Možeš. Samo ga preimenuj u V28B_00.kdz
Zaglavio sam u boot loop:lupko:
Imao sam ja problem sa recovery loop-om na drugom telefonu, ali sam ga nekako resio
Ne pomaze restore. U mom slucaju bilo je potrebno da se ubaci skroz drugi CWR. Znaci ne isti, ne druga verzija, nego skroz drugi. Pokusao sam opet da vratim najnoviji CWR za moj telefon i opet je upao u recovery loop. Flashovanjem drugog CWR, telefon je opet proradio. Inace radi se o Galaxy mini 2 telefoncicu i pre koji dan sam mu ubacio ICS.Kako si resio? Ja sam pokusao i restore koji sam malopre napravio al dzabe, opet ode u recovery.
jel mogu sada to da odradim, jel mogu da ga ugasim pa opet u recovery mod, sta da mu sad radim
Mozes,restartuj telefon,udji u recovery,wipe data/cache (factory reset),iskljucis fon iz recovery-a,i normalno ga ukljucis...jel mogu sada to da odradim, jel mogu da ga ugasim pa opet u recovery mod, sta da mu sad radim
Imas ovde na 56 strani kako se unbrikuje LG O3D,meni se to isto desilo,i lepo sam napisao kako da se unbrikuje korak po korak!!!!!pokusao sam i sa brisanjem cesha i data ali neće, probao ponovo da instaliram ali i tako neće, probao sam i restore predhodnog GB, koji sam sačuvao, ali neće ni to, ako mora unbricking kao sto masinac kaze ugasio sam ga jer sam sa engleskim na ratnoj nozi, a kad uključim prevodioca, onda još gore ispadne, da li moze neki tutorijal na našem izvornom srpskom jeziku, bio bih vam zahvalan, treba mi tako kad sam konj pa guram glavu gde netreba i bez predhodne detaljne provere celog postupka. Unapred hvala, a sutra moram da vadim fleke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari