Koliko košta taj Havajac?Imam kod sebe mate 9, uporedjivao sam kamere, u LL uslovima je bolji nexus, u dnevnim su slicni, ne mogu da procenim koji je bolji. A zvuk i izrada su bolji na mate-u 10 svetlosnih godina![]()
Eno ti moj skrinšot na prethodnoj strani, može da bude skroz OKSto se tice nexusa lose drzi aplikacije u pozadini i to isto ne valja ali dobro, pristojan za 200e.
Meni licno najvise smeta neujednacenost, tj. razlika u temperaturi u pojedinim delovima. Neki imaju i malo slabiji kontrast i dubinu pa mi deluju previse ispravno (u poredjenju sa ovima na flagshipovima). Smearing mi takodje stvara glavobolju a to ne zele da rese. S7 ima gori smearing od S5 npr. S5 Amoled mi je sasvim ok i nemam glavobolje (u basic modu naravno).Eh da je Bog dao 200€, skuplji je, barem 32GB verzija.
[emoji490] -ce i ostali, kako se manifestuje taj amoled da te glava boli, bas me zanima sta to sve utice na to, razlika u odnosu na druge amolede i tako to (baci neki strucniji text)? Ti si 'vako mjerodavan i po pitanju ekrana ne samo kesiranja. [emoji41]
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
+1Opterecujete se glupostima pogotovo ti i loznica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari