Ja sam na stock sa twrp-om. Na koju foru da ga ja flešujem, a da ništa ne izgubim?
znam da ce mnogi da osuju paljbu ovde i okarakterisu kao hejtovanje ali stvarno ne kapiram cemu flesovanje N5 i zezanje sa romovima?jedino ukoliko zeli neko da menja kernel eventualno radi bolje baterije... sve ostalo na stock-u radi nenormalno fluidno i bez problema, i cini mi se da je prvi put neksus (skoro) poptuno zaokruzen uredjaj u svakom pogledu (posebno za cenu), osim baterije- koja opet varira od korisnika odnosno nacina upotrebe, ali i tu je zadovoljavajuca...
hajde da se zezate sa samsungom i menjate touchwiz pa i da razumem, ovako na neksusu, jedino da to radite iz dosade odnosno "besa"... ili da od stock-a zelite da napravite touchwiz... ^^
Upravo sam ga flešovao. Nisam imao nikakvih problema ni na 4.4.2, ali sam bio nestrpljiv da probam.![]()
ili možda žele da
- smanje navbar
- izaberu dugmiće i prečice u navbaru
- izaberu prečice na lockscreenu
- podese svoje QS toggleove
- customizuju led
- vide procenat za bateriju
...
koliko shvatam ti nisi probao nijedan custom rom a imaš mišljenje o njima? zanimljivo
nema tu greške ako se koriste provereni romovi od proverenih developera/ekipa. to na nexusu radi kao stock.
Niko nije na stocku pa je sad frka brisati sve pa vracati i tako te zavrzlame, docice to za par nedelja i na ROM-ove![]()
Jel sredjeno ono kad izlaziš na back, da ne poziva novu aplikaciju?
na neksusu ne, na starom sgs+ cyanogen i paranoid...sa stockom mi je ipak laknulo i nisam dobio zelju da se igram sa romovima...
![]()
osim malo sarenila i customizacije (poput s5/G2 roma) za nekoga... (pun intended) ^^
Neksusi su makine za testiranja i probavanja svega i svacega, ok ako ako se svidi osnova "average joe"-u, ali oni nisu glavna ciljna grupa neksusa.kao sto ni npr samsungu ocigledno nisu ciljna grupa ljudi koji probaju, testiraju i menjaju romove, kernele i sl, vec prosecan korisnik kome ce biti dovoljno to sto ima na fonu(zato je i natrpan toliko)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari