Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a video snimanje, da li dalje po neki put secne u toku snimanja ?

Izgleda da je i to popravljeno, sad sam uzeo i mlataro malo telefon sa ukljucenim full HD snimanjem i nije stucno nigde, cak sam pustio i muziku da po njoj znam ako stucne al nije stucno.

Jel jos neko primetio ovo za slike?

-Kamera je dosta brža nego na GB.
-U aplikacijama se telefon ponaša živahnije, pogotovu kada je neko scroll-ovanje u pitanju.
-Igre tečnije rade.
-Odlično je odrađena optimizacija RAM-a. Ne znam koliko je memorije zauzeto (i ne zanima me), ali multitasking je odličan.
-Default launcher je odličan, tečno radi i poseduje puno mogućnosti.

To je ono što se sećam da sam zapazio. 🙂

Edit:
-Stock browser je odličan, daleko bolji nego na GB.
-Email aplikacija je fantastična. Unapredili su već odličnu aplikaciju.

Poslednja izmena:
Konacno, sad cu i ja da update-jem mog. Nadam se da je to sa snimanjem video klipova zaista reseno. 😀

-Kamera je dosta brža nego na GB.
-U aplikacijama se telefon ponaša živahnije, pogotovu kada je neko scroll-ovanje u pitanju.
-Igre tečnije rade.
-Odlično je odrađena optimizacija RAM-a. Ne znam koliko je memorije zauzeto (i ne zanima me), ali multitasking je odličan.
-Default launcher je odličan, tečno radi i poseduje puno mogućnosti.

To je ono što se sećam da sam zapazio. 🙂

Edit:
-Stock browser je odličan, daleko bolji nego na GB.
-Email aplikacija je fantastična. Unapredili su već odličnu aplikaciju.

U potpunosti ista situacija i kod mene, slikanje nosam mnogo isprobavao, ali video rekordera sam malo maltretirao i kosto bo rekli stari radi ko singerica, za sada je super, kao da imam drugi fon, a da nezaboravimo i bateriju, ovo sad je vec prihvatljivo, ko je ceko, taj je i doceko, isplatilo se

Acura napravio ROM zasnovan na P920 V28B, ali u partition layout-u SU760 V30A porta. Tako da je na tom ROM-u sistemska particija za aplikacije dobrih 2GB.

Nije isti princip, to je bio princip za ubacivanje bernies files i CM10, za flesanje KDZ ako si na GB postupak sa svim slikama mozes naci na ovoj temi , kad otvoris videces da je sve lepo objasnjeno i naslikano tako da ne mozes da pogresis.

ICS KDZ skini sa ove teme

Hvala puno za uputstvo i linkove ali ne vredi ne mogu da izblokiram LGMobile Support Tool mi se upali kada idem na 'normal web upgrade test' pa 'upgrade start' iz R&D test tool-a pokushao sam i da ga izblokiram iz host file-a ali ponovo se aktivira :/

Poslednja izmena:
Nije isti princip, to je bio princip za ubacivanje bernies files i CM10, za flesanje KDZ ako si na GB postupak sa svim slikama mozes naci na ovoj temi , kad otvoris videces da je sve lepo objasnjeno i naslikano tako da ne mozes da pogresis.

ICS KDZ skini sa ove teme

Hvala puno za uputstvo i linkove ali ne vredi ne mogu da izblokiram LGMobile Support Tool mi se upali kada idem na 'normal web upgrade test' pa 'upgrade start' iz R&D test tool-a pokushao sam i da ga izblokiram iz host file-a ali ponovo se aktivira :/

I ja sam imao isti problem, probaj ovako, kad instaliras onaj prvi program, pa stikliras "on" kao na slici, pokreni onaj program koji je u pocetku naveden da simulira vezu sa netom, nemogu da se setim napamet ali ima tri cetiro reci. Nakon toga ce ti se sam pokreniti onaj programcic gde stikliras kdz gile i ides na normal web ...... probaj ovako trebalo bi da upali

Rom je odlican, kao da je novi telefon. Mnogo se brze boot-uje nego pre, takodje nema vise problema sa seckanjem prilikom snimanja video klipova. FM radio aplikacija ne radi vise, ali nisam ga bas ni preterano slusao.

Ako imas i dalje problem sa LGMobile Support Tool skini LG KDZ offline fix i prati uputstvo ja sa njim flesujem kdz metodom.

Na linku koji sam ti dao imas delic gde pise "How to prevent LG Mobile Support Tool update" kad tu kliknes odvesce te na ovu [TEMU] gde je sve slikovno objasnjeno kako da podesis Small HTTP Server tako da ne dozvoli LG Support Tool-u da ode na net, kada ga podesis ponovo pokreni KDZ metodu i trebalo bi da prodje bez problema.

Srecno 🙂

Izbaci li još nekome FC kada u Tapatalk-u pokuša da pogleda YouTube video?

Ma nije. Tapatalk sam kupio, update-ovan je na poslednju verziju. Gde baš meni da se padnu toliki bagovi, pa da sve ja moram da tražim rešenje. :-D

Ja imam narodnu verziju 2.4.10 i radi odlicno 😀 probaj i ti 😀

Do juče mi je normalno radio. Izgleda da posle Factory reset-a ne radi. :-\

Ja se izvinjavam ako je je vec napisano, ali nisam pronasao... Da li za ovu KDZ metodu treba telefon da bude root-ovan (za CWM mi je jasno) i imam instaliran stock GB. Malo sam ispao iz fazona.

Ne treba root.

P.S. I ja se uhvatio u kolo i instalirao ICS za sad samo reči hvale!

Za KDZ metodu nije potrebno da telefon bude root-ovan. To je fabričko flashovanje, kao zvaničan update.

Hvala vam puno na odgovorima.

Drugari na koji nacin da i ja odradim ICS.

Trenutno imam GB instaliran ThiaiZO3DV2.8.
Samo preko KDZ-a?
Ja bih odradio preko CWM (install zip), ali sam citao da je bilo nekih soft-brickova kad su tako radili...

2.4.12 je imao problem sa YT, ispravljeno u 2.4.13

Znam, ali meni sada nece ni u poslednjoj verziji (2.4.13). Juce radilo, danas nece. I YT i TT izbace FC istovremeno. Downgrade-ovah za sada na 2.4.10 pošto je kod njega posebno YT playback. I tako radi.

Poslednja izmena:

Samo preko KDZ-a?
Ja bih odradio preko CWM (install zip), ali sam citao da je bilo nekih soft-brickova kad su tako radili...

Mozes preko ZIP-a, ali pre toga sve obrisi iz telefona i formatiraj sve particije. Pa tek onda flashuj ZIP.

Znam, ali meni sada nece ni u poslednjoj verziji (2.4.13). Juce radilo, danas nece. I YT i TT izbace FC istovremeno. Downgrade-ovah za sada na 2.4.10 pošto je kod njega posebno YT playback. I tako radi.

Wipe-uj aplikaciju iz TB, pa je obrisi ili FS i clear data iz app managment-a, uninstall, pa probaj da je instaliras ponovo i vidi...

Wipe-uj aplikaciju iz TB, pa je obrisi ili FS i clear data iz app managment-a, uninstall, pa probaj da je instaliras ponovo i vidi...

Sve sam vec to uradio. I clear data i uninstall. Isto i na YT aplikaciji sam to uradio. I isto. Neće me nešto ovaj ICS. 😀

Sacekaj JB, mozda se ispravi 😛

I to što kažeš. Ali ipak ću sačekati Key Lime Pie, da svi problemi budu sigurno otklonjeni. 😀

Taman da das tako ispravan telefon trecem unucetu za 15i rodj. 😀

Naravno. Mora se nešto preneti na naredne generacije. 😀

Samo preko KDZ-a?

U brzini sam ti odgovorio malopre. Sad se setih, ne mozes samo zip da flashujes. Moras da menjas boot da bi ti se podigao ICS. Najlakse ti je preko KDZ metode da odradis upgrade.

Nazad
Vrh Dno