Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala na odgovoru.
A preko KDZ-a ne treba da se menja booht? Samo se poveze sa kompom i uradi update.

I nema veze sto je root-ovan?

On će sam promeniti boot kada se flashuje KDZ metodom. Nije bitno što je sada root-ovan, nakon flashovanja KDZ metodom više neće biti. Moraćeš ponovo da ga root-uješ.

Na linku koji sam ti dao imas delic gde pise "How to prevent LG Mobile Support Tool update" kad tu kliknes odvesce te na ovu [TEMU] gde je sve slikovno objasnjeno kako da podesis Small HTTP Server tako da ne dozvoli LG Support Tool-u da ode na net, kada ga podesis ponovo pokreni KDZ metodu i trebalo bi da prodje bez problema.

Srecno 🙂

Izgleda da ce sve uspeti na drugom kompu sa XP-om samo me josh zanima kako da udjem u recovery mod (home+volume up+power ? ) da uradim back-up stock rom-a i da li se .bin i onaj drugi fajl stavlja na root interne memorije ili na sd karticu ? Hvala josh jednom 🙂

U Recovery se ulazi držanjem Volume Down+3D button+Power. Bin i fls ti stoje ne računaru.

Instalirao sam ICS ovom metodom, i nemam mreze ni IMEI. Pu... Moze li sad pomoc kako to da sredim... 🙁

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39170315&highlight=imei#post39170315

tj. ovako
1. Reboot recovery
2. install this zip: http://d-h.st/x7t
3. install bootloader from this thread
4. [optional] install root: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1903752
5. [optional] for better performance install iodak's kernel: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2069166
6. reboot and enjoy

nisam odradio samoo 4, 5, 6, sto nema veze sa mojim problemom...

Rekoh ti da ne instaliras ZIP metodom... Flešuj KDZ metodom, možda ti se vrati IMEI. Ako se ne vrati, idi repair preko LG Support Tool-a. Vratiće te na 20/21E, ali makar će ti biti funkcionalan telefon.

Imam update. 🙁

Isao sam preko fona na factory reset zatim mi se resetovao fon, i sada ulazi samo u CWM. Rekoh da ponovo odradim wipe data pa wipe cache, odradio sam i wipe dalvik.

Odradio ponovo instalaciju ICS i sad mi se pri reboot vraca u CWM. Iznad crno-belog LG znaka pise "booti: mmc_read 0x53a213"

Nesto me komp zeza, nemam instalrine ni LG Support Tool ni drajvere.. Zato sam trazio metod koji radi sve reko fona.

Da l bi pomoglo da prebacim na SD (preko citaca kartica naravno) ThiaiZO3DV2.8BetaGB , i da to fleshujem?

Ako si flešovao Bootloader iz uputstva koje si postavio, onda ne. Neće ti bootovati nijedan GB ROM.

Da li je moguce da ne mogu da odradim update KDZ metodom zato sto imam 64bit OS? Problem sa instalacijom omap4430

Bas tako sam i mislio... 🙁

Znaci moram da instaliram LG Support tool, pa preko njega da KDZ ubacim ROM.?

Nisam razumeo kako da odradim format system (to pojavljuje na LG Flash tool-u, posto ga nema u CWM?)

Da li je moguce da ne mogu da odradim update KDZ metodom zato sto imam 64bit OS?

Nije. Ja imam 64bitni sistem i radi bez problema.

Bas tako sam i mislio... 🙁

Znaci moram da instaliram LG Support tool, pa preko njega da KDZ ubacim ROM.?

Nisam razumeo kako da odradim format system (to pojavljuje na LG Flash tool-u, posto ga nema u CWM?)

Pogledaj uputstvo ka postu na XDA koje sam postavio.

Format system radiš preko CWM. Nalazi se u Mounts and storage, pa Format system.

Takodje update uspeo posle drugog puta, jednom se zapucao na 6% 🙂 Hvala puno drugari !!! ICS se topi po telefonu 🙂))
SnapPea screenshot20130316004059.png

Primetio sam prvi bag...

Nisam mogao da gledam 3D film. Life Of Pi HSBS, na GB je sve lepo radilo, sada na ICS topi frejmove, i zastajkuje...

Ne znam da li se jos nekome to desava?

Primetio sam prvi bag...

Nisam mogao da gledam 3D film. Life Of Pi HSBS, na GB je sve lepo radilo, sada na ICS topi frejmove, i zastajkuje...

Ne znam da li se jos nekome to desava?

Koji player koristish ? Mozda je zbog toga, MX Player je jedan od boljih imash ga free na marketu.

Offtopic: Gde skidate SBS filmove? Ugasili source odakle sam ja skidao. Molim odgovor na PM.

V28 je beta ROM i ima solidno bagova. Neki su zanemarljivi, a neki i nisu. 🙂

Poslednja izmena:
Ne znam da li MX player moze da pusta 3D filmove. Za 3D koristim njegov fabricki plejer.

A inaze za ostale filomve BS, on mi je nekako najbolji...

Pretpostavljam da taj ROM bez problema radi i na P920. Pitam se da li su reseni bagovi iz V28... Verovatno ce za koji dan i za P920 da izadje V30.

^Flashuj kdz ili bin+fls preko LG Flash Tool-a i vratiće ti se IMEI.

Zašto si uopšte flashovao 21G posle 28B? Nikakve bitne fixeve ne bi dobio u odnosu na 21E.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da vratim bekapovani ics v28b, vratila se i mreza ali IMEI nije moj kako da vratim stari?
Edit:vratio sam orginalni IMEI :happy: sad cu da budem miran neko vreme dok ne napravim opet neko s.... :type:

Poslednja izmena:
Desava li se jos nekome da kada stavlja telefon da se puni fon sam digne bateriju na 100%, i ne puni? Kad ga iskljucim sa punjaca posle nekog vremena se na stari procentat.

Na GB sam imao foru da (i to se odjednom pojavilo) da kada je telefon zaagrejan da nece da puni, tj. ukljucuje i iskljucuje punjenje non stop. Ne znam da li je vezano sa tim?

Desava li se jos nekome da kada stavlja telefon da se puni fon sam digne bateriju na 100%, i ne puni? Kad ga iskljucim sa punjaca posle nekog vremena se na stari procentat.

Na XDA su prijavljivali to. Jesi li stavljao wkpark-ov bootloader?

A pre toga koji ROM si imao? Ja nemam takav problem, puni se bez problema.
Probaj na isti nacin da flashujes i AT&T-ov V30, valjda ti srpski jezik nije bitan. Pa da vidis da li ce ti problem biti resen.

Nazad
Vrh Dno