Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li se isplati kupiti ovaj telefon za 230e? Sad sam naisao na oglas, ima u svim bojama, 16gb. Da li postoji mozda neki problem kao npr. bootloop kod G4?

Bolje dodaj "malo" i kupi 6p... [emoji23][emoji6][emoji23][emoji6]

Dodao bih ja i "malo vise" za google pixel ali nisam u mogucnosti kao i vecina. :p

Zezam se malo... Bilo je neke prepirke u 6p temi pa zbog toga... [emoji4]

Da li se isplati kupiti ovaj telefon za 230e? Sad sam naisao na oglas, ima u svim bojama, 16gb. Da li postoji mozda neki problem kao npr. bootloop kod G4?

Postoji problem,konkretno ja sam ga imao. Za te pare potrazi sa telenor garancijom i uzivaj,odlican telefon,dokle god ima zvanicnu garanciju "just in case".

Sent from my 6S using Tapatalk

A znas kako je lako naci sa Telenor garancijom...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisam rekao da je lako,ali bolje da proba nego da prodje kao ja.

To je prakticno nemoguce naci, nazalost.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Skoro nemoguće, pogotovo što je Telenor imao nenormalnu cenu za 5X ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li neko moze na napise konkretno koji je to problem koji ovaj tel ima, na sta da drugar obrati paznju kad ga bude kupovao?

Ja ga imam ali nikada nisam imao problem a vidim da ovde neki nesto spominju i svi su u nekom "stanju opreza" :rolleyes:

Ja nisam imao problema.

Da li neko moze na napise konkretno koji je to problem koji ovaj tel ima, na sta da drugar obrati paznju kad ga bude kupovao?

Ja ga imam ali nikada nisam imao problem a vidim da ovde neki nesto spominju i svi su u nekom "stanju opreza" :rolleyes:

Kad ga bude kupovao nema na sta da obrati paznju,sve je super. Problem smo imali ja i jos jedan kolega sa foruma,crkle su maticne ploče (relativno čest problem,čak je i google priznao da postoji greška). On je imao telenor garanciju pa je resio,ja nisam tako da sam pukao lepe pare na njemu. E sad,brdo kolega sa foruma ima 5x,mojih par drugara je imalo,jedan jos uvek ima,i svi su prosli bez ikakvih problema.

Kod mene se javlja problem pri punjenju sa originalnim 3A punjacem, jako je tesko tada koristiti telefon, touch mnogo zeza. Pri punjenju sa drugim 1,5A punjacem radi sasvim normalno. Citao sam da se mnogima to desava.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^Hm, ja nemam ovaj problem. Probaću baš malo intenzivnije da koristim telefon dok se puni, da se uverim.

Ja imam od maja, bez problema, prodao sam jos 5 komada u protekle pola godine, niko se nije zalio

Ako do sada nisi primetio znaci da nemas taj problem, prakticno je nemoguce nakuckati poruku. Uglavnom punjac tj kabl utice na touch, pa se moze reci da nije problem do telefona.

To oko brljanja sam imao dok sam koristio samsungov fastcharger ,od kad sam uzeo originalni,puni i ponasa se normalno. Takodje nikakvih problema sa ovim telefonom.A i taj problem sa crkavanjem ploce,zar vam se ne cini da se to primirilo i da se uopste vise i ne govori mnogo o tome?!

A ja odustao od 5x kad sam video da i na njemu pocele da riknjavaju ploce[emoji12] ,i sad mi je zaoooooo

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Umiru sigurno ali ne u g4 procentu :)

A ko ne umire .. ? :)

Da li je nekome oslabilo power dugme? Mensecini da ima razlike u odnosu kad je izvađen iz kutije.

To bar možeš da zameniš lako, brat je menjao na n5 za 10e :)

Ebote koja je potražnja za ovim telefonom :)
Prodajem 9p lite i u oglasu samo spomenuo 5X, mogu reći da se javilo više ljudi za neksus nego za huawei ...

Koliko su ti nudili za sexus ? Cudi me to, posto ne znam koliko ljudi zna uopste za Nexus..

Ima ljudi koji znaju, a i nema ga kod operatera (onu pljačku u Telenoru ne računam) pa zbog toga.
Verovatno kamera/softver presudni...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja cu moj da prodam. Ne mogu da se naviknem na bateriju posle g3 i p9 lite. Inace ako nekom treba neka me kontaktiran na pm. Mint stanje, kupljena kod vladimira kp. Garancija jos 7.5 meseci. Nilkkin tvrda obloga...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Da li je nekome oslabilo power dugme? Mensecini da ima razlike u odnosu kad je izvađen iz kutije.
Pa normlano da ima razlike kad je bio nov i sada kad se koristi :D .
Instaliraj Onte Touch Lock, da ga bar ne zaključavaš na dugme, jedan pritisak manje.

Tap tap rules.

Nazad
Vrh Dno