Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kako mislis kao na pixelima ? Sve je portovano sa pixela, mislim da je i kamera. Najbolje nadji temu na xda pa baci pogled. Ja sam na starijoj verziji, vidim da sada ima i v6, nego me mrzi da flesujem opet i ova sljaka lepo.

Cuo sam da ima neka pixel kamera na kojoj se HDR+ ne ceka uopste. Evo stavio sam pixel rom,vidim da se na ovoj ceka kao i ranije,a i slike su vidno losije nego sto su bile na stock romu.

Hmmm. Ne bi trebalo da je tako. Skini onu modovanu kameru i drži je na hdr auto

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pokusacu.

Cudno mi je bilo, dok se instalirao rom, uopste nije bila aroma instalacija (iako pise na temi da jeste), vec je samo ispisalo nekoliko redova i trazilo reboot. Onda je twrp prijavio da nema os-a, ali posle reboota je sve normalno proslo.

ps. Jel moze da se ukljuci procenat za bateriju,nigde ne nalazim,ili sam slep...

Pa i kod mene se ceka hrd, mislim da to tako mora. Vise je to do hw nego sw ?! Mislim da na 6p mnogo brze to odradi.

Nisam znao :) Ma meni to i ne smeta, obicno slikam par slika pa nek on odradi to u pozadini koga briga. Doduse ja nisam merodavan za kameru, jer slikam nesto jednom u mesec, ako i tad.

Uz onu modovanu kameru se ne ceka, okida u trenutku.
I to ima limit naravno, ne mozes okines 10 slika u 10 sekundi *** :)

Mislio sam na okidanje, a ne processing :)
Okidanje se ceka, pa cu naci tu modovanu gde se ne ceka.

camera NX tražiš, i slikaš sa hdr auto. ali imaj u vidu da će ipak neke stvari biti lošije nego na full hdr on.

Da biće lošije ali isto tako mislim da su na hdr auto slike malo svetlije. Verovatno svetlije ali malo lošijeg kvaliteta što meni odgovara

@fkloznica pa to možeš da dobiješ i sa hdr on, imaš sad slajder za brightness u viewfinderu :)

@Miksat zavisi... ako hoćeš odličnu kameru da. ako hoćeš dobar softver i podršku da. ako ti treba jaka baterija i ne baš :)

Poslednja izmena:
Poručih pre mesec dana ringke slim sa ebay zvanične prodavnice i nije stiglo. Danas dobio refund uz napomenu da se paket izgubio...
Nego, da li je neko naručivao ringke ili spigen case sa aliexpressa da mi pošalje proveren link na PM? Ima li možda negde kod nas da se nabavi spigen / ringke za 5x (po normalnim cenama)?

Sent from my Nexus 5X

Jel zna neko u cemu je problem sto gubim recovery posle restarta? TJ. tek sam otkljucao bootloader ,instalirao recovery(twrp 3.0.2.2) ,kako i stoji u upustvima na xda.U pocetku mogu da udjem u recovery,onda restartujem tel,digne sistem.Gasim tel i ponovo pokusam da udjem u recovery,ali nece,pise mi no command...

Moraš da izbrises neki sistemski fajl koji pri svakom restartu vraća stock recovery. Zaboravih kako se tačno zove

Ili da ga jednostavno rootuje :) supersu to odradi onda

Od muke probah root i sad hoce :) ,kad vidim da si i ti napiso :) . Hvala ;)

@Edit Jel ovaj vendor.img mora da se flesuje prilikom install roma ili samo u nekim slucajevima i jel moze preporuka za neki kernel sa pure nexus romom ?

Poslednja izmena:
Vendor treba da je syncovan sa build numberom roma. Ako si sad flešovao januarski vendor n4f26j onda si sa njim miran za sve romove koji su rađeni na januarskom buildu.

Vendor treba da je syncovan sa build numberom roma. Ako si sad flešovao januarski vendor n4f26j onda si sa njim miran za sve romove koji su rađeni na januarskom buildu.

Aha ,ono sto mi je doslo uz stock verziju roma :) .Ok,shvatam sad.Uglavnom flesovao pure nexus,i za sad mi je osvezenje u odnosu na stock i novu :)

Sto nisu sigurni za povezivanje sa racunarom?

https://plus.google.com/+BensonLeung/posts/HakwCMmd346

Problem occurs when you connect a USB Type-C-enabled device such as a phone to a USB Type-A port on your laptop or hub. The USB Type-C phone may be specced for 3 amps of power, while the laptop's USB port, like most Type A chargers, can deliver only 2 amps or less. With a 56K Ohm resistor and the right components on board, a standards-compliant cable will make sure that the client tries to draw only as much electricity as the host can provide.

A poor-quality wire, however, fools the phone into thinking that it's connected to a 3-amp- capable power source. When the phone tries to draw 3 amps, it can cause permanent damage.

Zna ti on to,nego je pitao sto adapteri nisu sigurni,ne kablovi.Inace,kupio sa adapter,i radi bez problema sa kompom.Jos mi nista nije crklo :) .

https://plus.google.com/+BensonLeung/posts/HakwCMmd346

Problem occurs when you connect a USB Type-C-enabled device such as a phone to a USB Type-A port on your laptop or hub. The USB Type-C phone may be specced for 3 amps of power, while the laptop's USB port, like most Type A chargers, can deliver only 2 amps or less. With a 56K Ohm resistor and the right components on board, a standards-compliant cable will make sure that the client tries to draw only as much electricity as the host can provide.

A poor-quality wire, however, fools the phone into thinking that it's connected to a 3-amp- capable power source. When the phone tries to draw 3 amps, it can cause permanent damage.

Koliko bese isporucuje USB 3.0 na racunaru, 1.5A? Pretpostavljam da u povezivanju sa racunarom ne treba ostavljati telefon duze vreme povezan u tom slucaju.

Zna li neko kako da namestim da mi settiings menu bude crne boje?

Nazad
Vrh Dno