I ja cu moj da prodam. Ne mogu da se naviknem na bateriju posle g3 i p9 lite. Inace ako nekom treba neka me kontaktiran na pm. Mint stanje, kupljena kod vladimira kp. Garancija jos 7.5 meseci. Nilkkin tvrda obloga...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kako se definiše oslabljeno dugme ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Do 300e imaju polovni. Opet bolje polovan npr. 6P nego nov 5X. Nov telefon se isplati uzeti koliko i novo auto. Svakako nemas garanciju na oba.
[emoji23] Haha... Ne diraj S7... [emoji41]da, mada mislim da bi još bolja kupovina bio S7 za 250 evra, šta misliš?
Stjepane ti li si ?Da ima ih na OLXu, 600KM, nadje se i po 500-550 ali brzo odu izgleda. Samo treba biti strpljiv i redovno pratiti i malo se cjenkati.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Nema tih problema sa root-omNije ni to rjesenje, kako npr. ukljuciti ekran ako se ugasio posle isteka display timeout a nije se zakljucao. Jedino je korisan DT2W.
Strpis se godinu, dve.Da ima ih na OLXu, 600KM, nadje se i po 500-550 ali brzo odu izgleda. Samo treba biti strpljiv i redovno pratiti i malo se cjenkati.
Kada podizem telefon hvatajuci ga sa strane desava se da ukljucim ekran ali bez osecaja da sam dodirnuo taster. Ne znam, mozda je i do silikona (6 meseci) mada mi se cini da su na golom telefonu volume tasteri tvrdji za pritisak od power buttona.Kako se definiše oslabljeno dugme ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne znam šta si očekivao, da padne na 150e?Drze cijenu ko da su iPhone. Nikad ne bih dao 250e za 5x i 400e za 6p u inat, vjerujem i da drugi tako razmisljaju, i da im ide dobro prodaja. Telefoni stari vec godinu dana, upitni SoCevi, sumnjive ploce itd.
Taj moze da trazi sta hoce, ali dobice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari