Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam na V30A. Jedino što sam primetio je da sada pritiskom na 3D taster može da se slika. Na V28B to nije moguće.

Znaci, nista specijalno, ne da mi se maltretirati, taman sam rutao i sve sredio, sto je najbitnije zadovoljan sam trenutnom situacijom.

A da li su sredili da bude jaci odziv displeja?

Meni malo slabije radi touchscreen... Mozda su i to ispeglali?

Par dana koristim bez uključene automatske orijentacije. I radi odlično touch. Izgleda da je to reseno u V30A.

Ima li neko resenje za calendar widget, treba mi onaj sto je biona stock GB.Do nedavno nisam uopste koristio kalendar,sad kad sam se navukao vise ga nema.Moze pomoc?

ljudi ja nemogu da nadjem link za v30a, imam v28 i radi super al bih probao ovaj, moze li neko da postavi link sa zip varijantom posto ne koristim onaj kdz. Hvala... 😀:d

Društvo posle nešto više od godinu ipo dana druženja sa ovim aparatom, danas sam se rastao sa njim i prešao na Nexus 4.
Tako da se odjavljujem sa ove teme.

Pozdrav!

^ Svaka čast! Čestitam na kupovini i da te Nexus 4 lepo služi. 🙂

Ima se moze se, neka je sa srecom. Ja koliko sam se napatio sa svojim O3D, tek sam sad poceo da uzivam, tako da ne zuri mi se, mada se oseti se da fali RAM-a do 1GB, ali moze se jos.

Ma i ja se napatio do izlaska ICS i konačno počeo da uživam i bio sam ubeđen da će mi u rukama biti još najmanje godinu dana, a onda supruga kupi N4 i tu sam prelomio u kratkom roku.

@Corvus kako si rootao v30a? Kontam veceras da se pozabavim ubi me ova neosetljivost touch-a na v28b

Isto kao V28B.

Sa touch-em je ista situacija kao kod V28B. Kada se iskljuci auto-rotacija, onda baguje.

Auuuu vidi stvarno, pa ja znam da mi je jedno vreme i na v28b radilo sve OK i onda problemi, a to je nakon sto sam ceprkao i ugasio auto rotaciju, nema veze, odradio sam update na v30a, ukljucio auto rotaciju i sad je sve OK. Nego, nisam nesto u zadnje vreme pratio xda, zna li se kad ce finalni ICS?

Ne zna se nista jos uvek. Bice verovatno uskoro.

Meni je, na zalost, iz cista mira prestala da radi dioda na Menu tasteru. Ne koristim to osvetljenje od kako sam na ICS jer mi se ne svidja podesavanje (da svetli svaki put kada dodirnem ekran). Ali probah pre neki dan i vise ne radi. Niti mi je telefon ispadao, niti se nesto dogodilo. Bezveze.

a Screen on si zaboravio?

Sledeci put ako budes ostavljao ostavi screen shot pocetnog battery ekrana, screen on screenshot, detaljni screenshot baterije kao ovaj sto si ostavio i na kraju napises 2G, 3G, pricao toliko i toliko, poslao poruka, surfovao, imao ukljucen sync (FB, twitter, mail) stalno ili nisi imao uopste internet itd.

Pricam zato sto je ovo neverovatan rezultat, a mogu se sloziti svi koji imaju telefon. Naravno ljudi koriste ovo kao smartphone, pa nikad nece moci da dobiju ovakav rezultat kao sto si ti dobio. Barem da znaju da nigde ne grese, kad vide da je neko dobio neki neverovatan rezultat, a imaju isti telefon.

Izašao je zvanični V30A. Možete izvršiti update preko LG-jevog softvera ili skinuti KDZ sa XDA i flahovati poznatim metodama.

Jel moze neko da mi objasni kako da instaliram aplikacije/igre na sd karticu? Telefon sam uzeo polovan i ima v30a i nije rutovan. Znaci nikako mi ne uspeva da bilo sta instaliram na sd, jer on onu njegovu memoriju vidi kao sd karticu, a sd kartica mi se pojavljuje samo kao folder "external sd" koji se nalazi u toj internoj memoriji. A ako ubacim 2-3 vece igrice, to ce mi popuniti memoriju i necu moci nista vise da instaliram. Hvala unapred

Ako neko misli da ima neka informacija u temi, verujte mi da nema. Upravo sam zavrsio sa citanjem cele teme.

Poslednja izmena:
^ To nije moguce. Ako igra sama ne instalira u ExternalSD, nije moguce to uraditi. Za starije Gameloft igre postoji patcher, ali vec godinu dana on ne radi na novijim naslovima.

Jel ima neka fora da se prevari sistem, tako da on "misli" da je sd kartica ta njegova interna memorija?

^ To ti je za promenu broja particije sa default na onu za SU760. I to samo da bi sistem video karticu. Nema to veze sa izmenom toga sto on zeli.

Ides 8, pa 10. Da bi otkljucao bootloader, a onda ubacio Custom recovery preko koga posle flashujes ZIP sa root-om.

Pretpostavljam da si pratio uputstvo i ubacio telefon u fastboot?

Hvala za link, ali nisam skapirao da te dve stavke treba da se ubace (a i mislim da mi nece biti jasno do daljnjeg...) pa sam pre toga okinuo josh par nekih i sad mi se telefon sam pali kad ga ugasim, ne znam da li ce biti josh nekih posledica, i nisam ni siguran da je root uspeo jer nikakvu novu superuser ikonu nisam dobio...

Nazad
Vrh Dno