Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma nista slucajno ne drzi cenu,pa prema tome ni 5x i 6p..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

kolika je sad neka 'normalna' cena za verziju od 16gb ?

250e za nov.

Moto Z + TapaTalk

Ljudi na oglasima stavljaju 200e,al po meni pre ce biti oko 180e,za dobro stanje .

imam problem sa memorijom, imam 16gb ostalo mi slobodno manje od 500mb...slika imam samo 1gb...najvise mi zauzima sitem 4gb i cashed data 3gb

Jel moze cashed data da se nekako obirse ili preporucujete neki drugi rom?

Koristi Google Photos i bekap u ® kvalitetu ...
Kad završi bekap samo Free up space [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa klikni na cashed data pitace te da obrises, posle resetuj telefon, slike bekapuj i eto :D

Sent from my Pixel using Tapatalk

Sta se desi ako obrisem cashed data?

Ociste se nepotrebne stvari od aplikacija. Brisi slobodno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pozdrav narode,

pre par dana primetih cudnu tamnu 'fleku' u gornjem desnom uglu ekrana kao i blagi burnin tog dela notification bara (sat, ikonica za bateriju, signal...). Da li je neko imao slicnih problema i ima li
smisla patiti se sa aplikacijama koje te probleme navodno resavaju ? Telefon je kupljen pre manje od dva meseca. Nije udaran, kvasen itd. Slika u prilogu od prilike pokazuje kako to izgleda.fleka.jpg
Hvala i pozdrav ;)

Juce flesovah PN sa ElementalX 4.04 verzijom, baterija deluje ok :)

Pozdrav narode,

pre par dana primetih cudnu tamnu 'fleku' u gornjem desnom uglu ekrana kao i blagi burnin tog dela notification bara (sat, ikonica za bateriju, signal...). Da li je neko imao slicnih problema i ima li
smisla patiti se sa aplikacijama koje te probleme navodno resavaju ? Telefon je kupljen pre manje od dva meseca. Nije udaran, kvasen itd. Slika u prilogu od prilike pokazuje kako to izgleda.Pogledajte prilog 218887
Hvala i pozdrav ;)
Image retention, tipican LG. Nema tu pomoci.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim da je to vise povezano sa LCD ekranima nego sa LG, doduse najvise sam vidjao na LG-u, ali sam video i na par Xiaomi-ja

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Mislim da je to vise povezano sa LCD ekranima nego sa LG, doduse najvise sam vidjao na LG-u, ali sam video i na par Xiaomi-ja

Verovatno zato sto su kupili panele od LG-a :)

Nisu. Oni koriste tianmu ,boe,jdi i sharp.
Lg im je oled na note2 I tu se nisu proslavili jer je krš .. to me čudi jer lg ima dobre oled TV

Imaju dobre oled tv od 1000e+ :D Verovatno su kinezima za te mid droide prodali neke raspad oled..

Nije to midrange ,to je njihov top udarač:)
Ali to ne znači da je xiaomi nudio odgovarajuću lovu za bolji kvalitet

Smrzavanje ovih dana :)

Prilozi

• Screenshot_20170108-142940~2.png
    Screenshot_20170108-142940~2.png
    12.9 KB · Pregleda: 157
Jel koristio mozda neko oneplus 2 ,mozel se smatrat vrednim za prelazak sa 5x ? :) .Razmisljam u poslednje vrijeme sta bi mogo bit sledeci ,i nista ispod 350e mi ne uliva neku nadu :) .Mozda ovi oneplus telefoni..

Jel koristio mozda neko oneplus 2 ,mozel se smatrat vrednim za prelazak sa 5x ? :) .Razmisljam u poslednje vrijeme sta bi mogo bit sledeci ,i nista ispod 350e mi ne uliva neku nadu :) .Mozda ovi oneplus telefoni..

Ljudi su mahom suprotno prelazili. Imao sam op2, devojka ima 5x, ne vredi prelaska ni sa jednog ni sa drugog. Ne znam koliko je op3 da razmislis o njemu?

Ово је послао 6п!

Preko 400e na kp ..Za te pare bih prije uzeo 6p,bez obzira sto je op3 jaci verov. Kakav je op2 sa baterijom u poredjenju sa 5x?

Devojka i ja koristimo razlicito telefone, ali recimo da sa op2 i 6p imam slicno. Mozda malo vise 6p.

Ово је послао 6п!

Ja ne bih prelazio sa bilo kog nexusa na kineza. Ne znam sto se raja lozi samo na specifikacije, pa dijelovi su najjeftiniji (bagatela u Kini i Taiwanu), SW je najskuplji. A ti kinezi sem HW-a drugo nista ni nemaju, sumnjam da rade dobro kao nexus/pixel.

Ma gde rade,Kinez sa 4GB Ram-a eventualno mozda moze kao Nexus sa 2GB.Poredio sam Nexus 5X i P9 Lite i to je smesno koliko Huawei ne moze da mu parira. :)

Sony Z5 graphite

Nazad
Vrh Dno