Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve jasno, nisam rootao ali nisam nikad formatirao sistemsku particiju, kako cu to uraditi? Ovo ostalo sam vec radio ali cu probati ponovo. Probao sam i bez instaliranja aplikacija, nije pomoglo. Kad sam se zalio servisu da imam problem dali su mi novu bateriju, par dana je bilo OK, posle je nastavilo po starom. Probati cu jos jednom pa ako ne bude OK nazad na servis. Hvala za savete.

Jako se prosto root-uje. Na XDA, u Optimus 3D sekciji, imas program pod nazivom Megatron. Na računaru skines, otpakujes, pokrenes "run.bat", ukljucis USB Debugging na telefonu i povezes na racunar. On će sve sam da odradi (i pritom ti restartuje telefon 3-4 puta).

Nakon root-a, kako bi instalirao ClockworkMod Recovery, prati ovo uputstvo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482713

Nakon ubacivanja ClockworkMod-a, udji u recovery (piše ti u uputstvu kako), onda odaberi Mounts & Storage, pa Format /System. I potvrdi.

Tada je telefon kompletno bez sistema. KDZ metodom instaliraj novi 21E.

I nadaj se najboljem. 🙂

OK, hvala, rootao sam i prije sa megatronom, to znam, nisam ovo dalje znao kako ide, hvala puno za pomoc. Nadam se da ce upaliti ako ne pravac servis.

Drustvo jel postoji mogucnost da se instalira camera apk sa ics verzije korejanca, ako moze onda kako, ili ako vec imate ili znate za neku dobru alternativu. Imam fabricki rom i telefon mi je ukorenjen, a nervirame ova trenutna cameta app, stalno pri snimanju videa secka, pozdtav svima.
Niko nista na moj post, jel to znaci nemogu nista da popravim ilii..snimo bih malo moju decicu, al me uzasno nervira seckanje, tako da ako znaze neku caku javite, pozdtav

Ne postoji mogućnost da instaliraš kameru sa ICS-a iz brojnih razloga.
Probaj da prebacis da ti snima na eksternu memoriju, umesto na internu. Možda neće kočiti. Kod mene nema nikakvog kočenja, tako da ne znam i čemu se radi.

Ovako, zelim da instaliram jb paranoid i stigao sam do faze kad treba da flesam bootloader, i tel mi prepoznaje driver 4430, ali nece u silver logo, nego mi izbaca korean s/w, da li je neko imao ovaj problem?

Ne postoji mogućnost da instaliraš kameru sa ICS-a iz brojnih razloga.
Probaj da prebacis da ti snima na eksternu memoriju, umesto na internu. Možda neće kočiti. Kod mene nema nikakvog kočenja, tako da ne znam i čemu se radi.

I ja sam sa stock romom imao istih problema sa kamerom kad snimam u full hd-u sa svim verzijama od v21a do v21e, problem sam resio tako sto sam prestao da snimam klipove mobitelom :crash::wall: Probao sam sve kako si mi rekao i situacija je nepromenjena, evo danas se vec par puta restartao, nosim na servis nema mi druge. Hvala na pomoci, ali toliko o tome sto su problemi koje sam naveo minorni i lako resivi, a znam jos barem dva ili tri slucaja u mom okruzenju koji pate od slicnih problema sa O3D, statistika je cudo ,)

Е брате и вама да сване😀

Ja sam potpuno digo ruke da će ikada izaći ICS i taman sam rešio da se rastanem sa mojim O3D. No rastanak će izgleda ipak malkice sačekati:exploder:

Jel ovo sigurna vest, jel vec moze da se ubaci, malo pojasnite, i ja sam moj vec stavio na transfer listu, ali ako vec izlazi ics......

Već se sprema key lime pie, a ovi izbacuju ICS... Bruka... Nadam se da su se opametili, mada posle onoga sa o2x, ovim telefonom i proizvodnjom N4 koju su uhebali, taj koji opet kupi LG, taj nije normalan...

Sta bi na kraju s pricom o apdejtu na ICS jel ima ili nema, ostavio sam fon na servisu pa ne mogu da pratim on the face of the place? Ma LG-u bi bolje bilo da stavi kljuc u bravu na proizvodnju mobilnih telefona, ne ide ih brate, a i oni valjda nece da ih krene, ako imaju sta patenta nek fino rasprodaju i nek se vrate video rekorderima i mikrotalasnim.

Navodno ce biti u toku ove nedelje ili sledece. Svi cekamo sa nestrpljenjem. 🙂

Ooo vido ti LG, konacno se setili 😀 nadam se da nece opet biti laz kao milion puta pre i da ce ROM biti dobar 😀 ..takodje malo bolji battery life ne bi skodio 😀

Ne volim unapred donositi zakljucke ali poucen situacijom oko o2x i ICS-a samo se nadam da ga nece sklepati tek toliko da se kaze da ima ICS update,bas me zivo interesuje na sta ce sve ovo izaci.Cekamo,cekamo...

Ko na stadionu, kad nastane muk na tribinama, a daj boze da se desi ona situacija kad je komentator rekao: "nema vise vremena za bilo sta......", a onda pada gol pred sudijski zvizduk, te i mi dobijemo taj famozni ICS, smorih se cekajuci

Ja sam resio da dok cekam flesnem novi CM10, verzija od prekljuce i mogu vam reci da je odlican, jako brz i smooth, tako da sam veoma zadovoljan 😀

Auuu prokleti LG ,jos nisu izbacili zvanicni ICS,ljudi nečekajte LG,flešujte CM10 ko nemože da proda mob,ko može neg ga prodaje, prokleti LG nezaslužuje ovakve kupce.Pa pre ću ja dočekati JB na mom Alcatelu 997D nego što će LG izbaciti ICS za O3D 😡

Tijanic nije dozvolio, moraju da plate rtv pretplatu, ako nista bice objavljeno u sledecem broju casopisa "Trece oko"

Opa! A sinoc sam proveravao i samo je ucitavao ispocetka. Odlicno. Sada ce svi problemi sa ICS ROM-ovima biti reseni. 🙂

Nazad
Vrh Dno