Šta je novo?

LG Nexus 5X

A kako to batakuje?
Ja baš imam neku averziju prema tim kinezima, pogotovo taj softver što fura xiaomi, Miui ili šta već, pokušaj kopije iOS-a. Streljao bi im grafičke dizajnere.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Realno ako crkavaju tek tako pre cu dodati 40e za honor 8, i ako mi5s ima sjajne spec..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Jutros bio januarski security update..

Zakrpa 5. januar je mogla da se flešuje još 4. januara ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I meni stigao jutros, evo sad sam skinuo i flešovao sa flashfire, čisto da me ne smara notifikacija :)

Dajte ljudi neku verziju Skajpa koja ne dere CPU tokom dopisivanja...Znaci ovo nije normalno. Sto je najgore, primoran sam da bas Skype koristim zbog par osoba... Ili program nije optimizovan za 7.1.1. ili je uzasno lose napravljen, jednostavno nenormalno kida CPU i samim tim bateriju.

Stigao i meni OTA ali ga flashfire ne vidi. Kako mogu ovo da resim?

Pozdrav, sinoć sam stavio ovaj novi purenexus i elemntalx. Sve super radi, samo što danas kada sam pokušao da otključam telefon otiskom, dobio sam grešku iznad onog otiska na ekranu dok je ekran zaključan "greška u fingerprint hardware" i sada u opcijama ne mogu nigde da nađem otisak prsta. Do čega je problem?

Nisam odavno bio u temi.
Da li neko slučajno prodaje 5x?

Poslednja izmena:
Prodavacu ja za 2 nedelje..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ja sam prodavao ,ali kad sam video da nema sta da se uzme,odustao :) .

6p mi je glavni cilj,al za sad nisam raspolozen da dodajem toliko .U poslednje vrijeme,nakon svih pominjanja nekih clanova,poceo sam malo da pratim xiaomi telefone,al nisam siguran i dalje da bih presao sa 5x na neki od njih,iako sam malo promenio misljenje o njima :) .

Subjektivno je da li vredi doplacivati toliko za 6p. Sta znam, kad se makne MIUI verovatno su skroz okej, ali ponovo ne bih dao nexusa :D

To bi neko ko je oba koristio mogo rec :) .Ono sto bi mene eventualno privuklo je baterija.Iskreno sto se brzine tice,sumnjam da i modeli sa 3 gb rama rade nesto bolje od 5x sa 2gb ..

Ne rade sigurno, niti mogu. Jedino ta baterija i izrada na nekim modelima. Kamera i rad ne mogu da pridju.

Sent from my SM-N920C

Mi 5s, radi savršeno, tako da je suludo pričati da ne može da parira Nexus-u 5x.
Mi 5s, je fluidiniji i od S7.

Zavisi koji telefon,koji model.Npr moj Z5 je brzi od Nexusa malo,dok npr S6 kasni za Nexusom.

Ja poredim sa onim što sam imao, a to su iphone 6s i S7. Mi 5s je zaista fluidan i vrhunski uređaj.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Kad ga ja upregnem... :D

Prilozi

• Screenshot_20170117-142848.png
    Screenshot_20170117-142848.png
    73.1 KB · Pregleda: 179
Tako brate,neka drzi sav teret(memoriju) :D

Pixel rom -vs- Pure nexus, na sta da idem?
I koji kernel uz to?

Poslednja izmena:
Ja sam na pixel romu, i elemental x kernel sa DrunkSauce gov podesavanjima.

Ja poredim sa onim što sam imao, a to su iphone 6s i S7. Mi 5s je zaista fluidan i vrhunski uređaj.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ma ok je to, ali S7 trza tu i tamo kao i svaki Sljamsung. Manje nego ovi stariji ali nije to ta fluidnost. Da ne pominjem katastrofalno kesiranje.

Sent from my SM-N920C

Nazad
Vrh Dno