a polovan ?250e za nov.
Moto Z + TapaTalk
Image retention, tipican LG. Nema tu pomoci.Pozdrav narode,
pre par dana primetih cudnu tamnu 'fleku' u gornjem desnom uglu ekrana kao i blagi burnin tog dela notification bara (sat, ikonica za bateriju, signal...). Da li je neko imao slicnih problema i ima li
smisla patiti se sa aplikacijama koje te probleme navodno resavaju ? Telefon je kupljen pre manje od dva meseca. Nije udaran, kvasen itd. Slika u prilogu od prilike pokazuje kako to izgleda.Pogledajte prilog 218887
Hvala i pozdrav 😉
Mislim da je to vise povezano sa LCD ekranima nego sa LG, doduse najvise sam vidjao na LG-u, ali sam video i na par Xiaomi-ja
Ljudi su mahom suprotno prelazili. Imao sam op2, devojka ima 5x, ne vredi prelaska ni sa jednog ni sa drugog. Ne znam koliko je op3 da razmislis o njemu?Jel koristio mozda neko oneplus 2 ,mozel se smatrat vrednim za prelazak sa 5x ? 🙂 .Razmisljam u poslednje vrijeme sta bi mogo bit sledeci ,i nista ispod 350e mi ne uliva neku nadu 🙂 .Mozda ovi oneplus telefoni..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari