Šta je novo?

LG Optimus 3D

Izvršena je kompletna reparticionizacija (što sam i očekivao). I tabela particija se razlikuje čak i od SU760. Niko još uvek nije skupio hrabrost da ga flashuje. Ali biće u toku dana. :-D

Ipak nije izvrseno reparticionisanje, iste su particije kao na GB. iodak flashovao i kaze da super radi, jako tečno. Ja sam skinuo ROM i čekam da mi se telefon napuni, pa ću da ga flashujem. :)

Evo, ko želi da proba flash iz CWM-a: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39011672&postcount=2857
Ko je na GB-u ili CM-u, može da proba. Pre toga - backup.

Poslednja izmena:
Ja se trenutno vracam sa Ics xbsall v6 na GB v21e, skinuo sam P920V28B_00.kdz pa me intersuje da li da ga flesijem kdz metodom?

Možeš. Samo ga preimenuj u V28B_00.kdz

evo upravo skidam file, moze ukratko instrukcija kako ga flashovati iz CWM/a

Prekopiras ZIP fajl na karticu, udjes u CWM i odaberes Install ZIP from card, odabereš taj ZIP i potvrdiš. I to je to.

Mada kažu da bi valjalo da se odradi factory reset nakon flashovanja. Tako da odradite backup interne kartice pre nego to da uradite.

Edit: Ko flashuje ZIP metodom, evo odmah i root-a za njega.

-Skinite dva RAR fajla iz attach-a, otpakujte ih da dobijete ZIP (Morao sam da ga podelim da bi ih stavio u attach).
-Flashujte ZIP fajl isto kroz CWM nakon flash-a ROM-a.

Zaglavio sam u boot loop:lupko:

Samo odradi factory reset iz recovery-ja.

Prilozi

• Za 28B ZIP metoda.part1.rar
    1,000 KB · Pregleda: 13
  • Za 28B ZIP metoda.part2.rar
    791.9 KB · Pregleda: 14
Poslednja izmena:
Da li je moguce da smo docekali :D i kakvi su utisci? jel neko flesao? pricajte ljudi...

Ja sam upravo isfleshovao KDZ metodom, ali nemam IMEI. Kao kod portovanog ICS-a.

Flesovao sam kdz metodom, i ne mogu da verujem koliko brzo radi:banana:
2013-03-11-17-34-26.jpg2013-03-11-17-34-41.jpg

da li si flesho na ics ili na gingerbread, ja sam flesho bin na gingerbread v21f uredno IMEI vidi, probaj sa lg tools vratiti IMEI..

za sada sam primjetio problem sa 2g mrežom??? malo se čudno ponaša krene pa stane pa kaže nema vezu.

Ja sam flesovao preko CWM i za sad lepo izgleda ali problem je sto me ne pita za PIN code pa nemam mreze...i nekako mi laguje, mozda zato sto sam na 1.25 bootloaderu.

EDIT : Posle prvog gasenja vise ne pali system, samo ide u recovery...ista stvar i kad flesujem CM10 :D

EDIT2: msm da sam ga brickovo :D

Poslednja izmena:
Ja sam isao ovim redosledom: Bio mi je instaliran xbsall V6 room, vratio sam gb bootloader uz pomoc [All-In-One][P920] programa onda flesovao bootv21e uz pomoc LGFlashTool onda flesovao V21E_00.kdz kdz metodom uz pomoc LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix programa i na kraju flash V28B_00.kdz kdz metodom.Za sada radi bez problema, nisam primetio nikakav problem sa 2G mrezom.

Kako si resio? Ja sam pokusao i restore koji sam malopre napravio al dzabe, opet ode u recovery.
Ne pomaze restore. U mom slucaju bilo je potrebno da se ubaci skroz drugi CWR. Znaci ne isti, ne druga verzija, nego skroz drugi. Pokusao sam opet da vratim najnoviji CWR za moj telefon i opet je upao u recovery loop. Flashovanjem drugog CWR, telefon je opet proradio. Inace radi se o Galaxy mini 2 telefoncicu i pre koji dan sam mu ubacio ICS.

znaci da su ipak cekali zikinu sarenicu, hahahahaaaa! instalirao sam rom preko lg flash toola, bio je na officijalnom 2.3.5 i direktno na 4.0.4, radi lepo cak je i podesavanja zapamtio

zanima me jesam li mu j...k.... instalirao sam preko CWM, isao na rebot new ili kako već pise pokrenuo ga ali mi već 45 minuta na ekranu stoji samo logo LG-a, ako moze brz savet ili sta već, nije zvaka za seljaka

Ako si stavljao novi rom, treba da odradis:
wipe data/factory reset
wipe cache partition

Sa ovim ti naravno ode sve sa telefona :)

jel mogu sada to da odradim, jel mogu da ga ugasim pa opet u recovery mod, sta da mu sad radim

slusaj, moras prvo da unbrukujes tel i najbolje da ides na xda pa tamo procitaj kako se instalira novi room al pvo instaliraj v21a pa onda ovaj i skidas .bin fajlove i to ti je metoda preko lg flashtool-a.

pokusao sam i sa brisanjem cesha i data ali neće, probao ponovo da instaliram ali i tako neće, probao sam i restore predhodnog GB, koji sam sačuvao, ali neće ni to, ako mora unbricking kao sto masinac kaze ugasio sam ga jer sam sa engleskim na ratnoj nozi, a kad uključim prevodioca, onda još gore ispadne, da li moze neki tutorijal na našem izvornom srpskom jeziku, bio bih vam zahvalan, treba mi tako kad sam konj pa guram glavu gde netreba i bez predhodne detaljne provere celog postupka. Unapred hvala, a sutra moram da vadim fleke

pokusao sam i sa brisanjem cesha i data ali neće, probao ponovo da instaliram ali i tako neće, probao sam i restore predhodnog GB, koji sam sačuvao, ali neće ni to, ako mora unbricking kao sto masinac kaze ugasio sam ga jer sam sa engleskim na ratnoj nozi, a kad uključim prevodioca, onda još gore ispadne, da li moze neki tutorijal na našem izvornom srpskom jeziku, bio bih vam zahvalan, treba mi tako kad sam konj pa guram glavu gde netreba i bez predhodne detaljne provere celog postupka. Unapred hvala, a sutra moram da vadim fleke
Imas ovde na 56 strani kako se unbrikuje LG O3D,meni se to isto desilo,i lepo sam napisao kako da se unbrikuje korak po korak!!!!!

Nazad
Vrh Dno