacen CM10,onaj trenutno najnoviji build? 🙂

Bolje sto je podcenjen,manja mu je cena zbog toga :d
Nego,jel ima neko ubacen CM10,onaj trenutno najnoviji build? 🙂

Poslednja verzija je cm-10-20130324-NIGHTLY-p920 ,ali ako zelis da flesas savetujem ti da sacekas novu verziju, sudeci po datumu poslednje verzije trebalo bi da izadje ovih dana. Od kad je izasao ICS nisam na CM, ali poslednji put kad sam bio baterija je bila jako losa...

Jel neko probao v30a, moj fon sa servisa dosao sa v28b i ovo je neverovatno, da kucnem u drvo, juce ujutru iskljucio punjac, evo jutros 64%, wifi ukljucen po potrebi, malo pisanja mailova, poruka, poziva, ne znam sta je ali ja pravo zadovoljan. Sta je novo na 30a, isplati li se updateovati?E da na ICS-u nema calendar widgeta, ima li negde onaj widget iz GB, hoce li raditi uopste?

Nazad
Vrh Dno