Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pozdrav, ubacio sam najnoviji pure nexus i elemental x sa darkspice podešavanjima. Uz to pre neki dan mi je crkao i skener otiska za prst. Od tada mi se baterija nenormalno brzo troši dok se ne koristi telefon. Sinoć sam zaspao sa 80% sada imam 12%. Do čega tu može biti problem?

Moj se samo puni. U svakom slučaju, bruka je to što je sebi LG dozvolio. Ne verujem da bih ikad više kupio neki LG telefon.

Ево поједоше се што нећеш...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sta je to dozvolio ?

Da na svim g4 crkava ploča, da na g3 puca na svakom lajsna npr. Nadam se da neće biti ista priča na 5x kao sa g4.

A šta ću ja sa Huawei Nexus 6P i LG Nexus 5X ?
Na oba isti problem [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sta da kazemo sa samsung ,koji je note 7 povukao iz prodaje,to se nikad desilo nije.Imali su i oni problema sa lajsnama na nekim ranijim modelima.Sta da kazemo za htc gde se na m7 javljalo ono crvenilo na kameri,kod vecine...Sustina je da vecina proizvodjaca ima slicne probleme,i da ako to gleda,nece uzeti ni jedan telefon.Za sada sto se tice 5x,situacija je daleko od alarmantne.Kod nas imalo samo par prijavljenih slucaja,na nekoliko stotina ili hiljada,koji imaju taj telefon.Da se razumemo,dok ja pisem ovo,moj sam postavio na oglase :) ,znaci nisam neki zaludjenik niti za jednu marku ili telefon.Nisam postavio zbog nekog straha ili nezadovoljstva njime,naprotiv,sigurno je najbolji tel koji sam imao,bez ikakvih problema,samo mi se trenutno malo isprobavaju i druge opcije,proizvodjaci..

Ja nikakav - oba telefona mi rade odlično [emoji106]
Isti problem se javlja i na 6P i sa 5X, snimi XDA forum i mani se generalizacije...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aaaaaaaa, ladno si pročitao ovo na XDA i istog momenta stavio na oglas, pa znači lol.
Ubićete nam cenu polovnih, ne isplati se ni prodavati sad, realno.

Dosta prijavljenih 6p ima na G+ što se tiče crkavanja. Procentualno isto 6p ili 5x.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ne potresa me ni najmanje za 5x, u garanciji do kraja godine, ako crkne, dobijem potvrdu pa ga lepo zamenim za novi telefon u toj cenovnoj klasi kod operatera, budući da je uzet preko firme.

S obzirom koliko su ga bili zacepili kad se pojavio, ladno mogu da jurim neki P9 ako se desi da crkne.

Poslednja izmena:
Danilo, ne ti Zuke, ti si se ubacio dok sam ja kucao.
Šala mala, sve crkava bez izuzetka, ne znam čemu panika.

Ne ne ,nisam zato bacio na oglas,pa mislim da sam.tamo bio jasan.Ne peidajem paznju uopste tim" problemima" ,dok se meni ne desi ,ne verujem uopste u njih ..

Sinoć mi se ugasio 5x (baterija bila na 99%). Jutros zakasnio na posao jer se alarm na telefonu uopšte nije aktivirao...
Ovo je prvi put do sada da mi se tel skroz ugasio. Upalio sam ga normalno, sve radi ok. Telefon sam kupio pre 2 meseca, datum proizvodnje 10.2016.

Da li se ovo još nekome desilo? Da li neko zna šta može biti uzrok (iz iskustva)?

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Zure da izbace sto vise modela i onda se mora naci bar neka falinka. Cene sve vece, kvalitet sve manji odnosno losiji.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Testirao moj 5X - proizveden 15. oktobra, ne pali se kada je na punjacu.

Screenshot_20170125-014845.pngScreenshot_20170125-014838.pngScreenshot_20170125-014827.pngScreenshot_20170125-014813.png

Nije lose za ovu bateriju, otprilike 6h sota na wifi.. Pixel rom, elemental x, drunksauce gov, fejs i ekipa u greenify..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Imas li wlan rx wakelock i koliko, postavi SS BBSa za kernel ?! To je jedini wakelock koji ne mogu da odgonetnem sta je, meni to bude po sat dva na dan! Stavio staticku IP na telefon ma ni da takne. Vjerovatno router pinguje telefon. Ne sjecam se ranije da je tako bilo :S

Ima još ovaj je naj noviji

After Nexus 6P which phone ?

My beloved NEXUS 6P has died.

After update on 7.1.1 he went into bootloop.

I tried all I could find as a possible solution to the problem but without positive results.

In my country there is no official representatives of Google or Huawei.

Finally I gave up, my beloved 6P is dead.

Ima i 6p, kako ovde tako i preko. Ovo je jedan od razloga zašto izbegavam ponovo da uzmem 6p. Evo jednog sa KP 6p koji je upao u bootloop:

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    85 KB · Pregleda: 162
Nazad
Vrh Dno