Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa i nije normalno da mu tako brzo oslabi dugme.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nije, slažem se.
Ali kod mene nije oslabilo, očigledno je do razlike u upotrebi.

Kako se definiše oslabljeno dugme ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ja cu moj da prodam. Ne mogu da se naviknem na bateriju posle g3 i p9 lite. Inace ako nekom treba neka me kontaktiran na pm. Mint stanje, kupljena kod vladimira kp. Garancija jos 7.5 meseci. Nilkkin tvrda obloga...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ako ti je baterija lošija nego na G3 nešto nije ok

I ja sam razmisljao da menjam, ali do 300e nema sta da se kupi a da bude upgrade u odnosu na 5x, vise od 300e mi je bacanje para za telefon..

Poslednja izmena:

Rasklimano ali 100% funkcionalno dugme tj. radi ali ide na zivce, zna da ispusta i neke zvukove cviljenja. :)

Do 300e imaju polovni. Opet bolje polovan npr. 6P nego nov 5X. Nov telefon se isplati uzeti koliko i novo auto. Svakako nemas garanciju na oba.

Poslednja izmena:
Bukvalno nista . mozes da se igras i pokusas sa mi5,mi5s.(260e,300e)
Steta sto g5 nije blizu 300e ,on bi bio best buy

da, mada mislim da bi još bolja kupovina bio S7 za 250 evra, šta misliš?

Pa to, vidim da mi5 ima dosta problema tako da je to za preskakanje. Da.. G5 je dobra kupovina i pored toga sto je napljuvan ali i on je cini mi se oko 400e..

@vojkan
*** koliko si tezak. :)

G4 je u ovo vreme vec bio oko 340e a g5 je 400e. To sam hteo da nacrtam ,sve stoji zakucano ,cene ne padaju. Padnu do nekog nivoa i onda samo mob nestane sa trzista

Js to power dugme slabi i koristim, zakljucavam na double-tap, navika jos od G2, a otkljucavam na fp.

Trenutno raspolozivo na trzistu od upgradea za 5X su : Nexus 6P, Pixel, Pixel XL, OnePlus 3, OnePlus 3T. Gledaj gdje se mozes uklopiti cijenom i budzetom, ako ne mozes pjevaj borbene i zadovolji se 5X. :)

Ima da se nadje polovan 6P za 300e pa i manje.

Nije ni to rjesenje, kako npr. ukljuciti ekran ako se ugasio posle isteka display timeout a nije se zakljucao. Jedino je korisan DT2W.

*** ne moze i jare i pare, za manje para sve biti top kvalitet.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da ima ih na OLXu, 600KM, nadje se i po 500-550 ali brzo odu izgleda. Samo treba biti strpljiv i redovno pratiti i malo se cjenkati.

Da ima ih na OLXu, 600KM, nadje se i po 500-550 ali brzo odu izgleda. Samo treba biti strpljiv i redovno pratiti i malo se cjenkati.

Stjepane ti li si ? :)

Da li si dobio 7.1 na nexus 6 ?

Pa bolje drzi na g3. Mada je osvetlje je na g3 manje.

Da li moze da se podesi da Google Messenger budi ekran kada stigne SMS?

Ja nisam nasao ispod 360e nigde,i to tesko.Uglavnom malo polovnih se i moze nac,sve novi ili stari par dana,koje prodaju ko nove.

Najbolji je onaj bog sa kp koji traži 270e za 6p koji ima slomljen displej [emoji23]

Drze cijenu ko da su iPhone. Nikad ne bih dao 250e za 5x i 400e za 6p u inat, vjerujem i da drugi tako razmisljaju, i da im ide dobro prodaja :D. Telefoni stari vec godinu dana, upitni SoCevi, sumnjive ploce itd.

Taj moze da trazi sta hoce, ali dobice...

Kada podizem telefon hvatajuci ga sa strane desava se da ukljucim ekran ali bez osecaja da sam dodirnuo taster. Ne znam, mozda je i do silikona (6 meseci) mada mi se cini da su na golom telefonu volume tasteri tvrdji za pritisak od power buttona.

Skini silikon i furaj ga golog :) nema druge . Možda ti je i taj kejs olabavio dugme

Nek da neku garanciju na to,pa dobijem dzabe 5X ako odem sa npr D7100 i 85mm 1.8 [emoji23][emoji23]

Sent from my 6S using Tapatalk

Drze cijenu ko da su iPhone. Nikad ne bih dao 250e za 5x i 400e za 6p u inat, vjerujem i da drugi tako razmisljaju, i da im ide dobro prodaja :D. Telefoni stari vec godinu dana, upitni SoCevi, sumnjive ploce itd.

Taj moze da trazi sta hoce, ali dobice...

Ne znam šta si očekivao, da padne na 150e?
iPhone 5S je u cenovnom rangu sa 5X, koji će da ga pojede na svakom mogućem polju.

Vrh Dno